Не знам дали и с какво тези нещастни хорица са заслужили съдбата си, но от все сърце им съчувствам.
На теб мога да ти дам един майчински съвет (синът ми е по-голям от теб и също минахме през дилемата къде да учи – навън или у нас), макар че знам, че изобщо няма да му обърнеш внимание, най-много да тропнеш с копито и да размахаш рогата. А той е: откажи се от психологията и ветеринарната медицина. Нито хората, нито животните заслужават това.
Шансовете да учиш нещо в Англия са минимални, но за жалост – у нас съвсем реални. И за психологията, и за ветеринарната медицина (е, там малко по-трудно, но да кажем, че с пари всичко е възможно).
Недей. Ориентирай се към нещо друго, от което поне няма да страдат живи същества.
Какъв психолог, какъв лекар, като ти не можеш да вникнеш в елементарен текст, камо ли в чувствата и страданията на другите. И двете специалности изискват качества, които ти не притежаваш.
Но пък има куп други науки, за които може би си идеална. Открий кои са те и напред. Успех ти пожелавам.
Тая пуста психология много модерна, пък и учили и неучили всеки я разбира таз наука.