Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 393
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 950
Касабие е права, като не и изнася на Мегз да излиза. Ама няма пари....

На Касабие като не й изнася да търпи Мегз - да излиза. Grinning Като са си продали дупето... ще играят на хорото.

# 1 951
  • Испания
Тия са луди, но се замислям аз как съм, щом ги гледам.

Ами, не ги гледай.

# 1 952
Иска се характер и твърдост, за да направиш това, което прави Мегз. Колко от вас ще изтърпя подобно отношение и вербална агресия, за да защитят постъпката си? Аз, признавам, не знам дали бих могла.

# 1 953
Тя наистина е абсолютно куку, поне да беше облякла нещо затвоГено и с дълъг Гъкав.

# 1 954
Вече съм убедена, че Мегз има нужда от професионална помощ. И изобщо не го казвам с идеята да я обидя - това е самата истина. Сама си говори, сама се надъхва, не иска да се пречупи, защото след това ще се срине и няма никога да стане отново това, което е в момента. Дано майка й види отстрани това и й помогне, защото в противен случай шефа е прав - ще си умре сама с котките си. Това чудо никой няма да може да го изтърпи. За мен това е жена нуждаеща се от психолог и от психиатър. Без някакви хапчета няма да се оправят нещата

# 1 955
А добГе де, дГехи - дГехи, ама няма ли с дълъг Гъкав?! Защо тГябва да зъзне като кучИ?!

Пгестани да се подиггаваш на гогкото момиче! То ходило по таван, събирало плат, шиело гокли! Бизнес тука има, не може така!  Crossing Arms

# 1 956
Какво пък чак толкова рекламира това куку?
Болен мозък

# 1 957
Иска се характер и твърдост, за да направиш това, което прави Мегз. Колко от вас ще изтърпя подобно отношение и вербална агресия, за да защитят постъпката си? Аз, признавам, не знам дали бих могла.
Иска се нахалство и арогантност - да подлагаш групата на лишения заради ината си.

# 1 958
  • Тра-ла-ла
Хранова нагъва за последно  Laughing

# 1 959
Аз си мисля, дали пък не е по сценарий?! Видели са, че става скучно и са ѝ казали, даваме ви тука една мисия - дърпай са колкот можеш.
Боне, болноамбициозна е. Още в Къртицата се виждаше. Пренесе една кофа с камъни тежаща колкото нея. Всичко на всяка цена.
Помня я. Но едното не пречи на другото.... пък и лаф да става.

Касабието да нИ знай много, че на нея ако нещо не ѝ изнася, има да рони коркодилски сълзи, ама я щадят и то много.

# 1 960
  • София /Абсурдистан
Че досега нищо хубаво не е рекламирала, какво се инати.

# 1 961
Мен пък Мегза все повече ми хсресва. Щом играта е насочена несправедливо към нея защо трябва да се кланя и да се съобразява с шайка безгръбначни ламтурници вътре. Всички я плюят и хулят , фурнаджийски лопати и да мисли за г...те им. Я гърч малко да се вземат в ръце. Голям праз ако не ядат няколко часа, ще им отслабне силикона

# 1 962
  • Испания
Другарката Хранова пак намери РЪнЪ.

# 1 963
Офф, толкова са тъпи принципите на Миглена, че... Щяла да си пречупи характера смешницата. То, ако от подобни отстъпки се чупеше характер, баси и характера неустойчив. Може ли на толкова години да имаш абсолютно пуберски принципи?! Бизнесдама била, а стига, бе, хорски съдби решава това смешно същество.

# 1 964
Да и имам битката на тая, ЦунЮ да й набие два шамара и без тва ще го гонят

Общи условия

Активация на акаунт