Враца

• 130 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Враца
Днес минах покрай автогарата, но не съм заглеждала сергията. Мернах, че има любеници и не се замислих да спирам, но другия път ще спра и ще видя какво друго продават. Wink

# 736
Здравейте, група, моля за мнения и впечатления относно сградите - ново строителство в центъра. Изпълнители, качество, цени. И всякаква друга информация, която може да е полезна 🙏

# 737
  • Враца
Здравейте, търся майстор за поправка на прахосмукачка. Ще бъда благодарна за препоръки.

# 738
  • Враца
Здравейте, група, моля за мнения и впечатления относно сградите - ново строителство в центъра. Изпълнители, качество, цени. И всякаква друга информация, която може да е полезна 🙏

Понеже питането е много общо, се чудя какво може да те интересува.
Има няколко сгради, които ги започнаха това лято. Доколкото съм подочула (защото не съм питала за себе си да търся нещо), са продавали на зелено по 1500-2000 евро, и като са продали няколко обекта са спряли да продават, за да напреднат и да продават на по-високи цени.
Кои са строителите - не зная, сигурно има няколко.

# 739
Основният строител в града - любимец на кмета е Инекс трейд. Разгледайте табелките на новостроящите се сгради. Не мога да дам личен отзив, но ми се струва качествено строителството, друг е въпроса за цената на кв.м. Grin
Относно майсторът за прахосмукачка - не мога да дам препоръки, но ако намериш wa_wa, моля те дай координати, че и аз имам дребни уреди за поправка.

# 740
Под такситата на Благоев имаше майстор на електротехника. Също  и един зад От игла до конец на центъра.
Здравейте, търся майстор за поправка на прахосмукачка. Ще бъда благодарна за препоръки.

# 741
Аз живея в района, но не знам да има такъв майстор.

# 742
Здравейте, градски!
Препоръчайте ми добър хематолог в града или да си търся в София?

# 743
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, градски!
Препоръчайте ми добър хематолог в града или да си търся в София?
Бащата на мъжа ми мина през две отделения във врачанската болница, и не можаха да му поставят диагноза, и да разберат защо хемоглобина му е 80 единици...
Не мога да препоръчам лекар.

# 744
  • Враца
Здравейте, аз съм много доволна от д-р Боряна Кънева.

Общи условия

Активация на акаунт