Очакваме ритничета от МАРТенски момчета и момичета - МАРТ 2018 - Тема 2

• 54 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че стойността за жени е 120, но е възможно да има други критерии за бременни. При всички положения на мен 95 ми се струва доста ниско. Аз ще си пускам изледвания след две седмици. С анемия съм  от преди да забременея и на моменти съм имала доста нисък хемоглобин. Правила съм конкретни стъпки в посока повишаването му и от личен опит ти казвам, че е доста важно какво ядеш. Аз моя го повиших с повече от 10 единици само с правилна диета. В случая предполагам, че ще ти изпишат препарати за повишаване, тъй като трябва да влезеш в норма бързо, но имай предвид, че месото и яйцата са доста важни, вероятно има и растителни източници (ако си веган или вегетарианец).
Аз лично наблюдавам отдръпване от месото, от както съм забременяла. Не ми е така примамливо, както преди и не виждам причина, още повече с оглед колко ни е нужно сега. Има ли други с подобни наблюдения ? Как са ви изследванията на кръвта?

# 106
Столчетата за кола 0+ за мен лично са неудобни за новородено, за това и си ползвах и сега смятам да ползвам кошчето от количката за първите 7-8 месеца. После ще взема направо столче 9-36кг. и така. Абсолютно безсмислен разход за мен е столче 0-18кг. После така или иначе трябва да се сменява.

А как се захваща кошчето от количката в колата? Или аз пропускам нещо и говориш да купуваш трето допълнително нещо за целта? 

# 107
Аз лично наблюдавам отдръпване от месото, от както съм забременяла. Не ми е така примамливо, както преди и не виждам причина, още повече с оглед колко ни е нужно сега. Има ли други с подобни наблюдения ? Как са ви изследванията на кръвта?

И аз едва ли не спрях да ям месо, на предните изследвания ми беше малко нисък хемоглобина, но док. каза, че е добре. Трябваше да си направя другата седмица или тази кръвни изследвания .., но се оказа, че доктора ми го няма до 6-ти Rolling Eyes

Аа относно кошчето .. и аз така и не разбрах, може ли да се вози в кола с коша от количката .. ? Трябва ли отделно кош за кола. Абе каша ми е голяма, но имам още време

# 108
  • София
Хахахаха момичета, пояснявам - кошчето за кола е кошче, не столче. Количките 3 в 1, като тази (например): https://www.baby.bg/hauck-kombinirana-kolichka-atlantic-plus-tri … -grey-caviar.html имат кошче за кола и кош за новородено. Кошчето за кола може да се прикрепи към шасито на количката и бебето да се вози и с него на нея.
Количките 2 в 1, като тази например https://www.baby.bg/camarelo-kombinirana-kolichka-2-v-1-sirion-rozova.html нямат кошче за кола и трябва или да си закупите такова отделно или да вземете такова столче за кола, което е 0+ https://www.baby.bg/kikkaboo-stolche-za-kola-vintage-butterfly-dark-blue.html.
НИКОГА не возете бебето в КОША за новородено на количката - той няма колани, няма и система за закрепване към седалката на автомобила.  Peace

# 109
Kriss.P, благодаря ти, сега вече ми стана ясно Wink

# 110
Здравейте момичета
Има ли някоя от вас с нисък хемоглобин? Вчера пуснах изследвания за ТSH и пълна кръвна картина излезе вс.ОК само хемоглобина ми е 95 което е ниско, а на лекар съм чак другата сряда...

Моя е 101. Днес АГто ми предписа витамин в12 от 1000mg

# 111
Kriss.P, значи за едно и също си мислим, просто пишеш веднъж кошче, веднъж столче и си викам аз ли нещо съм луда, защото никога не бих возила детето в коша с кола... Simple Smile

# 112
  • София
Момичета, въпреки мазилата против стрии, забелязвам няколко дребни от двете страни на хълбоците....При вас как е положението ? Аз се мажа само вечер, може би ще трябва да зачестя..

# 113
Cveti с какво се мажеш ? Аз също мажа само вечер сутрин нямам време да чакам да попива маслото. Аз си смесвам бадемово с жожоба и др. Но бавно попиват...

# 114
  • София
Cveti с какво се мажеш ? Аз също мажа само вечер сутрин нямам време да чакам да попива маслото. Аз си смесвам бадемово с жожоба и др. Но бавно попиват...

Габи, мажа се с маслото на Икаров и от време на време го редувам с бебешко олио на Джонсън.Бавно попиват и е доста досадно. Мисля днес да си купя мас, колкото е да е неприятна, май-най добрите отзиви са за нея.

# 115
Ами да пробваи аз неможах да я понеса опитах да я премия, да сложа есенция, но не става за мен мирише ми и ми се повдига. А аз все още си повръщам от месо, хапна ли замирише ли ми веднага.
И се мажи и сутрин, ако имаш възможност. Пак си е до кожа всичко, но поне каквото можем да направим. Доста раничко при теб за започнали да се появяват ... Успех с борбата Simple Smile

# 116
Моята кожа се изсушаваше много когато мажех по веднъж на ден, започна чак да се люспи. Сега гледам да мажа по два пъти дневно.
Предпочитам да заложа на специализираната козметика, ползвам олиото на Юсерин за стрии. И от време на време кокосово масло, но мисля да си взема и някакъв крем, на Мустела има мисля, който да попива по-лесно на сухо.

# 117
 Аз се мажа с лосиона на Palmers против стрии, мирише ми много хубаво и на мен ми действа добре. Имам и Мустела, но не омекотява  така добре кожата ми. Да си призная обаче не съм от най-редовните в мазането. Rolling Eyes

# 118
  • София
Ами да пробваи аз неможах да я понеса опитах да я премия, да сложа есенция, но не става за мен мирише ми и ми се повдига. А аз все още си повръщам от месо, хапна ли замирише ли ми веднага.
И се мажи и сутрин, ако имаш възможност. Пак си е до кожа всичко, но поне каквото можем да направим. Доста раничко при теб за започнали да се появяват ... Успех с борбата Simple Smile
Благодаря, Габи Simple Smile Опитах с мас тази вечер и не беше толкова неприятно Simple Smile Ще пробвам да се мажа сутрин с олиото на Икаров, а пък вечер ще се лъсвам повечко Simple Smile)) И на мен ми се стори рано за стриите, но те са едва забележими.Първите месеци свалих около 2 килограма , а сега съм качила само 3 и не би следвало да се нацепва кожата...от толкова малко. Дано да не се появяват повече Simple Smile

# 119
Мажа се всяка вечер първо започнах с мас (чиста, смесих я), не ми допадна и смених с био ойл и лосиона на Икаров .., но вече си имам стрии по гърдите, за сега само там.

А мислите ли дали бащата да присъства и дали се заплаща някой знае ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт