Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 058
  • 701
  •   1
Отговори
# 450
С коремен не се мери точно, доколкото знам.

да затова тази седмица ще видим с вагинален как е,но тя преди да стане 33мм,беше 38мм през 2 седмици мерена...затова сега нищо чудно да се е скъсила още,направо ми се изправя косата  Cry

# 451
  • София
Кокоска коя седмица си

# 452
# 453
  • София
Аз лично на коремен ехограф за мерене на шийка, доверие нямам.

# 454
Това с шийката е крайно неприятно. Момичета, почивайте! Явно лежане само може да помогне и там другите екстри, които дават,  но на коремен за измерване и аз нямам доверие.

# 455
Честито на новата мама Simple Smile
Олив, стискам палци всичко да е от хубаво по-хубаво и скоро всички в комплект да сте си вкъщи Hug

# 456
Момичета, притеснена съм. Вчера на прегледа ми казаха, че бебето е започнало да се увива около пъпната си връв. Sad И най-вероятно ще ми се назначи секцио. Винаги ли при такива случаи се прави секцио? Притеснявам се, не само заради операцията, а ми заради това да не стане твърде късно. Знам, че са специалисти в Селена и винаги най-доброто ще ме посъветват, но съм кълбо от нерви, не знам какво да си мисля..

# 457
  • Пловдив
Ванина, не се притеснявай. Зависи много колко пъти е увита и т.н. Не винаги заради увита пъпна връв се прави секцио. Мисля, че Жанчето роди нормално, а бебето беше с увита пъпна връв. Ти коя седмица си вече? Важно е, че си под наблюдение и лекарите ще реагират ако има нещо притеснително.

# 458
Точно така, моят шушо беше с двойно увита пъпна връв, а родих нормално с индукция.
Бая окситоцин отиде Simple Smile , но успяхме да се справим с д-р Минев и екипа. Най-важното е постоянно да се следят тоновете на бебето, за да се предприемат мерки и бързо да се реагира при нужда.
Но пък при всеки е различно, най-добре е да слушаш д-ра си. Кофтито е, че не на всеки лекар му се занимава с нормални раждания и само си търсят причина за секцио.

# 459
Варки, 36 г.с. съм. Щеше ми се още малко да изкараме, бебче за сега се води 2.600 по ехограф.
Жанче, аз също ще раждам в Селена, но при доктор Петрова. Тя беше жената, която най-вече ме насърчаваше за естествено раждане, въпреки диоптъра ми (малък е, но все пак), но сега след това положение с връвта, каза друго.

# 460
  • София
Момичета, моля кажете джинджифила как се приема? Настърган с мед?

# 461
Nandin,
Обелен  и настърган със сок от лимон и мед, аз добавям и вода.
Vanina, пъпната връв не е задължителна  индикация за секцио, зависи все пак колко е дълга. Иди да чуеш второ мнение.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 18:52 от steli4ka s

# 462
  • София
Благодаря Стеличка

# 463
Момичета, моля кажете джинджифила как се приема? Настърган с мед?

Нандин, аз го дъвча суров без дори да го беля. Малко парченце и дъвча. Другият вариант режа на тънки филийки и го попарвам за чай с мед и лимон, после като стигна дъното на чашата, отново ги дъвча.

# 464
  • София
Момичета благодаря за пожеланията. Бебчовците са добре, на венозно хранене са, но така надават вой, че докторката каза, че ще се захранват вече. Не са върнали грамчета за сега - даже малко са натрупали. Аз съм добре, но много си боли-тая матка докато се свие ще си е мъка. Желая на всички много зраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт