Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 143
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Даа, с очната линия беше. С черен грим и дрехи, абе като труженичка.
Аз като я гледах в Брадъра чисто визуално мн я харесах (като изключим дрехите и косата), но сега на живо..
Като ходещ скелет и толкова бледа все едно е призрак. Изненадана съм..
Беше с още 1 жена и 3ма мъже на разходка в Морската.

# 556
  • До морето
Е, тя точно в ББ беше казала, че яде по едно пакетче солети и 1-2 ябълки на ден. И това от години. Иначе спортува като въртоглава. Тази жена има толкова объркана психика, чак ми е жал за нея.

# 557
Че от къде сили за трениране?

# 558
Ужас! А може да е слаба и с много по- нормално хранене.

# 559
  • До морето
Че от къде сили за трениране?

Ми не знам. Тя е бивша лекоатлетка и е казвала в интервюта, че ката ден тича някакви километри. Ще излъжа колко. А това за яденето си го спомням ясно, тя все ябълки гризеше там.
Иначе е хубавица и има страхотно тяло, висока и стройна. Но толкова евтино изглежда винаги. Всичко й е на показ. Ужасно нечистоплътна ми изглежда.

# 560
  • в 1001-та нощ
Същото усещане за нечистоплътност (и инфантилност) имах и аз, когато я видях - за първи и последен път в един мол. Както вървя и съм се умислила с поглед надолу - виждам едни обувки на огромни платформи - нереално големи - все едно са наредени няколко тухли една върху друга - груби, обемни ... И поглеждам нагоре да видя кой толква се е покатерил ... и да - стана ми ясно. Тя е слаба и стройна и без такива обувки, няма нужда от тях и още височина ...да не говорим, че липсва какъвто и да е финес с тях ... В комбинация с онова усещане за нечистоплътност и магистралност.

# 561
Преди час във Фантастико снаха Халваджиянова. Със страхотен тен, кървясали очи и ужасен елек тип "свекърва ми ми го прави" Mr. Green

# 562
  • Berlin
Кое е това Фантастико, където всичкото известни се реди на пазар? Simple Smile

# 563
  • софия
Има 2, които са вървежни - в Дървеница и до Околомръсното.

# 564
Кое е това Фантастико, където всичкото известни се реди на пазар? Simple Smile
Денонощното Grinning

# 565
Лияна и аз в мола съм я виждала. Беше с гадже и полуоблечена-с къси панталонки и една педя блузка.

# 566
И във Ф на Симеоновско се срещат дзвезди чат-пат. Simple Smile

# 567
  • София
Вчера срещнах Рафи. Много е нисък.

# 568
  • До морето
Току що видях русата Златка в Парадайс - много нежна и много хубава, но с огромни гърди. Наистина огромни, по телевизията не изглеждат чак така.

Малко преди Маги Желязкова. Винаги съм я смятала за екзотична красавица - ами объркала съм се. Ужасно груби черти има, а косата й беше като метла.

# 569
Току що видях русата Златка в Парадайс - много нежна и много хубава, но с огромни гърди. Наистина огромни, по телевизията не изглеждат чак така.

Малко преди Маги Желязкова. Винаги съм я смятала за екзотична красавица - ами объркала съм се. Ужасно груби черти има, а косата й беше като метла.

Верно си се объркала - Магито е леко грозновата и ръбеста в лицето според мен. Няма нищо екзотично в нея.

Общи условия

Активация на акаунт