Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 187 070
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Съпругът на Милянкова има две деца от предишен брак. Нейните от Чолата са 4. Имат едно общо с втория й мъж, което е още бебе и сега напът е бебе номер 8.
Уморих се само ,докато ги преброя,таман да трябва  И да ги родя  Mr. Green.Всъщност изглеждаха доволни заедно.Закачаха се.Щом им е кеф,да си се обичат и множат  Hug Едната й дъщеря учеше в едно училище с моя син и често ги засичах двете-майка и дъщеря,както и Чолата.Милянкова по това време имаше вечно тъжен и изтощен вид.

# 691
Ники Илиев и Диана Ханджиева ( така ли се казваше тази от Скъпи наследници?) в Южния парк + куче

# 692
  • София
Ники Илиев и Диана Ханджиева ( така ли се казваше тази от Скъпи наследници?) в Южния парк + куче

Гаджета ли са сега, не са ли?  Laughing

# 693
Аз видях Стефания Колева във фитнес центъра.

# 694

Хаха, незнам, може Simple Smile Вървяха заедно, но не се държаха за ръце или нещо от тоя сорт

# 695
Пак ще търсите хонорари от жълтурите  Laughing.
Значи този път клюките не са само клюки. Не ми се вярваше това момиче да избере точно пък Ники Илиев.

# 696
Чети вестниците утре - вече ще са женени и ще чакат дете... Joy

Значи този път клюките не са само клюки. Не ми се вярваше това момиче да избере точно пък Ники Илиев.
Не ми изглежда меркантилна, ама той поне е млад и е добра ракета-носител, макар че нищо не остана от визията му.
Тя е хубавка!

# 697
Не ми изглежда меркантилна,
Точно. Има вид на сериозен човек и вероятно е увлечена по него. А той, както каза, е с вид на лунатик в момента. Нищо общо с красивия младеж преди. Може би е свестен, но малко ми се струва слабохарактерен, може би затова не ми пасват двамата. Но моето е само разказ по картинка, сигурно съм далеч от истината  Laughing.

# 698
Никито Илиев не беше ли женен за Саня не помня коя. Същия, който уж има дете от една участничка от брадъра- Анелия?

# 699
Разделени са.

# 700
  • Бургас
същият, в жълтите вестници писаха, че се е разделил със Саня и може би е истина

# 701
Аха, мерси!
И двамата са ми антипатични. Новата е свежарка.

# 702
  • София
Тази Диана не я знам коя е, но преди време като писах, че Ники Илиев го видях в един мол беше с една брюнетка. Като гледам снимката на въпросната актриса мисля, че беше тя. Той беше потресаващо слаб и изпит, направо грозен. Това младо момиче не знам какво му е харесала.

# 703
Денди в градинката пред Кристал седеше с един клошар на една пейка и пиеха бира.Лошо няма,ама беше 9.00 сутринта.

# 704
Денди в градинката пред Кристал седеше с един клошар на една пейка и пиеха бира.Лошо няма,ама беше 9.00 сутринта.

А, той май е редовен там.

Общи условия

Активация на акаунт