Враца

• 130 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Здравейте, врачанки!
Моля за препоръка за лекар- гинеколог по Здравна каса. За преглед, цитонамазка и колпоскопия. Нямам претенции дали е мъж или жена, нито къде е- с кола съм и мога в целия град да отида.
Видях няколко страници назад, че е препоръчана доктор Росица Славейкова, но тя е починала в края на миналата година.

# 706
  • Враца
Здравейте, личната лекарка ме насочи за гастроентеролог към МЦ Фактор, който по нейните думи се намирал срещу болницата. Аз откривам само МЦ Фактор 2000, който по локация се намира от страната на болницата. Дали някоя мама от района е запозната, за да зная дали става въпрос за един и същ медицински център?
Благодаря!
ПП Не съм от Враца за това питам.
Ако е за д-р Драгойчев и МЦ Фактор - намира се точно срещу Болницата, до аптека Марешки е входът.

За колпоскоп - ако не се лъжа - може да ми е стара информацията, но май има само в КОЦ, там не знам как стои въпросът с направленията. Ако случайно и на друго място има, ще е много полезна информация.

# 707
  • Враца
Какво е КОЦ?

# 708
  • Враца
Комплексен онкологичен център

# 709
За преглед и цитонамазка ходя при Милена Миткова, доволна съм като цяло от нея.

# 710
  • Враца
Аз също ходя при нея и съм доволна, но понеже дамата питаше за колпоскоп не я препоръчах, защото няма.

# 711
  • Враца
В КОЦа работят с направление, преди 3 години ме оперираха там с направление. Д-р Гунев гинеколог, много добър специалист.

# 712
Нямаше ли преди колпоскоп и при доктор Петкова?

# 713
Здравейте,бихте ли препоръчали учител по математика от Враца за частни уроци? Става въпрос за ученик в 11-ти клас с профил математика! Благодаря предварително!

# 714
Здравейте,бихте ли препоръчали учител по математика от Враца за частни уроци? Става въпрос за ученик в 11-ти клас с профил математика! Благодаря предварително!

Маргарита Бочева - 0886/853951

# 715
Здравейте! Къде се правят картите за градския транспорт във Враца?

# 716
  • Враца
На някои големи спирки, където се продават билети - на Благоев, на Суми, на Болницата.
Обаче всички май са до 3 часа следобед или нещо такова. Но пък са от рано.
Мисля, че и на 26 блок има, но за последното съвсем не съм сигурна.
Тук има цени на картите -https://gt-vratza.com/2024/01/10/%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0%d1%82% … 0%b2%d0%b0%d1%82/

# 717
  • Somewhere far away
от къде мога да купя хубави вълнени чорапи?

# 718
  • България
Здравейте, знаете ли къде в града се продават нощници за бременни и кърмачки?

# 719
  • Sofia
Има две магазинчета за основно детски дрехи преди Благоев  (на ъгъла, където се засичат ул. Георги Раковски и Иванка Ботева), там със сигурност съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт