Враца

• 130 477
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ранна бременност се следи само с вагинален ехограф до 12 г.с. и не може да причини спонтанен аборт. Където и да отидете в  София, само така ще ви преглеждат. Следих се в София на няколко места (Токуда , Щерев и Шейново) и точно благодарение на вагиналния ехограф запасих бременността си , защото се вижда много по детайлно и видяха хематом , който тук нито Миткова ,нито Антимова видяха с тяхната стара апаратура . След 3ти месец вече се гледа с коремен , когато плода е по-голям.
Но да като цяло Миткова горе долу става за профилактични прегледи, но за проследяване на бременност само в София , тук няма специалисти .
да ти обадя ред отивам на преглед с вагинален ехограф ми казват задържан аборт отивам на второ мнение и  казват ми че е 1.03 плодния сак и съм в четвърта седмица и е много рано за ембрион

# 511
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, аз искам да помоля за препоръка за добър хирург в града.
Имам лични наблюдения върху работата на Езекиев и Павлов, но втория мисля, че практикува в Монтана.
 Какъв точно хирург търсите?

# 512
Здравейте, бихте ли препоръчали педиатър за личен лекар на дете във Враца? Благодаря

# 513
Д-р Иван Енев

# 514
Доктор Дора Вътковска

# 515
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър лекар УНГ във Враца.. Доктор Румяна Вълчева вече не преглежда на кабинет в ДКЦ 1, а за нея са най-добрите отзиви...

# 516
  • Враца
Аз съм доволна от д-р Мазнева в първа частна работи.

# 517
И аз ходя при Мазнева и съм доволна.

# 518
  • Враца
И аз съм посещавала д-р Мазнева и също останах много доволна от прегледа и отношението и лечението.

# 519
Момичета, някъде във Враца виждали ли сте да се продава активна гимнастика за бебе?

# 520
  • Враца
Момичета, някъде във Враца виждали ли сте да се продава активна гимнастика за бебе?

Селека?

# 521
Мерси, ще погледна!!

# 522
  • Somewhere far away
Препоръчайте ми добър стоматолог, който да има опит с вадене на мъдреци и да има търпение, защото с първия мъдрец,  беше много трудно и много бавно и като цяло много се измъчихме. Преди  години ходех при Попова, но доколкото знам тя не се занимава с вадене на зъби.

# 523
Препоръчайте ми добър стоматолог, който да има опит с вадене на мъдреци и да има търпение, защото с първия мъдрец,  беше много трудно и много бавно и като цяло много се измъчихме. Преди  години ходех при Попова, но доколкото знам тя не се занимава с вадене на зъби.

Бих препоръчала София ЕО ДЕНТ.

# 524
  • Somewhere far away
Ако питах за софия, щях да питам в друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт