Враца

• 130 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Може ли да ми кажете къде във Враца има часовникар? Трябва ми за скъсяване на верижка, не за ремонт на часовника. Благодаря

# 721
  • Враца
Може ли да ми кажете къде във Враца има часовникар? Трябва ми за скъсяване на верижка, не за ремонт на часовника. Благодаря
Срещу Здравната каса има заведение за бургери - до него има часовникар.

от къде мога да купя хубави вълнени чорапи?

Малко със закъснение - на Суми има жени, които продават плетени чорапи, мисля, че има и вълнение, ако търсите такъв тип.

# 722
Има ли във Враца магазин за дрехи с шевици и етно мотиви?

# 723
  • Somewhere far away
Да, не знам точно какви дрехи търсиш де- но съм виждала тениски в магазинчето за сувенири, малко по -надолу от паметника на Софроний Врачански

# 724
Рокля ми трябва Confused

# 725
Здравейте! Може ли да дадете адрес на хранителни магазини във Враца, където се продава кисело мляко Огоста? Сладоледи си купуваме от магазин Дъбника, но мляко нямат, или поне ние не сме уцелвали.

# 726
  • Враца
Вижте във малките магазинчета покрай пазарчето примерно. Мисля, че съм виждала в малкото магазинче до магазин Икономов, до спирката на тролея.

# 727
Благодаря за идеята! Не съм от Враца, но намерих в картата магазин Икономов и ще се ориентирам по това.

# 728
Магазина на червения площад.
Здравейте! Може ли да дадете адрес на хранителни магазини във Враца, където се продава кисело мляко Огоста? Сладоледи си купуваме от магазин Дъбника, но мляко нямат, или поне ние не сме уцелвали.

# 729
Супер, този го знам.

# 730
Здравейте ! Дали някъде във Враца правят миди в черупка ? Предполагам няма такова място, но все пак да опитам късмета си.

# 731
На Казана в Бистрец имаше това лято. Звъннете им.

# 732
Някой засичал ли е страница или каквото и да е във Врачанско ,която да продава плодове и зеленчуци,най ме интересуват домати и краставици,но може и други неща. Поръчахме от една фейсбуук страница преди 10 дена и само ни мотаят,чакали да узреят.А видях коментар на човек ,който беше поръчал 20кг още тогава и вече ги е получил и дори се хвалеше,че и за утре поръчал още толкова. Та ние не знам дали ще се доредим изобщо,съмнявам се вече.В нашия регион много рядко засичам да се продава нещо местно производство. Досега съм виждала 1-2 за зеленчуци,мед,гъби и сирене/кашкавал (като те не са много близо) . Не знам дали не се произвежда нищо тук или просто не се рекламират достатъчно ,че да ги знаем. Във фейса има много обяви на производители или домашни продукти ,но все са далече и с доставката нз колко си заслужава.

# 733
  • Враца
Аз съм виждала разни обяви във Фейса, но до сега не съм взимала нищо.
На пазара има сергии са домашни продукти- тоест от проиводители. Има и сергии с прекупвачи. Има всичко и на нормални цени, купува се веднага и може да си избереш продуктите сам. Аз от там купувам ежедневните продукти, както и всички плодове и зеленчуци, които не са трайни.

# 734
Наскоро познат ми похвали щанда до автогарата - плодове и зеленчуци от Бутан. Пробвайте и пишете как са 🤩🤩

Общи условия

Активация на акаунт