Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 716
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 755
Джино e през 2 деня при Гала ,събрал е парички, моля моля

Те ако плащаха добре за коментатори, щяха да поканят 3-4 от бг-мамма, не да вадят от нафталина оня с пирамидите, мис от миналия век и репортерче с говорни дефекти от Сигнално жълто...

# 1 756
ЦунитУ не го знаех кой е. Не, че сега знам какъв е и за какво се бори, но поне разбрах, че е "писал" на всички жени в къщата и на десетки други, белким някоя му върже. Но разбрах и че никоя не му е вързала досега. Затова се обижда, че го наричат "сваляч", защото реално той наистина не е такъв - не е свалил никоя. От жълтата преса разбрах, че е останал и без трактор, значи и земеделец вече не е.
Според мен готвачът е скочил от покрива. Не го гледайте на какво прилича. Нали знаете, че когато сте под силна уплаха, двуметрови стени можете да прескочите, идва ви "силата". А той показа, че много се страхува някой да не го удари или да го ритне по кокалчетата, па представете си, ако види някой с нож.

# 1 757
Всичко е ясно, но как се е проврял през люка на кораба?! Петров. А може би е заседнал и така са го върнали обратно.

# 1 758
да, готвачът е много страхлив...направо е със заешко сърце. То и аз съм плашлива и ме е страх да не се затрие такава красота и умнота, като моята  Mr. Green Mr. Green, ама за мен е ясно-аз съм дама....

ПС...Даре, ще тА замола да се движиш по-далечко от мен с тая окапана мантия... Crossing Arms

# 1 759
Той Алфредо е циркаджията . На него , според мен , се пада честта, да прескача препятствия .
И оня , врачанския змей, той пък от малък е свикнал на евакуации.
Кой ли е скачал , е  това е било сензация, охраната на Брадъра как ли са наскачали да гонят съквартирантът - белгец Animal Hear No Evil

# 1 760
ЦунитУ не го знаех кой е. Не, че сега знам какъв е и за какво се бори, но поне разбрах, че е "писал" на всички жени в къщата и на десетки други, белким някоя му върже. Но разбрах и че никоя не му е вързала досега. Затова се обижда, че го наричат "сваляч", защото реално той наистина не е такъв - не е свалил никоя. От жълтата преса разбрах, че е останал и без трактор, значи и земеделец вече не е.
Според мен готвачът е скочил от покрива. Не го гледайте на какво прилича. Нали знаете, че когато сте под силна уплаха, двуметрови стени можете да прескочите, идва ви "силата". А той показа, че много се страхува някой да не го удари или да го ритне по кокалчетата, па представете си, ако види някой с нож.
newsm20 hahaha Joy Joy

# 1 761
Моята теория е, че след като Мегз е видяла Цуни, запътен към дрехите й с нож в ръка, е разиграла театър и е избягала през капандурата. Още една идеална възможност за да се направи на жертва.

# 1 762
Ох, не мога повече с вашите коментари. hahaha Нямам никаква идея кой е този беглец, съвсем се обърках.

# 1 763
Джино e през 2 деня при Гала ,събрал е парички, моля моля

Те ако плащаха добре за коментатори, щяха да поканят 3-4 от бг-мамма, не да вадят от нафталина оня с пирамидите, мис от миналия век и репортерче с говорни дефекти от Сигнално жълто...

Туй беше с ирония...

# 1 764
Аз , доколкото разбрах , преди Цундокан, Мегза е изхвърлила цундовите дрехи в някакъв кош. Моята теория е , че той и е направил забележка заради мисията / по просташкия си  начин/ , и тя е награбила мантиите му.
Това да вземеш дрешоляка на Мега е като да вземеш цомбите на Гана , или цигарите на Ваня.
А , на Сачка лещата и ликьореца- тоже.

# 1 765
Само на мен ли като цяло седмичната мисия ми се струва меко казано тъпа? Flushed
Нито виждам голяма жертва да свалиш гримът и естеншъните си (Мегз и Джилиана), нито да махнеш брадата си (Тото), а пък виенетео грам не го разбрах. Удрянето по ръцете - също (Шеф и Даниел). Признавам си - глупава съм.
Смирението го разбирам по различен начин. Да ги оставят на постна храна няколко дни, да им вземат алкохола, цигарите и всички глезотии, които са си договорили, да забранят скандалите и да преглътнат егото си - ето това за мен е смирение. А ако достойнството на двете патки Миглена и Гани (подозирам и Енджи в това число, но тя беше пощадена) са косите, силикона, роклите и гримовете... жал ми е за тях. На Сашка да бяха ограничили храната, не да я карат да вие като... и аз не зная какво. Единствено пушач, каквато е Ваня, има истинска жертва.

# 1 766
Че е тъпа мисията, тъпа е
само да няма пак викторина със столицата на Венецуела, че да наизскачат новите нобелови лауреатки  Crazy

# 1 767
След косите на Мегз и Джулиана си представих как ББ казва" Моля,Сашка да постави Дзъбките си в кутията!" Паника ме обзе за кратко, Бб се смили и я накара само да вие... Joy

# 1 768
  • Варна
След косите на Мегз и Джулиана си представих как ББ казва" Моля,Сашка да постави Дзъбките си в кутията!" Паника ме обзе за кратко, Бб се смили и я накара само да вие... Joy
Тя, поне да беше вила, а не да се хили и тресе като пача. Sick

# 1 769
Ето, аз пък не виждам непушенето 3 дни като някаква саможертва! Изобщо трябва да е забранено да пушат вътре. Приемам, че е точно обратното, някои да пуши около теб 2 месеца ако си непушач, каквито има в къщата.

За Мегз се чувствам шизофренично, някои действия и мнения много ми харесват, после успява да ме докара до другата крайност и да не я понасям.

Странно, че има беглец точно след като измислиха мисия с капандурата...  Сашка би я домързяло да се качи до там, Шефа не се събира, може и Мегз да е била, ако Цуньо е искал да й реже роклетата докато са облечени от нея.

Общи условия

Активация на акаунт