Враца

• 130 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Колко са големи децата? Пикник е чудесна идея!
Аз бих избрала детската площадка, която е до алеята към Хижата. Беше обновена миналото лято и може би все още е в приличен вид. Има бесетка, люлки, малка сцена. И хубава сянка.
В парка до стадиона е доста пек, няма много сянка покрай алеята, а и детската площадка е за по-малки деца.
Преди 3-4 месеца минах покрай нея, беше доста занемарена.

На 7г. е рожденикът, другите деца са около тази възраст.

Покрай реката, над Враца, по пътя за Згориград нямаше ли пейки, масички?
По пътя край реката ... има шезлонги на "Плажа", не се сещам за друго... къде трябва да е това- с пейки за пикник?
Може и да бъркам, не съм минавала там отдавна...

# 691
И аз давам глас за площадките точно няколко стъпала под хижата, има и беседки, които може да наредите украса и консумация.
Покрай Чайка не е удобно. Има беседки в близост до шосето, което не е вариант за деца.
 Другият вариант ви е Леденика, но си е път.

# 692
  • Враца
И аз давам глас за площадките точно няколко стъпала под хижата, има и беседки, които може да наредите украса и консумация.
Покрай Чайка не е удобно. Има беседки в близост до шосето, което не е вариант за деца.

Аз на Хижата се сещам за пейките, които са на самото заведение, пред входа му, и има една площадка с детски съоръжения, която е на няколко завоя надолу- на ул. Теменуга, като се тръгне по пешеходните алеи от нея- там някъде, в самата гора.
Не се сещам на самата Хижа къде има беседки за свободно ползване, които не са на заведението.
Довечера мога да отида да огледам. Ще се кача с колата до паркинга на Хижата. После къде да гледам там?

# 693

Аз на Хижата се сещам за пейките, които са на самото заведение, пред входа му, и има една площадка с детски съоръжения, която е на няколко завоя надолу- на ул. Теменуга, като се тръгне по пешеходните алеи от нея- там някъде, в самата гора.
Не се сещам на самата Хижа къде има беседки за свободно ползване, които не са на заведението.
Довечера мога да отида да огледам. Ще се кача с колата до паркинга на Хижата. После къде да гледам там?

Kaто тръгнете да слизате от хижата по стълбите вдясно. Мисля, че се пада точно под заведението. 3 площадки със съоръжения са и две беседки по спомен.

# 694
Трън в очите, във Фейсбук има и този телефон на страницата им
Дори и да не работи въжения парк аз бих отишла на Леденика.

# 695
  • Враца
Ходих и на трите места да ги видя- до стадиона, горе на Хижата и площадката под Хижата.
И трите се супер, подходящи са за различни случаи. Зависи дали ще е много горещо и се търси сянка (под Хижата), или децата ще играят с топка и ще тичат повече- при стадиона, или пък отгоре на Хижата- ако не е много горещо, но пък се търси простор, гледка и тоалетна.

Ще го реша тия дни. Много благодаря!!!

Допълвам- утре ще прозвъня и на тел. на въжения парк на Леденика- да проуча и там как са вариантите.
Мерси за телефона.
И на мен там ми харесва, ще го включа във вариантите ако ми вдигнат и ми обяснят какви са им условията.

# 696
Здравейте!
Моля за мнения за доктор Горанова - невролог?
Къде преглежда и много ли се чака за час?

# 697
  • Враца
Малък отчет за рождения ден.
Бях решила да бъде в парка при стадиона, обаче ми казаха, че там може да има кърлежи. Отказах се и в крайна сметка отидохме в градинката до общината. Направихме си шведска маса на масата за тенис, там е и сянка. Децата имаха опции да играят на площадката, да карат тротонетки и ховърборд, играха със сапунени мехури... чудно стана!
Иначе звънях и успяхда се свържа с Леденика на дадения ми тук телефон.
Въженият парк тази година не работи, не зная защо.

Имам едно питане- нормално ли е да има бълхи в града по улиците?
Вчера синът ми е хванал бълха, разхождайки се по центъра- на Суми и в градинката към гарата са ходили, не по кварталите и не където има животни... как да се предпазим, ако са по центъра?

# 698
Браво за рождения ден.

За бълхите - навсякъде има бездомни кучета и котета, и е възможно от тях да е, и аз съм хващала върху себе си. Не знам пръскане с репелент дали би било ефикасно.

# 699
Здравейте! Търся оптика, която предлага промоцията два за един брой за очила.

# 700
Здравейте! Търся оптика, която предлага промоцията два за един брой за очила.

Skyoptic.

# 701
Препоръчайте ми добър зъболекар във Враца, моля

# 702
Препоръчайте ми добър зъболекар във Враца, моля

Доктор Пламен Петков, но е много труден с часовете.

# 703
  • Видин
Здравейте!
Отзиви за д-р Румяна Павлова - алерголог.
Благодаря

# 704
Здравейте, личната лекарка ме насочи за гастроентеролог към МЦ Фактор, който по нейните думи се намирал срещу болницата. Аз откривам само МЦ Фактор 2000, който по локация се намира от страната на болницата. Дали някоя мама от района е запозната, за да зная дали става въпрос за един и същ медицински център?
Благодаря!
ПП Не съм от Враца за това питам.

Общи условия

Активация на акаунт