Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 078
  • 701
  •   1
Отговори
# 420
По принцип Шейново имат неонатология 3-та категория и могат да гледат всякакви бебоци.

Кикси,
Навремето Шейново имаха много добра електрическа помпа за кърма. На мен тя много ми помогна (както и една акушерка дето ръчно ме стисна веднъж) в началото докъто синът ми беше в кувиоз. После се кърмихме без проблем, когато го изписаха. Като излезеш от реанимация и се чувстваш добре може да почнеш да ходиш там. Кърмата не отиваше за бебетата, от съображения за стерилност, но все пак ми помогна да избегна мастит, а после като си бях вкъщи отделях и замръзявах кърма. Кърменето беше безценно за нас след времето, което бяхме разделени.
Ако имаш своя помпа и стерилизатор, помоли да ти ги донесат.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 13:04 от steli4ka s

# 421
  • София
Kiksito, честита свойна радост и от мен.
Бъдете много щастливи

# 422
Kiksito, честита радост! Да са ти живи и здрави!!! Hug

# 423
  • От Луната
Кикси, малее. тъкмо ти пишех че с 1см разкритие изкарах доста, но после видях, че малките вече са на бял свят.
Стискам ви палци и бързо възстановяване.

# 424
Кикси, и аз щях да питам какво става с разкритието и дали си избрала болница, а то каква новина!  Crazy

Живи и здрави да са ти бебчетата и съвсем скоро да сте си заедно! Hug

# 425
Кикси, честита двойна радост и бързо възстановяване. Скоро да се гушкате вкъщи на топличко. Heartpulse

# 426
Киксито,честита двойна радост.Бъдете много щастливи и много да ви радват малките юнаци.Heart

# 427
  • София
Киксито, честито и от мен. Да са живи и здрави малките юнаци и много да ви радват. На теб бързо възстановяване и чакаме разказа ти, когато се чувстваш готова да споделиш.

# 428
Киксито честита радост и от мен. Simple Smile Да са живи и здрави малките ангелчета.

# 429
Честита радост на Джой и Кикси! Много здраве, щастие и прекрасни моменти! Simple Smile

Още съм с тумбака аз. Simple Smile Лошото е, че започна от днес да ме наболва гърлото. Надявам се да не прерасне в нещо сериозно. На чай и хомеопатия (Phytolacca  decandra 9СН) ме подкараха.

# 430
Олив, добре че писа, че те мислих и аз. Браво. Накарай Мъжо да ти донесе и суров джинджифил да дъвчеш. Много помага и облекчава гърлото и действа антибактериално.

# 431
Мерси, Дънди. Ще му кажа утре да ми донесе.
Днес донесе много хубав чай от шипки и като че ли той повече ме облекчава от лекарствата.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 20:36 от AnMary

# 432
Олив, сега има един вирус с хрема и сълзене на очите. Аз тъкмо се възстановявам. Много ми помогна течен витамин С на ампули. Също облекчава масаж/ самомасаж на лице, парна инхалация и чайове.

# 433
Киксито, честита двойна радост и от мен. Много здраве и късмет на младежите. Моите се родиха в същата седмица с подобни мерки. Сега са едни големи дундьовци.
Олив, ти си герой!

# 434
  • Пловдив
Олив, браво момиче ти си герой! Стигна ли 34та седмица вече? Вземи си и лукчета и прополки да смучеш, може и исла минт. Биозин мама също е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт