Очакваме ритничета от МАРТенски момчета и момичета - МАРТ 2018 - Тема 2

• 54 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

А мислите ли дали бащата да присъства и дали се заплаща някой знае ли Simple Smile
Зависи от болницата, но ако е в България най-вероятно ще се заплаща. Виж ценоразписа на болницата, в която искаш да раждаш.
А при мен дали ще присъства все още не знам, ще видим, имам доста неща за обсъждане с доктора около раждането. Но смятам, че емоцията да поемеше детето си в първите мигове, в които се е родило не може да се сравни с нищо, това са мигове, които няма да се повторят, така че ми се вижда по-удачно да присъства.

# 121
Стига да е възможно, таткото ще присъства. Той беше и на първото ми раждане, невероятно е.

# 122
  • Пловдив
В Англия, където живея, няма да те изпишат, ако нямаш столче за кола. По никакъв друг начин не можеш да си закараш детенцето вкъщи, абсурд да е в зимния кош на количката.

За мазане аз ползвам Palmers, но се мажа само вечер и то май не чак толкова редовно.

Мм ще присъства на раждането, само живи и здрави да сме. Когато го коментирахме преди време и аз го попитах иска ли да присъства отговорът му беше ' А ти защо мислиш, че може да родиш без мен? '

# 123
За да присъства бащата в Майчин дом се доплаща 250лв.
Питах, нo не съм сигурна, че искам да присъства Simple Smile

# 124
В Майчин дом Варна дават и да седи после в стаята като придружител на майката, срещу допълнително заплащане разбира се и трябва да си във Вип стая.  Все пак, който изпитва необходимост го имат като опция хората.
 Аз още не съм решила въобще къде ще раждам усещам, че това ще ми е дилемата докрая Confused но и в Майчин дом да съм моя мъж не е за тази работа много е притеснителен пък и аз май предпочитам да съм сама.
Ние купихме кошара трансформираща се от Хиполенд имаха намаление и матрак на Магнифлекс. Четох, четох и ги хвалят уж да видим хахаха И количка взехме , мъжа ми се запъна да купим да не го мислим после викам добре, и там взехме че улучихме някакво намаление на  Cybex   излезе много добра цена.
Утре съм на ФМ при Балев да видим той ще каже ли на какво дупе му прилича Joy Joy

# 125
Josefine и аз съм загледала Cybex. Можеш ли да ми кажеш откъде я взехте с намаление и какъв модел е. Благодаря.

# 126
  • София
Здравейте,

Аз малко се загубих, но в работата е доста натоварено.
Иначе мина втората морфология и всичко е наред, чакаме момиче Heart. Много съм щастлива, вече говоря на баткото как ще си има госпожица вкъщи.
За присъствието на бащата за Майчин дом София мисля, че имаше и изискване раждането да е с избор на екип. За всяка болница е различно, ние никога не сме обмисляли този вариант. Първо, че на мъжът ми му става лошо от кръв и второ, че трябваше и него да го мисля - добре ли,  ще вземе ли да се скара с някой доктор/акушерка....Joy

# 127
Harmonie* ние я купихме от Raya toys то във Варна само те ги предлагат (за пореден път имам чувството, че все едно сме в някое голямо село в София колко магазини има). Нашия модел е Balios M 2 в 1  и всяка част се продава отделно включително и адапторите може да се комбинират различни цветове кош за новородено и лятна седалка. В момента имат промоция на артикули на Cybex - 20% аз мислих, че на отделни неща, но продавачката каза правим Ви 20% от количката с лятна седалка и ще доплатите само разликата за коша за новородено и адапторите няма да ги плащате Grinning Аз честно не можах много да я разбера кое от кое вади на финала от 1100 почти ни излезе 860 или 880 нещо такова. Това за лятна седалка, адаптети и кош за новородено. Аз съм доволна бяхме си сложили лимит 1200 лв. Много ми харесва и модела им Priam мисля беше, обаче психологическата ми бариера не ми позволява да дам толкова пари за количка. За мен е важно и да е възможно най-лека, защото сме на втори етаж но асансьора не спира на нашия етаж и при всяко излизане ще трябва да я нося на ръце.

# 128
Мами, как се справяте с болките в кръста

# 129
  • София

Дидка, от няколко дни съм схваната в кръста даже и към задните части. Мен ме облекчава като си взема душ, но много внимавам да не се загрявам с прекалено гореща вода.

# 130

Дидка, от няколко дни съм схваната в кръста даже и към задните части. Мен ме облекчава като си взема душ, но много внимавам да не се загрявам с прекалено гореща вода.

Това направих и аз , да видим дали ще ме отпусне

# 131
Josefine, благодаря за споделеното  bouquet

И аз днес ги разглеждах там, като ми показаха предимно Priam. На вашата количка, летния кош спуска ли се изцяло до долу?

# 132
Josefine, благодаря за споделеното  bouquet

И аз днес ги разглеждах там, като ми показаха предимно Priam. На вашата количка, летния кош спуска ли се изцяло до долу?

Няма пълно легнало положение ние мислим да го ползваме след като може вече да сяда бебето, Priam модела има.
   Аз първо бях решила Mutsy (тя имат пълно легнало) ама въобще не гледах други модели  да обаче отивам в магазина да я видя на живо ми тя супер ниска за моя ръст и тежи иначе страхотна, после обмислях ABC Design Salsa 4 (ама нещо не знам  newsm78) и Jane Muum 2 в 1 Micro (бях готова да я купя но я има само в черно и то някакви бройки останали в цялата страна хем е 2017 модел звънях в 6-7 онлайн магазина за наличност в сиво) и накрая като видях, че Cybex  има дръжки на коша за новородено  и цвета който си взехме е страхотен викам тази е няма да я мисля, а и нали с това намаление нямаше повече нужда да търся.

# 133
Harmonie* ние я купихме от Raya toys то във Варна само те ги предлагат (за пореден път имам чувството, че все едно сме в някое голямо село в София колко магазини има). Нашия модел е Balios M 2 в 1  и всяка част се продава отделно включително и адапторите може да се комбинират различни цветове кош за новородено и лятна седалка. В момента имат промоция на артикули на Cybex - 20% аз мислих, че на отделни неща, но продавачката каза правим Ви 20% от количката с лятна седалка и ще доплатите само разликата за коша за новородено и адапторите няма да ги плащате Grinning Аз честно не можах много да я разбера кое от кое вади на финала от 1100 почти ни излезе 860 или 880 нещо такова. Това за лятна седалка, адаптети и кош за новородено. Аз съм доволна бяхме си сложили лимит 1200 лв. Много ми харесва и модела им Priam мисля беше, обаче психологическата ми бариера не ми позволява да дам толкова пари за количка. За мен е важн4о и да е възможно най-лека, защото сме на втори етаж но асансьора не спира на нашия етаж и при всяко излизане ще трябва да я нося на ръце.
Знаете ли докога е тази промоция?Защото сега разглеждам количката в сайта и само летния кош е на цена 800и нещо.

# 134

[/quote]
Знаете ли докога е тази промоция?Защото сега разглеждам количката в сайта и само летния кош е на цена 800и нещо.
[/quote]

До 20.11 е промоцията, на сайта им пише на избрани артикули, обаче ето като отидох на място друго ми казаха дали видяха, че сме много навити да я купим и  нещо измислиха в движение и аз не разбрах, но съмнява ме, защото съм им много симпатична да са ми я намалили. Затова най-добре, ако има човек път натам пита на място как са нещата. 

Общи условия

Активация на акаунт