Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 065
  • 701
  •   1
Отговори
# 435
2 дни и удрям 34гс! Simple Smile
Мерси, момичета. Аз силно се надявам да ми се размине, защото тия дни ми е секциото. И не искам нещо да попречи на идеалното му протичане...

# 436
  • Пловдив
Всичко ще бъде наред! Щом стигна до 34та седмица не ще се отпускаш накрая! Пий чайчета и се топлете с бебетата още няколко дни. Чакаме те с хубави новини!

# 437
  • Стара Загора
Честито, Киксито! Да сте живи и здрави и бързо да се възстановявате и да се гушкате вкъщи! Kissing Heart

# 438
А защо няма да чакате повече? Или е твърде рисковано?

# 439
  • София
Честито, Кикси! Да са ви живи и здрави юнаците!
Браво, Олив! Истински герой си. И аз като Кристи исках да питам, защо не може да изчакате още?

# 440
Оливче, много ти стискам палци...Kissing Heart Hug

# 441
Момиче, аз лично ще дойда да ти стисна ръката. Ти не герой, ми не знам какво си. Три броя отгледани до две кила..........браво.

На новата мама  честито. Бебенцата са си супер. Скоро ще се гушкате.

# 442
Благодаря ви, момичета! Simple Smile Днес съм по-добре с гърлото. Обажда се като преглъщам, но иначе не.

Нааай-главната причина за това да не чакаме още е голямата възможност да получа високо кръвно (заради затлъстяване, многоплодната бременност, възрастта ми над 30), което е страшно рисковано особено в края на бременността, знаете, не само при мен,апри всички. Отделно аз вече искам да раждам,не се издържа,колкото съм издържала- толкова.....не давам зор на екипа,слушам какво ми се казва,просто споделям, че едвам се трая вече и ми е тежко..и искам възможно най-скоро да съм си със семейството.

# 443
Олив, радвам се, че си по-добре.  Hug Ти си герой и самия факт, че издържа до тук с 3 бебчета си е супер постижение. Стискам палчета за леко раждане и здрави бебоци, а на теб бързо възстановяване после. Да не забравиш да ни информираш за щастливото събитие, че всички тук те мислим.  Praynig

# 444
Олив, минала е най-трудната част - остава още много, много малко. Стискам силно палци и те очакваме с хубави новини.

# 445
Здравейте,при положение че слагам утрогестан и утре ще имам изследване на урина не се ли замърсява пробата и резултатите точни ли ще бъдат?
Иначе при мен когато си лежа и съм си около вкъщи нямам стягания в корема щом изляза и направя 2 крачки корема ми става камък.Dizzy Face
Много странно.

# 446
Олив, леко раждане желая тогава Simple Smile

# 447
Здравейте,при положение че слагам утрогестан и утре ще имам изследване на урина не се ли замърсява пробата и резултатите точни ли ще бъдат?
Иначе при мен когато си лежа и съм си около вкъщи нямам стягания в корема щом изляза и направя 2 крачки корема ми става камък.Dizzy Face
Много странно.

Кети, и аз съм така. Постоянно усещам придърпвания, опъвания, тежи ми, боли ме, задъхвам се. Явно съм прекалено чувствителна и усещам всичко. Стоя си предимно вкъщи, с много леки и бавни разходки от по 20-30 мин. Примирила съм се, че явно така ще е. Нищо не мога да направя за това.

# 448
момичета и аз съм така,седя си вкъщи и лежа.Преди около 12-13дни  бях за измерване на шийката с вагинален беше 33мм,в петък бях на Фетална и там ехогравски я измериха 25мм  Sad казаха да почвам Утрогестан 2х1. Говорих с моя док той ме вика тази седмица и каза Утрогестана 2х2, много ми е притеснено. Знам,че ехогравския не е много точен,но явно продължава да се скъсява. Чували ли сте дали само Утрогестана е помогнал на някоя да задържи положението?

# 449
С коремен не се мери точно, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт