Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 957
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Режим на тока и на водата имаше навсякъде по време на комунизма. Да не говорим, че на водата в Добрич имаше режим до скоро, ако и още няма. Но като се има предвид, че той е на 26 години, не знам за кое време говори.
Режим на тока и водата имаше 90-91 година. Пълнихме шишета и кофи, топлехме вода. Направо съм късметлийка, че бебето не стана веднага, не знам как се оправяха без памперси. Ще го напиша пак, защото младежта не може да повярва, че е истина - много хора си топлеха вода за къпане, и не само заради режим, просто нямаше масово бойлери. А на тогавашните бойлери често им гърмяха защитите , бойлера не спираше да загрява и се пръскаше. Аз познавам три деца с тежки изгаряния от гореща вода, заляти по невнимание. Не е смешно, ама изобщо, ако ще и Тото да е преувеличил.
Къде не е имало масово бойлери 90-91 година?! Къде са били тези масово гърмящи защити?! Поименно, ако обичате, че влязохме в зоната на здрача.
А относно залятите по невнимание деца - може да се случи навсякъде и по всяко време.
Тц! Не си права, шъ знайш... Как къде!? Във Враца!  Naughty
Там нещата са Стивън Кинг пиниз... и малко Хичкок... птиците са умирали и падали точно и само на поляната... специални са и врачанските бойлери, бързовари и защити... Въобще, нямаш ли противогаз във Враца, спукана ти е работата...  Joy Joy Joy

Като дете бяхме с майка ми на море, майка ми много обича да пие кафе сутрин, та си беше взела бързовара. От банята ми поръча да видя дали се е стоплила водата. Проверих с пръста Grinning и здраво ме тресна. Та инциденти с бързовари ставаха навсякъде, дали в хубавия хотел или в бедната врачанска квартира.
Добре, че е било на морето, щото ако беше във Враца....  newsm78

# 121
# 122
Тета, Г.Б. канен ли е довечера?

# 123
  • Испания
Тета, Г.Б. канен ли е довечера?

Къде да е канен? Той не излиза от тях.

# 124
Пратих го да си купи мантия...че да сме в комбина. .... не го знам каква ще я свърши. Няма мантия-няма леща...Sunglasses

# 125
art deco, ами тя, любознателна, не каза, че е от Враца, иначе нямаше да се блещя така на поста й. За там вече всички сме наясно. Wink

# 126
  • София
А аз сънувах, че съм в Рим. Не знам има ли връзка с ББ обаче.  Laughing
Довечера в Париж, а утре вечер - в Милано...
Нали? Само дано не е Цуньо този, който ще ме заведе.  Laughing

# 127
  • София
Явно на Мичито са и свършили пачките в чантето и не се е откупила от танците... Wink

Гледам, че е взела назаем пухкавото на Сачка, но го е изпрала... Бравос! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
art deco, ами тя, любознателна, не каза, че е от Враца, иначе нямаше да се блещя така на поста й. За там вече всички сме наясно. Wink
Аааа, ето от къде е изразът "От Враца, дето гарга на каца!" Mr. Green

# 129
  • в резерват

пижамката и белият бански ги видяхме в къщата, ама  пушещото чадърче ми е загадка от кое порте е  Wear Umbrella

# 130
Изгледах сега клипчето с Тото - абе хора, той със сигурност се бъзика! Казал им е 1-2 верни неща (за режима и Химко) и другото е майтап да им гледа сеира на жените Grinning  А те как уплашено го гледаха, не в истина - честно казано, и аз бих го направила, за да им видя втрещените физиономии  Simple Smile Със сигурност е по- интересно от истериите на шефа

На Вас кой Ви каза, че се бъзика?! Това, че симпатизирате на някого, не значи, че трябва да го оправдавате като се издъни... По тази логика и моята любима Мичка се бъзикаше за всичко! А всички й се връзваме...

# 131
  • София
да се разпиша и се връщам да чета.

# 132
  • густо майна Филибето
JoyJoyJoy
Вярно. Аз си бях на морето тогава, за кво ми е вода и бързовар Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133

пижамката и белият бански ги видяхме в къщата, ама  пушещото чадърче ми е загадка от кое порте е  Wear Umbrella

Тъкмо щях да качвам и аз този клип с коментар за пижамата. Нещо хич не мога да я възприема с тази песен

# 134
Опитва се да пее рап Мария, но не и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт