Враца

• 130 369
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Всичко, което отива към Дъбника ти върши работа като например тролей.
По-нагоре са ти дали едно приложение, което ще ти свърши работа. И изобщо - няма вариант да се объркаш или загубиш! Wink

# 556
По-нагоре са ти дали едно приложение, което ще ти свърши работа. И изобщо - няма вариант да се объркаш или загубиш! Wink
А в тролея ли се плаща на момента или...?

# 557
А в тролея ли се плаща на момента или...?
Качваш се от първата врата - и от шофьора. Билета е левче! Има и контрольорки, които минават, но те само късат билетчетата.

Няма знячение дали е тролей или автобус - ако няма павильонче на спирката, от която ще се качиш - от водача можеш да си купиш билет. Ако се притесняваш, че ще се объркаш с транспорта - просто попитай дали минава през Дъбника и ако минава се качвай.

# 558
  • Варна
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате детегледачка (за дете на 1г и 4м) почасово?
И горе-долу ако знаете какви пари вървят тези удоволствия 😊

# 559
Някой може ли да ми каже в момента от къде мога да си закупя абонаментна карта за градския транспорт в град Враца? 😅

# 560
От всяка една будка, където се продават билети.

# 561
От всяка една будка, където се продават билети.
[/quote
Мисля че в момента повечето не работят, да не кажа всички
Аз се интересувам дали може да се изкара за учащ студент и колко струва

# 562
Можете ли да ви препоръчате добра фирма за алуминиева дограма и блиндирани врати (входни)?

# 563
Здравейте! Знате ли дали има пейнтбол във Враца или около града? Благодаря предварително!

# 564
Здравейте,

Има ли други хора, на които нощното сметоизвозване в града да създава проблем с шума от въпросната дейност, който се вдига посред нощ?

# 565
Здравейте, има ли друга, освен държавната кухня в града за 8 месечно бебе?

# 566
  • Враца
Здравейте, има ли друга, освен държавната кухня в града за 8 месечно бебе?
В Дъбника имаше частна кухня, но не знам над колко месеца е. Мисля, че още трябва да я има.

# 567
  • Somewhere far away
Мнение за вет. клиника Санте Вита? И знам че вероятността отговорът да е отрицателен е голяма, но все пак искам да попитам - разбират ли от зайчета?

# 568
Здравейте, има ли някъде в града фризьорски салон за бебета?

# 569
Здравейте, има ли в града солна стая с играчки, подходяща и за бебета?

Общи условия

Активация на акаунт