Враца

• 130 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Д-р Георгиев, хирург.

# 526
  • Somewhere far away
Мерси- къде се намира?

# 527
Не живея от няколко години във Враца и не мога да кажа със сигурност. Не знам дали не се е преместил. Преди беше в една кооперация срещу Тракийската принцеса.

# 528
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди години, като живеех във Враца, ходех при доктор Пелов, но нямам идея дали още практикува в града.

# 529
Доколкото знам, все още работи, кабинетът му беше някъде под площад Левски.

# 530
  • Somewhere far away
Някой дали скоро е пътувал с  автобус? може ли да ми кажете мога ли да си купя билет предварително или само от шофьора?

# 531
  • Sofia
Някой дали скоро е пътувал с  автобус? може ли да ми кажете мога ли да си купя билет предварително или само от шофьора?
И двете. Стига да има бутка за билети на спирката.

# 532
  • Somewhere far away
За автогарата питам. Там има само информация и затова се чудя от къде изобщо могат да се купят билети

# 533
  • Sofia
Тук вече не мога да помогна, но предполагам някой може да Ви отговори на посочените телефони https://vratza.com/avtogara-vratsa/

# 534
  • Light of Zartha
Влизаш в автогарата и веднага в дясно, едно бяло гише. Иначе и шофьорът продава понякога. Зависи.

# 535
  • Somewhere far away
Вътре вече няма нищо, т. Е. Затворили са всички гишета и са само едни пейки. Току що обаче разбрах от друго място че може да се купи билет от информация.

# 536
  • Light of Zartha
Хм, странно. Последният път точно от информация ме пратиха вътре. Явно е променено.

# 537
Препоръчайте ми добър стоматолог, който да има опит с вадене на мъдреци и да има търпение, защото с първия мъдрец,  беше много трудно и много бавно и като цяло много се измъчихме. Преди  години ходех при Попова, но доколкото знам тя не се занимава с вадене на зъби.
Милко Тодоров - на блока на гърба на полицията.

# 538
Моля за препоръка за добър терапевт за масажи - шипове на врата по-конкретно….

# 539
  • Враца
Моля за препоръка за добър терапевт за масажи - шипове на врата по-конкретно….
Добро утро,
аз първо да попитам сигурно ли е това за шиповете? Аз имам проблем с врата - болки в главата, замаяност, гадене, когато седя. Изпратиха ме снимка, там ми разчетоха шипове, а едва във физиотерапията на Първа частна лекарят ми каза, че имам изглаждане на шийните прешлени.

Иначе препоръчвам Момчил Симов, личната ми го каза за него и го посетих по друг проблем. Останах изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт