Враца

• 130 414
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
За съжаление е сигурно Sad Благодаря за препоръката.

# 541
Здравейте,
Има ли добър ендокринолог във Враца? Имам проблеми с щитовидната жлеза и се предполаг, че имам и инсулинова резистентност Sad

# 542
Д- р Галина Лалковска.

# 543
Здравейте, предстои ми слагане на коронки поради това събирам мнение относно добри зъболекари във Враца, ще се радвам много ако ме насочите към добри такива, които работят качествено. Спряла съм се на Найденови (слагам линк към страницата им). Ако имате мнения относно тях или опит ще се радвам да споделите. Hug
Скрит текст:

# 544
Здравейте! Скоро се премествам във Враца и имам нужда от помощ за градския транспорт. Местя се в кв. Младост, а работата ми е в Кв. Металург. Трябва да пътувам с градския транспорт, но изобщо не ми е понятно как става, до сега не съм ползвала такъв.
И искам да ви попитам, ако някой пътува от Младост да ми обясни. Търсех в интернет някакви разписания, но не ги разбирам.. Надали това ще достигне до някой, но все пак благодаря предварително!
#Враца

# 545
  • София
http://gt-vratza.com/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0% … 0%bd%d0%b8%d0%b5/
Ето ги разписанията. Надолу могат да се видят и спирките по маршрута.
Свали си приложението moovit: https://moovitapp.com/vratsa-5386/lines/bg?ref=2&customerId=4908

# 546
Здравейте! Скоро се премествам във Враца и имам нужда от помощ за градския транспорт. Местя се в кв. Младост, а работата ми е в Кв. Металург. Трябва да пътувам с градския транспорт, но изобщо не ми е понятно как става, до сега не съм ползвала такъв.
И искам да ви попитам, ако някой пътува от Младост да ми обясни. Търсех в интернет някакви разписания, но не ги разбирам.. Надали това ще достигне до някой, но все пак благодаря предварително!
#Враца

Дай адрес и ще ти кажа, че това ЖК Металург е много общо.

# 547
Здравейте, има ли някой, който да е с електрическо котле за парно?
Ако да от къде е купено и кой го е монтирал?
Търся но нищо не намирам за Враца.

Благодаря на всеки отзовал се Simple Smile

# 548
  • Враца
Здравейте,
леко спешно търся добър очен лекар във Враца. Някакви препоръки? Благодаря

# 549
Здравейте,
леко спешно търся добър очен лекар във Враца. Някакви препоръки? Благодаря
доктор Жекова първа частна нов медицински център след синята сграда доволна съм от нея

# 550
Аз пък не съм доволна от Жекова. Препоръчвам Андреински в клиниката на Ралчовски.

# 551
Препоръчвам самия Ралчовски, но трудно се добира човек до него.

# 552
  • Враца
Благодаря за отговорите.
Опитах в клиниката на Ралчовски за д-р РалчовскА и д-р Андрейнски, най-ранните часове са за 12 и 13 октомври.
Записах за втория, искаше ми се малко по-рано, като за другата седмица Simple Smile, но няма.

# 553
Аааа, от Ралчовски съм много доволна, но знам, че трудно се взема час за него. При дъщеря му също съм ходила - доволна съм и от нея, но мислех, че е по майчинство.

# 554
#Враца

Дай адрес и ще ти кажа, че това ЖК Металург е много общо.
Ул. "Околчица", ж.к. Металург

Общи условия

Активация на акаунт