Враца

• 130 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Академия Arcobaleno. Имам познати деца, които миналото лято я посещаваха ида много доволни

# 676
  • Козлодуй
Моля, за телефон на надеждна таксиметрова компания във Враца Simple Smile

# 677
Хепи такси май са най-надеждните в момента:
Тел: 092 666444, 092 666222.
Моя приятелка ползва услугите им, когато се прибира във Враца и е доволна.

# 678
  • Козлодуй
Много благодаря Simple Smile

# 679
Да попитам, имаше една тепавица до Оселна, дали работи все още? Имаше и много симпатично кръчмЕ към нея, дали работи и то?

# 680
  • Враца
Здравейте. Може ли име/контакт на офталмолог, работещ със Здравна каса- да е изпробван. В търсачката и аз намирам, но не зная на кого да се спра.

# 681
д-р Андрейнски, работи в клиниката на Ралчовски.

# 682
  • Враца
Благодаря!

# 683
Моля, за телефон на надеждна таксиметрова компания във Враца Simple Smile
092666222 092666444 мъжът ми работи тук в хепи такси

# 684
Някой строил ли е скоро къщичка да ми каже във Врачанско колко вървят цените за груб строеж напоследък?По принцип търсихме къща в близките села ,но цените ми се струват,че са като да си построиш?Или греша?Вече и в лозята май няма нищо на нормална цена.
п.п. така и никога не разбрах тази тема общо за Враца ли е или само за родителски неща,в описанието не пише,ако има друга по-подходяща врачанска тема ме насочете,моля.

# 685
Не само за майчинство, за всякакви съвети и взаимопомощ е темата.
Не мога да дам адекватно мнение, но ще ми е интересно ако някой, минал по тоя път - строеж, сподели подробности.
Струва ми се, че и строенето не е вече никак евтино.

# 686
  • Враца
Някоя от вас празнувала ли е детски РД на въжения парк Леденика?
Да разкаже, ако може.
И ако има някакъв телефон. На този номер- 087 741 9253  не мога да се свържа, изключен е.
Ако не успея да говоря с тях до утре включително, ще трябва да направя РД с пикник на открито. Дайте ми идеи къде може да отидем 10-ина човека- възрастни и деца. Да седнем и децата да поиграят с топка и федербал/сапунени мехури за 3-4 часа.
Мислех си за парка при стадиона, но не зная дали е хубаво там, не съм ходила скоро. Помощ! Не искам нищо претенциозно, не искам детски клубове, не искам аниматори! Но пък и е рожден ден, все пак, да има почерпка, да има игри...

# 687
  • Sofia
Колко са големи децата? Пикник е чудесна идея!
Аз бих избрала детската площадка, която е до алеята към Хижата. Беше обновена миналото лято и може би все още е в приличен вид. Има бесетка, люлки, малка сцена. И хубава сянка.
В парка до стадиона е доста пек, няма много сянка покрай алеята, а и детската площадка е за по-малки деца.

# 688
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Покрай реката, над Враца, по пътя за Згориград нямаше ли пейки, масички?

# 689
  • Враца
Колко са големи децата? Пикник е чудесна идея!
Аз бих избрала детската площадка, която е до алеята към Хижата. Беше обновена миналото лято и може би все още е в приличен вид. Има бесетка, люлки, малка сцена. И хубава сянка.
В парка до стадиона е доста пек, няма много сянка покрай алеята, а и детската площадка е за по-малки деца.
Преди 3-4 месеца минах покрай нея, беше доста занемарена.

На 7г. е рожденикът, другите деца са около тази възраст.

Покрай реката, над Враца, по пътя за Згориград нямаше ли пейки, масички?
По пътя край реката ... има шезлонги на "Плажа", не се сещам за друго... къде трябва да е това- с пейки за пикник?

Общи условия

Активация на акаунт