Очакваме ритничета от МАРТенски момчета и момичета - МАРТ 2018 - Тема 2

• 54 077
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,мами! Имам едно въпросче.. Избрали ли сте си шезлонг и ако да,какъв.. Аз се чудя,понеже избора е много голям,дали да е люлеещ,с вибрация,без вибрация или най-обикновен и след 5,6 месеца люлка (градинска).. С първото ми дете ползвах най-обикновен и бях доволна,но сега се чудя какъв да взема.. Relaxed

# 76
На мен всички тези дилеми ми се решават много лесно. Няма да вземам шезлонг, тъй като нямам място за нищо вкъщи и мисля да сведа покупките до минимум Crazy Ако много го закъсаме ще ползвам столчето за кола.
Иначе преди имах някакъв, от обикновените беш, вършеше ми някаква работа, но и не помня да сме го ползвали супер много.

# 77
   Здравейте, аз бях на лекар огледа пак всички органи развиват се добре нещата. Сега остава началото на другия месец да ида на детски кардиолог за фетална ехокардиография да потвърди и той, че сърцето си функционира както трябва. Заключението от прегледа при мойта АГ - голяма глава, дълги бедра и женско дупе  Laughing Laughing викам "А кво стана нали момче щеше да бъде?"  hahaha  Еее то сега по-добре можело да се определи като е по-голямо. За мен е важно да е здраво пък каквото е такова, че си имам един куп притеснения заради щитовидната. Каза да почвам да пия Biozin Mama, защото работя в болница, а в болнични ще излизам от края на декември сигурно чак.

Вие почнахте ли вече с покупките? На мен ми е първа бременност съответно всичко трябва да си купя, а не вярвам в тези суеверия "Нищо да не се купува предварително". С мъжа ми бяхме решили като мине този преглед и кажат, че всичко е наред да купим бебешка шапка като първа покупка, иначе аз мисля постепенно да почвам да купувам разни неща. Някак не ме кефи идеята последните месеци с голям корем посред зима да се клатя по магазините и да дам няколко хиляди за две-три седмици.   smile3506 Харесали сме вече количка и кошара и до месец вероятно ще ги купим. 

# 78
Не съм суеверна и мисля да купя всичко, което ще ни трябва, колкото и да е малко. Вече взехме кошара когато имаше намаление в Хиполенд и най-вероятно ще се оглеждам за още намаления. Имаме достатъчно време за пазаруване, така че все ще случим на нещо.

# 79
Здравейте момичета,
Мина и моята фетална морфология. Аз съм в 21 г.с.. Всичко е наред с бебчето, но вървя с черири дни напред. С предна плацента съм, някоя от вас знае ли какво е значението на предна и задна плацента?

Аз съм от Русе. Прегледа ми беше в Добрич при д-р Стоилов, продължи около 20-25 мин, даде ми папка с  замерванията от органите и 3 снимки с лицето на бебчето. Моят съпруг за пръв път присъства на преглед и се просълзи, много съм щастлива!

Бяхме си запазили стая в хотел във Варна за 1 нощувка, и в петък следобяд и в събота много се разхождах и корема много ме боля въпреки, че пия но шпа и спазмалгон. Има ли други, които почти постоянно ги боли коремчето ниско долу?

От магазин Exclusive в Grand Mall си купих шушлеково яке, с което се надявам да изкарам зимата, хубавото е, че в раменете си е моят размер, надолу се разширява като трапец и мисля, че ще побере голямо коремче. Има и други модели, които биха били подходящи, аз доста се поколебах.

Аз още не съм купила нищо за бебчето, не съм суеверна, мисля скоро лека полека да започна.

# 80
  • София
Chereshka123 просто с предна плацента по - леко ще усещаш шутовете, проблем няма за теб или бебето (аз бях с предна при първата бременност, сега съм съ задна). Аз пък два дни разходки и чистене и двата дни с болки в корема накрая и само лежане ми помага.
На ФМ съм в сряда при Елена Павлова в Марковс. Имах час за Томова, но вчера ми звъннаха да кажат, че доцентката е в болница и отменят часовете за месец напред... Tired
За сега не съм се засилила да взимам нищо. Имам много неща от баткото. Шезлонга ми например е с люлка и си седи чисто нов, защото малкия не искаше да седи в него. Количка не мисля да купувам, защото моята е много запазена (в нея се вози до към 18мес.), вярно от по - старите модели е, но мисля, че ще се справим и с нея - пак си е 3в1, има си всичко и е здрава. Креватче си има, така или иначе ще правим цяла детска стая когато бебето поотрасне.  Peace

# 81
Здравейте мами ,  Flowers Hibiscus

И аз още не съм започнала с покупките . Мисля да не избързвам още , иначе съм си харесала количка само за сега .  Simple Smile За шезлонг даже не съм гледала , за да добия някаква представа какво искам . Мисля,че другият месец вече ще трябва да се разходя по магазините .

Поздрави и усмихнат ден ! Blush

# 82
  • София
Здравейте момичета, и аз много се замислям за покупките. Чувала съм, че нищо не се купува предварително, но ми се ще да не оставям всичко за накрая и да си избера каквото ми трябва  на спокойствие Simple SmileИскам да питам мамите, които вече веднъж са минали по този път,  дали сте ползвали възглавничка за бременни ? Препоръчаха ми я за по-големите месеци, тъй като била много удобна за спане, а в някои случаи се ползвала и за подходяща поза при кърмене след това...Simple Smile

# 83
  • София
CvetiFlower аз не съм ползвала по време на първата бременност. Замислям се и аз дали да не си взема сега, защото толкова обичам да спя по корем, а сега ми е невъзможно. Тези възглавници ми се струват удобни за всякакви пози...  Thinking

# 84
и аз още не съм започнала .. май от магазините се спирам на вис виталис за този момент .., каква кошарка искате Simple Smile аз съм си харесала от тези, които са 3 в 1

# 85
Ние сме решили с покупките да започнем може би от декември,когато са и намаленията.Смятам да поръчам доста неща и от Англия,вкл.и дрешки,а оттук мислим да вземем кошарата и количката.Спрели сме се на дървена,от тези,които после се трансформират в легло Simple Smile

# 86
Здравейте и от мен, аз се притеснявам да пазаря за сега, сигурно януари - февруари, а и разчитам на приятелки да взема основните неща. Днес влизам в 6ти месец и се чувствам доста наедряла Simple Smile, ще видим до финала. Притеснявам се като не усещам бебето, но явно има такива дни.

# 87
Зравейте отново Simple Smile Минахме втората ФМ вчера и се оказа Бебкааа Heart доста е едричка 445 грама 21 г.с ,но всичко е наред Simple Smile Относно покупките аз като харесам боди или нещо дребно си купувам.По-едрите неща от Ноември и Декември ще ги започнем.Да попитам относно столчето за кола,в началото е по-удобно да е тип кошче или направо столче да си вземем?

# 88
Да попитам вашите АГ колко пъти ви пускаха ПКК, кръв, урина иии разни др изследвания?

# 89
На мене лично през 2 месеца точно.Микробиология и Цитонамазка веднъж,но имах направени точно преди да забременея.Аз се радвам,че не е всеки месец доста се стресирам от изследвания като цяло.

Да попитам вашите АГ колко пъти ви пускаха ПКК, кръв, урина иии разни др изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт