Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 686
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 740
  • тук, на мястото си
Не само Цуньо, аз не виждам някой от тия вътре да е наред. Снощи като ги гледах  как се излежават  с  вундеркиндката дето само в църква не е пяла,  си мислих че ако са край мене  счупвам си точилката в главите им. То биба, бива полезни изкопаеми, ама край тебе да не са.
Нищо чудно да се друсат, те иначе ще се изколят,  така като ги гледам само Сашка и Маргарита може да са чисти, другите са тотални наркомани.

# 1 741
Според мен ще дадат и другите от какво са ги лишили. Вчера не остана време, заради номинациите. И аз мисля, че Сашка е бягала, защото я е хванала клаустрофобията.

# 1 742
  • Бургас
Добро утро,и на мен ми е мега странен Цунчо и многооо противен.

# 1 743
  • Варна
Някой знае ли Цунко с какво е известен и защо изобщо е вътре? Признавам без бой, че единственото което знам, и то оттук че продал трактора на татко, за да заведе гърла в Дубай. Това ли е всичко? newsm78

И не ми стана много ясна тази работа с мисията. Нали Мегза я провали, Сашка също, защо после продължиха? И не мислят ли тези от брадъра, че това което са сътворили е орбита за монасите например? Уж Мегз нямаше да е наклепотена, а на номинациите пак си беше омазана. Не беше с нейната си рокля, ама се беше направила на нещо друго, но не и на монах. И защо другите участват тогава, след като е ясно,че тя проваля мисията...

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 09:56 от julisa

# 1 744
Някой знае ли Цунко с какво е известен и защо изобщо е вътре? Признавам без бой, че единственото което знам, и то оттук че продал трактора на татко, за да заведе гърла в Дубай. Това ли е всичко? newsm78

С нищо! Това е пореден сезон, в който вкарват някой световно неизвестен бг милионер, първо беше Джино, после Боби...може и преди това да е имало...

# 1 745
Като стана въпрос за отказ от мисии, помните ли Ристьо миналата година как отказа да играе в пиеската...жива да не бях. Голям смях беше с оня темерут тогава  hahaha hahaha

Фнимание, Фнимание....пускам бързоварчето за едно чайче, стойте далеч от контактите временно  Mr. Green Mr. Green

# 1 746

Щото аз бях На Стара Загора да целувам гущерчета и прасенца по коремчета, та не можах да участвам, и той ме замести...

Абе, Цветелин не беше ли пиян снощи? Много се клареше и очите му светеха... маминка му Мичка да не е изпратила една кошница с пичиета?

# 1 747
Цунко е известен с прозвището си.... като единствения мъж с прякор "Цуни"....  Crazy

# 1 748

С нищо! Това е пореден сезон, в който вкарват някой световно неизвестен бг милионер, първо беше Джино, после Боби...може и преди това да е имало...

Кви милионери са тия? Единия е тираджия в Америка, другия залага трактора на баща си, за да си купи билети от уиз еър до Дубай... Аре, моля!

# 1 749
Джино e през 2 деня при Гала ,събрал е парички, моля моля

# 1 750
Според мен ще дадат и другите от какво са ги лишили. Вчера не остана време, заради номинациите. И аз мисля, че Сашка е бягала, защото я е хванала клаустрофобията.

Амчи СаЧка що ще скача през капандурата, като си има врата към двора?!? Показаха я още в началото, че е до леглото й. Пък и някак много трудоемко ми се струва за нея да се катери, с това ядене няма да й мине мандолината през отвора, а снощи Кънчев каза, че беглецът даже скочил от покрива  newsm78 Тия нинджа изпълнения не са за на Сашето душата - тя ще си полегне, ще си похапне, после пак ще си полегне  Mr. Green

# 1 751
Наистина ли Джино е тираджия? Лелеее, постоянно се пише, че е страшния милионер, как се биели за него златотърсачките и т.н.

# 1 752
Аз пък усетих намек, че някой (Цуни?) е гонил някого с нож  Crazy

# 1 753
Да ме прощава Господ, ама Джино в момента е един инвалид. Той разказваше, че и преди претърпял тежка катастрофа (май с мотор?) или го бяха били, или и двете, главата му едвам я събрали и със същия акъл е отново потрошен и ходи с бастун.
Не знам му милионите и златотърсачките, ама и него го кълве петела яко.

# 1 754
Айде...простено да ти е....  bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт