Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 187 104
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
У вас? 😁

# 676
Владо Карамазов по домашно му. Mr. Green

Я дай повече инфо де Wink

# 677
  • София
Ха, ха, не за съжаление. В къщата на родителите му, бяха седнали на двора на една маса семейството.

# 678
Христос Возкресе bouquet
Онзи ден ,  Део на Ангел Кънчев и Васил Левски , много размъкнато облечен в едни торбаланести панталони и суичър, доста сдухано изглеждаше  newsm78 някак одъртялл.
Малко по късно докато киснех на опашка за козунак на Холандския пекар на ъгъла на Алабин и Румен от Сделката  пред вино бара си, нямаше да го позная ама жените пред мен коментираха та се загледах... мма той пък един слабичък..на момченце прилича..

# 679
Фънки - в църква

# 680
Радина Думанян. Лекарката от Откраднат живот. Беше на консултация при Професора ни.

# 681
  • Sofia
Ирена Милянкова и любимия й,вчера в Зара.мереше някакво шантаво пролетно палто-тренч.Потвърждавам,че е бременна  Crazy.

# 682
Ирена Милянкова и любимия й,вчера в Зара.мереше някакво шантаво пролетно палто-тренч.Потвърждавам,че е бременна  Crazy.
Уау!Тая като котките-всяка година бременна!От колко бащи са и децата?

# 683
  • София
Уау!Тая като котките-всяка година бременна!От колко бащи са и децата?

Всъщност май само от двама. Simple Smile

# 684
Май само от двама. 😁 Живее в моя квартал, та май ще бутаме колички заедно. Ще дам инфо само да я засека някой ден. 😁

# 685
  • До морето
Това онзи, дето и той имаше много деца ли е? Дето рекламират тигани заедно?

# 686
Йоана Буковска. Много повехнала и невзрачна, от интервюта по медиите бях с впечатление, че държи повече на външния си вид.

# 687
Това онзи, дето и той имаше много деца ли е? Дето рекламират тигани заедно?
Да, той ми е братовчед и няма много деца, а има две дъщери, като голямата му дъщеря го направи дядо лятото!

# 688
  • До морето
Значи грешно съм запомнила. Беше ми останало в акъла, че и той има поне 3, ама не живеят при него.

# 689
Съпругът на Милянкова има две деца от предишен брак. Нейните от Чолата са 4. Имат едно общо с втория й мъж, което е още бебе и сега напът е бебе номер 8.

Общи условия

Активация на акаунт