Враца

• 130 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте.
Интересува ме има ли рентген във Враца, където човек може да отиде без записване и платено да си направи снимка веднага?
А също и електрокардиография?

# 496
Здравейте, признавам че не съм чела цялата тема, но много спешно ми трябват отзиви за  добър ортопед от частната болница. Наистина
много ми е спешно. За възрастен човек, счупена бедрена кост

# 497
Д-р Николай Пламенов 0879456047

# 498
  • София
Здравейте, пратих на една дама дамско, зимно яке, но тя така и не си вдигна телефона. Та има пратка за спасяване в офис на еконт гр. Враца площад Руски. Якето е размер L по етикет, но е умалено и е по-скоро M. Наложен платеж 30лв. но може да коментираме цената при интерес.

# 499
Аз също останах разочарована от Ванилия Илиевапреди години и си тръгнах от кабинета и.
По-горе препоръчах д-р Миткова.
да не съм чула за Миткова повече при нея на прегледи не и мъжът ми е категоричен

# 500
Аз също останах разочарована от Ванилия Илиевапреди години и си тръгнах от кабинета и.
По-горе препоръчах д-р Миткова.
да не съм чула за Миткова повече при нея на прегледи не и мъжът ми е категоричен
Аз също останах с лошо впечатление от въпросната докторка.

# 501
  • Враца
Много странно. Аз лично съм много доволна от д-р Миткова. Препоръчха ми я тук и вече две години я посещавам за профилактини прегледи и цитонамазка. Даже ми прави кюретаж, защото имам проблеми с цикъла.

Аз да попитам - някой знае ли къде във Враца правят сгъваеми тенти за тераса? Благодаря

# 502
И аз съм доволна от Миткова, също ходя на профилактични прегледи и цитонамазка.

# 503
И аз съм доволна от Миткова, също ходя на профилактични прегледи и цитонамазка.не мога да потвърдя мнението ви момичета бях бременна миналата година не можа през корема да се види бременност бърка ме отдолу с вагинален ехограф и от това май направих спонтанен аборт не не Миткова
и мъжът ми е на същото мнение познава я от години у сега ди примени мнението след като стана това

# 504
Да, всеки споделя от собствения си опит. Съжалявам за случилото се!

# 505
беше желано а вече една година болката не минава

# 506
Ранна бременност се следи само с вагинален ехограф до 12 г.с. и не може да причини спонтанен аборт. Където и да отидете в  София, само така ще ви преглеждат. Следих се в София на няколко места (Токуда , Щерев и Шейново) и точно благодарение на вагиналния ехограф запасих бременността си , защото се вижда много по детайлно и видяха хематом , който тук нито Миткова ,нито Антимова видяха с тяхната стара апаратура . След 3ти месец вече се гледа с коремен , когато плода е по-голям.
Но да като цяло Миткова горе долу става за профилактични прегледи, но за проследяване на бременност само в София , тук няма специалисти .

# 507
Нямам впечатления от Миткова, следя се в София, но и там не са ме гледали с вагинален ехограф, така че не е задължително. Тук минавам само по ЗК и не бих се доверила на никой.

# 508
Здравейте,  момичета!
Писала съм и преди, но беше отдавна.
Кой от двата фризьорски салона бихте препоръчали - Искра стил или Милена от Студио Бионд?
Става въпрос за подстригване на средно дълга коса на етажи.

# 509
Здравейте, аз искам да помоля за препоръка за добър хирург в града.

Общи условия

Активация на акаунт