Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 171
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Вчера Петър Москов в Парадайз център. За моя изненада е не по-висок от 1.70

# 511
  • Сф
Денди по центъра.Изглеждаше като препил яко.Зле!

# 512
  • софия
Владо Карамазов си е направил тату 1/2 ръкав и на двете ръце.  Crazy

# 513
  • София
Денди по центъра.Изглеждаше като препил яко.Зле!
Той вероятно му е станало обичайно състояние, защото го засичам няколко пъти на различни места и е все в това положение. Единият път пресичаше пред колата ми и подкачаше от крак на крак.

# 514
  • София
Денди си е чист алкохолик, според мен. Последният път, в който го видях, седеше в градинката пред Минералната баня с шише бира двулитровка и един клошар, с който си говореха сладко-сладко. Преди това попаднах на него, докато вървеше по един тротоар във видимо нетрезво състояние и крещеше на хората:"Селяни! Какво правите тука?"

# 515
Тити Папазов се въртеше зад бара на барчето в зала Универсиада в събота. Той и барманът навикваха много грубо един възрастен мъж. Не съм очаквала да е такъв простак, винаги ми е изглеждал миролюбив и мек, ама не.

# 516
Тити Папазов преди време беше крещял и на моя приятелка.

# 517
Като гледам как го пере тока, едва ли е крещящ избирателно.. Струва ме се, че опитите му за сърцераздирателност са театър, а крещенето му е обичайно състояние. Някак не може да ме разчувства плачейки. Confused

# 518
  • София/Севлиево
Кристиaн Костов, движеше се с еднa женa в посока Руско посолство.

# 519
Генерал Атанасов в голяма книжарница, в компанията на дете на около 6-7 години.

# 520
Как го различи от детето?! Той е 1 и 50... Grin

# 521
Генерал Атанасов в голяма книжарница, в компанията на дете на около 6-7 години.
Явно е неговото, нали има втори брак и много по млада жена.Тя му роди дете

# 522
  • Sofia
Тачо (Калканджиев  Mr. Green).Пазаруваше с един другар, зеленчуци, бира. Кумеха се и спореха кое е лук и кое чесън hahaha,пресни.Тачо експертно обЯсни разликата  Joy. Същи червендалест Педя човек,лакът-брада:
https://www.google.bg/imgres?imgurl=https://i.ytimg.com/vi/JuOch … EwCg..i&w=480

# 523
Вчера Ути Бъчваров в НДК. Мислех го за по- слаб.

# 524
  • София
Биляна Йотовска на тренировка. Доста секси го раздаваше. На врата си беше метнала кърпа с нейния лик. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт