Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 102 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Прави ми впечатление, че в Алиекспрес и в geekbuying при промяна на изходната точка на изпращане на стоката, цената се променя. Някой има ли обяснение защо е така?

Това е съвсем нормално, имаш различни складове в различни крайща на света, включително и европейски при който няма мито и ДДС

# 151
От къде купувате консумативи за ЛГ и колко често ги сменяте?

# 152
  • Пловдив
Аз лично от австрийския сайт.Не пазарувам такива неща от китайски сайтове.Филтър съм сменяла около 1 път годишно.Страничните четки като се износят.Средните ги смених за спорта,макар че им нямаше нищо.Трета година правят и двата робота -батерия не съм сменяла-работят идеално за сега

# 153
Харесала съм робот Xiaomi. И дори поръчах от един бг сайт, обаче вече втора седмицата ми бавят доставката и не е сигурно дали и следващата седмица роботът ще е пристигнал от склада в Китай...

Дайте идея откъде в бг мога да купя робот Xiaomi, че леко почва да ми писва...

# 154
А откъде купувате /е добре да се купи/ Румба - от специализиран магазин или Технополис и т.н. вериги за всякаква техника?

# 155
Аз лично от австрийския сайт.Не пазарувам такива неща от китайски сайтове.Филтър съм сменяла около 1 път годишно.Страничните четки като се износят.Средните ги смених за спорта,макар че им нямаше нищо.Трета година правят и двата робота -батерия не съм сменяла-работят идеално за сега

Благодаря Ренидент. Надявах се да се включиш. а кой е австрийския сайт? И в Амазон няма ли ?

# 156
А откъде купувате /е добре да се купи/ Румба - от специализиран магазин или Технополис и т.н. вериги за всякаква техника?
и аз съм се насочила за румба и мисля от Технополис да го взимам.
Ти кой модел си харесала?

# 157
Аз съм харесала румба 980, но не мога да събера пари да си го купя и изчаквам като междувремено се чудя дали да не направя компромис с по-евтин вариант.

# 158
Аз съм харесала румба 980, но не мога да събера пари да си го купя и изчаквам като междувремено се чудя дали да не направя компромис с по-евтин вариант.
Ние се спряхме на ROOMBA 681 ,много разглеждахме , ММ имаше изискване батерията да е литиево йонна- тази отговаря на изискванията,и мисля че ще върши добра работа
Исках някои да се включи с мнение за този модел,но явно никои няма точно тази

# 159
  • В.Т.
Аз освен литиево-йонна батерия бих искала да почиства систематично. Румба 681 като че ли не чисти така. Има някаква Навигация iAdapt, но на клипчето се вижда, че движението й пак е произволно, просто по-интелигентно заобикаля предметите.
Моето колебание е между:
https://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-connected-d3
https://www.myrobotcenter.eu/en/lg-hom-bot-carpet-care-vsr8600rr
Към този момент неатото ми е по-горе в класацията, защото е с 5 години гаранция.

# 160
Вчера за втори път връщам моето Neato 85D купено от myRobotcenter.eu.  Предното се прецака точно на 1г и ми го смениха, сега това издържа 8м. Имам и LG от същия сайт и държи фронта за сега. Обаче почвам да се чудя от къде ги вадят тез роботи та се скапват за 1г? Повече не бих поръчала от там. 5 годишна гаранция не е точната дума. 2г е и от тях 3г. Като имаше разни условия ако се прецака през тези три години, но не помня. Прочетете внимателно.

# 161
  • В.Т.

Еееее, тъкмо бях взела решение. Сега пак рестарт  Simple Smile
Относно удължената гаранция след 2-та година пише, че ако ремонтът е възможен и не надвишава текущата стойност на робота към дадения момент, той се извършва. Ако е невъзможен се възстановява сумата по текущата стойност. Тази текуща стойност се определя по схемата 80% в 3та година, 70% в 4та година и в 5та година 60% от цената, на която е закупен.

# 162
  • Варна
А гаранцията на роботите от myRobotcenter.eu важи ли на територията на България или ако се скапа нещо се връща пак до сайта? И ако е така, то доставка до там, доставка насам....Rolling Eyes как стои въпросът с това?

# 163
Значи аз ги връщам с Интерлогистика срещу 42лв. LG имат международна гаранция и важи и за тук. Аз бих избрала LG. Повече опции за почистване има, сравнение с Неатото е доста по-безшумна. Страничните четки са по-големи и обират в ъглите повече. Имам черен кожен диван и ЛГ минава по-настрани от него, но заради четките обира доста добре. Докато Неатото минава точно по него, в смисъл май са по изпипани от към сензори. Имам праг от 2см някъде и Неатото слиза без проблеми по него, докато ЛГто  не иска. Мисли че ще падне.

# 164
Забравих да кажа, че плащам доставката само в едната посока. Обаче си е разправия. Писане на имейли. Пращат ме да говоря със сервиза. Те ме пращат обратно към тях. Абе...

Общи условия

Активация на акаунт