Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 749
  • 701
  •   1
Отговори
# 120
Нандин, мерси Sparkling Heart
Гале, много е неприятно наистина. Твоите non-albicans ли бяха? Аз и от Макмирор не чувствам облекчение. Даже снощи след поставянето на песара, такива бодежи започнах да получавам във влагалището... много се изплаших. Писах на Христов сутринта, не знам какво ще ме прави и мен Sad
П.П. Отговори ми, пак каза да ги спирам, защото явно правя алергични реакции Sad Това са трети вид хапчета, от които вместо по-добре, ми става по-зле. Освен да пробвам външна промивка със смрадлика, предполагам не вреди.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 12:51 от ~Mystic~

# 121
Мисик,
Ех, че гадно.
Пробвай и със сребърна вода, има спрейчета по аптеките. Облекчава, макар да не лекува.

# 122
Мистик,дано намериш най-подходящото за теб,че се измъчи с тези лекарства.Пробва ли това със содата или и то не е успяло да ти помогне?

# 123
Сода във водата е противогъбично, антибактериално, облекчава, но след една седмица трябва да се спре с употребата. При по продължително употреба изтънява лигавицата.
 При бременност аз съм ползвала биокулт - лактобацили през устата или Probiotics " The SuperBiotic"(Mother's select). Също така на два-три дни изяждам по едно кисело мляко на LB bulgaricum, което е престояло няколко часа /половин ден/ на стайна температура - така се увеличават лактобацилите.
 С приятелки сме пробвали това и сме правили мб, които са показали, че има ефект.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 20:45 от Анонимен

# 124
Може би е така,не съм много запозната.Аз бях споделила,че така се спасих от дискомфорта,с външно подмиване със сода.✌

# 125
От днес мисля да започна, докато почивам от хапчетата, ще видя дали има ефект. Благодаря ви много за съветите.

# 126
Има ли някой да слага Утрогестан в 26 г.с. и няма ли да дойде в повече прогестерон на бебо при положение че и плацентата го секретира в нужните количества?

# 127
Аз слагам от серклажа, който беше около 20 до момента. В 34 г.с. съм. Смята се, че спомага за запазването на шийката.

# 128
В коя седмица се правят вторите кръвни изследвания по здравна каса?

# 129
  • София
В коя седмица се правят вторите кръвни изследвания по здравна каса?
Около 20, поне така каза моят доктор на последната ЖК

# 130
Стеличка, аз вторите изследвания по ЗД сега ще ги пускам в края на седмицата.

# 131
На мен така и не са ми пускани втори изследвания по ЖК. Имам едни в 13 седмица само. Вярно, че след това бях 2 пъти в болница и там правиха всякакви изследвания + аз сама съм се изследвала още 2-3 пъти, но все пак. Ще я питам следващия път кога мисли да ми пуска вторите изследвания.  newsm78

Мистик, и аз знам, че киселото мляко много помага, даже може да ядеш по 1 кофичка на ден + пробиотици през устата, за вагинални лактобацили не знам дали е удачно сега при положение, че има инфекция, може би като я преборите, но съм чувала че вършат работа за превенция.  Дано да минават вече гадините, та да си спокойна.  Praynig

# 132
  • София
Аз да ви се оплача, пак съм във филма.
Днес бях на ФМ 21г.с.и 4 дни (така ме водят в Надежда)
Всичко му било ОК на бебо, само насната кост доктора я мери 100 пъти и я изкарва 4,8мм, а трябвало да е поне 5мм.
Каза, че може просто да си е анатомична особеност, но говори и за повишен риск от Даун.
Аз обаче, се чудя дали да правя пренатест, защото 99% съм сигурна, че няма да мога да го махна, дори да излезне нещо Sad

# 133
  • От Луната
Ох Нандинка. Отиди на второ мнение. Може друг ден просто. Все пак меренето не е много точно.
Според мен иди след седмица или няколко дни.
И аз сигурно нямаше да мога да го махна. Всичко ще е наред! Кураж!

# 134
Нандин, направи за твое спокойствие. Сигурна съм, че всичко ще е наред, но поне да не го мислиш.

Лив, аз си имам лактобацили в микробиологията, не е там проблема. При мен симптомите стават все по-зле Sad даже вече имам червени обриви, досега нямах.
Христов е в чужбина и ме праща пак в спешното, а на мен хич не ми се ходи там и ще търся направо венеролог да ме прегледа. Много ме е страх, защото преди време лекувах трихомони, които са много опасни по време на бременност,  но Христов ме уверява, че ако има, щели да излязат в микрото.

Общи условия

Активация на акаунт