Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 079
  • 701
  •   1
Отговори
# 405
Относно Токуда, може да се пита в темата на болницата или направо на информация сутринта...
Но някой вече беше писал, че раждането е двойна сума т.е 2х2100 за близнаци.

Стеличка, избора на екип за раждане е 1500 за осигурени. Неонатологичният пакет за бебе е по 600 лева, което прави за двете 1200 лева. Ако не си осигурен се плаща пълната сума за раждане 3000 лева плюс за двете деца изследванията 1200. Такава цена няма на сайта на Токуда.

Киксито, при близнаци нещата могат да се развият доста бързо и скоростно и твоя док си мисля е доста смел човек. Той трябва да ти е казал, че при многоплодна бременност нормални контракции няма - раждането може да настъпи по спешност за секунди буквално. Както е казала Сигма - тичай в МД или Токуда, а нека влизането ти в болница да е само, дано за 3 дни. Не рискувай!😜😘

# 406
Киксито, палчета всичко да е наред и да си останете 3 в 1 поне до 9 месец.  Praynig

А шийката как ти я мериха? Вярно, че си с близнаци, но за 1 седмица да се скъси толкова много...просто ми е странно. Питам, защото при мен я бяха изкарали уж скъсена, но после се оказа, че всичко е наред. Аз все пак съм с едно бебче, може при близнаци да е по-различно, но просто споделям.  Peace

# 407
Дунди, явно пак не съм разбрала правилно. Така звучи по-нормално.

# 408
600 лв неонатологичен пакет за бебе, но ако трябва да лежи два месеца, ако е недоносено детето пак ли е толкова?
Някой сблъсквал ли се е с това по отношение на частните болници?

# 409
Герда, 600 лева е на бебе за раждането, както и написах. Ако се налага да се лежи е съвсем друго и трябва да се звънне в болницата и да се пита. Но това вече го обсъдихме подробно. Няма нужда да се повтаряме.😜

# 410
  • София
Привет на всички! Днес в 05:40 след като ми изтекоха водите се радиха секцио в 32 г. с. нашите дългоочаквани юнаци-единя 1900г/45 см и другия 2040г/45 см. Всички сме добре. Когато ги извадиха така мощно ревяха, че и аз с тях. Пожелавам такова щастие на всички ви. Ще постоят малко в ковьозчета, но колко ще си покажат следващите дни. В крайна сметка сме в Шейново - изключително доволни. После мога да разкажа сагата ни ако искате.

# 411
kiksito, честита радост ! 💚
Да са много здрави юначетата и много радост да ви носят !
На теб бързо възстановяване и разкажи подробно когато имаш възможност. Hug

# 412
  • Пловдив
Kiksito, честита двойна радост! Да са ви живи и здрави момчетата и много, много да ви радват! На теб бързо възстановяване и ще те чакаме с подробности!

# 413
Кикси, честито! Чакаме разказ Simple Smile

# 414
Киксито, честита радост. Да са ви живи и здрави.Heart

# 415
  • София
Киксито, честито! Да са живи и здрави малките юначета! Heart На теб бързо и лесно възстановяване! Flowers Bouquet

# 416
Кикси, честито!
Бъдете живи и здрави! Много се радвам!
Ще ражкажеш как е ситуацията в Шейново. Знам че вече позволяват бебоците да са при мама, стига да е възможно.

# 417
  • София
Благодаря:heart: Дай боже за всички такава радост - струва си всички болки и мъчения през които минаваме.Ще разкажа тези дни.

# 418
Кикси,честити юначета! Да растат здрави и обичани.
При теб в Шейново ли са, имат ли неонатология за тези срдмици?

# 419
lady, kiksito честити ви рожби! Да са ви живи и здрави и само радост и усмивки да ви носят!

Общи условия

Активация на акаунт