Враца

• 133 832
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • Враца
Днес минах покрай автогарата, но не съм заглеждала сергията. Мернах, че има любеници и не се замислих да спирам, но другия път ще спра и ще видя какво друго продават. Wink

# 736
Здравейте, група, моля за мнения и впечатления относно сградите - ново строителство в центъра. Изпълнители, качество, цени. И всякаква друга информация, която може да е полезна 🙏

# 737
  • Враца
Здравейте, търся майстор за поправка на прахосмукачка. Ще бъда благодарна за препоръки.

# 738
  • Враца
Здравейте, група, моля за мнения и впечатления относно сградите - ново строителство в центъра. Изпълнители, качество, цени. И всякаква друга информация, която може да е полезна 🙏

Понеже питането е много общо, се чудя какво може да те интересува.
Има няколко сгради, които ги започнаха това лято. Доколкото съм подочула (защото не съм питала за себе си да търся нещо), са продавали на зелено по 1500-2000 евро, и като са продали няколко обекта са спряли да продават, за да напреднат и да продават на по-високи цени.
Кои са строителите - не зная, сигурно има няколко.

# 739
Основният строител в града - любимец на кмета е Инекс трейд. Разгледайте табелките на новостроящите се сгради. Не мога да дам личен отзив, но ми се струва качествено строителството, друг е въпроса за цената на кв.м. Grin
Относно майсторът за прахосмукачка - не мога да дам препоръки, но ако намериш wa_wa, моля те дай координати, че и аз имам дребни уреди за поправка.

# 740
Под такситата на Благоев имаше майстор на електротехника. Също  и един зад От игла до конец на центъра.
Здравейте, търся майстор за поправка на прахосмукачка. Ще бъда благодарна за препоръки.

# 741
Аз живея в района, но не знам да има такъв майстор.

# 742
Здравейте, градски!
Препоръчайте ми добър хематолог в града или да си търся в София?

# 743
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, градски!
Препоръчайте ми добър хематолог в града или да си търся в София?
Бащата на мъжа ми мина през две отделения във врачанската болница, и не можаха да му поставят диагноза, и да разберат защо хемоглобина му е 80 единици...
Не мога да препоръчам лекар.

# 744
  • Враца
Здравейте, аз съм много доволна от д-р Боряна Кънева.

# 745
От къде купувате зимни гуми във Враца?

# 746
Здравейте. Трябва ми мнение за добър акушер-гинеколог във Враца, Мездра и около. Интересувам се за проследяване на бременност.

# 747
Здравейте. Трябва ми мнение за добър акушер-гинеколог във Враца, Мездра и около. Интересувам се за проследяване на бременност.

Според мен във Враца няма такъв. Единствено доктор Петкова е предпочитана заради сравнително добрата апаратура. В Монтана - доктор Николов, но и за него има доста негативни мнения.

# 748
Много благодаря за мнението. Искаше ми се да си се следя във Враца, но явно ще е в София

Според мен във Враца няма такъв. Единствено доктор Петкова е предпочитана заради сравнително добрата апаратура. В Монтана - доктор Николов, но и за него има доста негативни мнения.

# 749
Няма един читав във Враца. Дано някой не се обиди, но с това впечатление оставам. Цеков преди 15 години беше супер като раждах,  но сега е антика. Антимова  "миличка, сладичка,  я дай 50 лв, нищо че си с направление" И тн. да не продължавам и със сърдитите 70 годишни кисели докторици.
И без да се отнасям неуважително към тази професия,  в семейството имам 2. Ама все попадам на такива, които те гледат като касичка и не задълбочават проблема.

Общи условия

Активация на акаунт