Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Абсолютно съм съгласна с всяка написана дума от Tary. Когато Сапунджиев саботира играта, не им дадоха награда един вид това да ви е за урок. Божидара чак си и полягваше, можеше да и направят забележка, можеше да кове бавно, да не бърза с вземането на греди, просто да се мотае. Не очаквах, че Анита ще вземе третата игра, че даже и беше почти два пъти по-бърза от Божидара (няма да и забравя физиономията, когато съобщиха времената)

# 601
  • София
Главната грешка е на И & А, трябва да променят нещо по регламента с точкуването - във втори дуел поред 4-тата игра е напълно безсмислена. Докато мъжете обаче се раздадоха, Божидара се възползва от тази пробойна, крива-права, това е.

А защо очаквате обективност от опосумите, кога са били такива?! Това по повод репликите им към Виолета. Просто като никога имаха основание, според мен това, разбира се. 😄

# 602
  • София
Грешката си беше на Анита. Защо така бързаше да построи моста, от чисто его, да се докаже.  Като видя, че е толкова напред,  да беше почивала и тя. Или щяха да накарат Божидара да почне да кове или да я прекратят, с победа на Анита, тъй като има повече греди.

# 603
  • София
Ако някой ми казва Шуши хич няма да рева за него Simple Smile
Ама тя е "още бебе", сигурно й е приятно.  Laughing

# 604
  • Вестерос
Да, точно, че трябваше Анита по-бавно да си действа.
Имам спомени , че и в предни години е имало отказали се от игра, когато виждат, че другия е по-напред...

# 605
Грешката си беше на Анита. Защо така бързаше да построи моста, от чисто его, да се докаже.  Като видя, че е толкова напред,  да беше почивала и тя. Или щяха да накарат Божидара да почне да кове или да я прекратят, с победа на Анита, тъй като има повече греди.
Това си мислех и аз .....какво щеше да стане ако и Анита беше спряла да кове Smile можеше да стигне до последния пирон и да чака. Това обаче е трудно да се мисли по време на играта

# 606
  • Варна

Grinning Grinning Те жертвите на Купидон много обичат да си лепват какви ли не умалителни именца. Ние така се мечосваме с моя. Аз съм мецанка, той е мечо. Супер смешно беше като се запознавах първия път с неговите приятели, близки и познати. Чували били за някаква мецанка и очакват едно да видят, пък то... нищо общо с малко плюшено мече дори. Хем дребно, хем тънко, хем съска. Единственото мечешко в мен може да се каже, че са дългите ми нокти. Grinning Ама това Шуши е повече от противно наистина. Ако трябва на подскоци ще го правя, че не му стигам лесно бузите, но шамари щеше да яде ако така ме наричаше. Grinning

Хареса ми много снощната битка и честно да ви кажа щях да съжалявам и за двете. Анитка не е хич за изхвърляне, показа много силни качества девойчето, Божидара също си заслужи оставането в играта. С последната игра направо ме накара да и се възхитя. Вярвам и на думите, че пътуването из Космоса и е помогнало, както и по-добрите йога познания. Намести се, усети си центъра на тежеста, вкопчи се, намери си позиция на главата, така че хем да може да си пътува там до разни планети и да не губи оросяване, хем да не и се завива свят, като в транс беше изпаднала, тя така и спечели, не че Анитка е по-слаба и издържлива, болката понякога става толкова непоносима, че...

# 607
  • София
И и А вчера казаха, че 4-та игра имала психологическо влияние върху играчите или нещо такова.  Joy

# 608

Grinning Grinning Те жертвите на Купидон много обичат да си лепват какви ли не умалителни именца. Ние така се мечосваме с моя. Аз съм мецанка, той е мечо. Супер смешно беше като се запознавах първия път с неговите приятели, близки и познати. Чували били за някаква мецанка и очакват едно да видят, пък то... нищо общо с малко плюшено мече дори. Хем дребно, хем тънко, хем съска. Единственото мечешко в мен може да се каже, че са дългите ми нокти. Grinning Ама това Шуши е повече от противно наистина. Ако трябва на подскоци ще го правя, че не му стигам лесно бузите, но шамари щеше да яде ако така ме наричаше. Grinning

И ние сме мечоци у дома Simple Smile Вече с малко мече.
Ама това Шуши ми е много.. Блааа. те си знаят де.

# 609
А някой днес гледал ли е бтв? Анита дали още е с мопа Joy

# 610
  • София
И и А вчера казаха, че 4-та игра имала психологическо влияние върху играчите или нещо такова.  Joy

Е, няма да признаят, че са недомислили, я. 😂😂

# 611
А някой днес гледал ли е бтв? Анита дали още е с мопа Joy
Не е с мопа. много по-хубава е

# 612
Иван и Андрей питаха Божидара дали се отказва. След като отговорът беше отрицателен, какво да направят? Оставиха Анита да се мОри, голем праз. Анита беше убедена, че и в петата битка ще победи. Божидара, ако не друго, поне медитация владее, видя се. И спечели.
Ако Анита беше спряла да кове - какво? Щяха ли да ѝ дадат служебна победа - вероятно  - да. И какво от това - Божидара пак щеше да я победи в петата игра, мисля.
Вчера за първи път погледнах шоуто във ФБ. Повече не искам и да поглеждам - толкова слабоумни коментари изчетох - всеки трети гласеше, че трябвало да дисквалифицират Божидара, да я накарат да си накове всичките дъски на моста..., свят ми се зави от простотия.

Реално, ако на третата игра резултатът е равен, няма нужда от четвъртата, да. Но требва съспенс, бе, как ще я махнат току-така, трябва дуелистите да са изтощени до смърт, не е ли ясно вече... 😂

# 613
  • София
Aми ако и двамата дуелисти откажат да се мъчат с 4-та игра.  Crazy

# 614
Радвам се , че Анита отпадна.  Да отива да си организира сватбата.
Изобщо не съм на мнение,  че трябва да се анулира 4 игра. На Анита като и е малко акъла,  сама си го направи.  Беше толкова напред с коването, че можеше и тя да си почива или просто по-бавно да кове. То по тая логика трябва да анулират някои път и играта с Алманаха , щото има играчи които откровено си казват,  че не им се чете и я слагат за 1 точка.
Виолета според мен се изяви накрая , за да бъде забелязана от Анита , че видите ли подкрепя я докрай,  пък току виж стане фермер на седмицата. Иска и се на Виолета, но кой ли ще я избере.
Сега гледах прочото за довечера - Алек казва,  че е разочарован от един човек. Най вероятно говори за Валерия.
И последно - много ме дразнят И и А , когато по време на игрите се правят на коментатори и не млъкват. Чудя се нарочно ли го правят или не се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт