Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 119
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Коко Динев пред "Парадайз". Какво толкова му харесват, не знам.

# 616
Е, не знаеш- финансовата красота. Sick Ами Мечо- там още по- зле е положението.

# 617
  • София
Е, не знаеш- финансовата красота. Sick Ами Мечо- там още по- зле е положението.

Да ти кажа, вярно, че беше с хубава кола и маркови дрехи, ама и те не го правят толкова привлекателен, че да му народят толкова деца (да са му живи и здрави!).

# 618
Певицата Лия в Кауфланд Сандански.

# 619

Още ли е хубавица!? Преди 20 години я виждах често в Благоевград, беше страхотно гадже, за разлика от тогавашния и мъж!

# 620

Още ли е хубавица!? Преди 20 години я виждах често в Благоевград, беше страхотно гадже, за разлика от тогавашния и мъж!

Лия изглежда много добре за годините си- висока и слаба. Определено много ми хареса.

# 621
Кайли Миноуг и Ким Уайлд. Страхотни парчета.

# 622
Маги Вълчанова пред театър София, излизаше с децата си от постановката "Питър Пан". В добра форма е.

# 623
  • София
Никол Станкулова в кино.

# 624
Никол Станкулова в кино.
Бременна ли е? В една друга тема се коментираше, че има коремче и май е бременна....

# 625
Маги Вълчанова пред театър София, излизаше с децата си от постановката "Питър Пан". В добра форма е.

На тая Маги й бях фенка до момента на участието й в Черешката.

# 626

Какво е правила там? Май не съм я гледала.

# 627
Гостите сами си сервираха чиниите на масата, изчистиха й скаридите. Пращала детето си на училище с чесън в джобовете, против уроки. Една мудна, муднааа...

# 628

Какво е правила там? Май не съм я гледала.

Изключително нагла с изключително високо мнение за себе си, без основание според мен. А като накара и гостите си да си почистят сами скаридите направо омаза картинката.

# 629
Досадничка беше Маги, но после дойдоха Ракийчицата и Мъченицата и Маги просто се изгуби пред тези двете.

Общи условия

Активация на акаунт