Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 103 401
  • 743
  •   1
Отговори
# 585

Аз веднъж в живота си реших да прочета цялата инструкция преди да пусна уреда и веднага имам дилема Simple Smile
Получих си моя LG VR86010RR и смятах да поставя станцията в един ъгъл до дивана, в който имам и контакт и като цяло там няма да ми пречи когато не се ползва робота. Обаче сега чета в инструкцията, че трябва да има отстояние 1,5м в трите посоки - ляво, дясно и напред. Ами аз нямам в целия апартамент такова място, дето хем да има такова отстояние, хем роботът да не пречи и да не се налага да го прескачаме (респективно да се спъваме в него), пък да има и контакт.
Та моля за коментар от по-опитните ползватели на роботи дали е проблем станцията да седи в ъгъл.

Аз не съм забелязъл да има проблем с намирането на базата, нашата е на 15см от дивана а от другата страна редовно има неща на не повече от 30-40см и си се прибира без проблем, само отпред е добре да има едни около 80см за да се центрира и прибере на базата. Те на всякъде пишат че искат да е празно около роботите, но за съжаление в нашата действителност не винаги се случват така нещата-Ако спазваме инструкциите то следователно трябва да имаме 3 метра празна стена, ние поне не разполагаме с такова празно пространство с контакт и да не пречи, така че слагай я и пробвай. Ние сме с Roomba 980, но мисля че и при LG няма да има проблем

# 586
  • Пловдив
Напред има доста място, може би към 2м, само настрани няма никакво място и в двете посоки.

Благодаря много за отговорите, пускам я Simple Smile

# 587
  • Русе
Няма тогава да е проблем най-вероятно, пускай я и ще видиш как ще се държи.

# 588
Получих си робота LG VR8602RR.
Поръчах от испанския амазон, обаче не откривам къде трябваше да го регистрирам за гаранцията?  newsm78

# 589
Получих си робота LG VR8602RR.
Поръчах от испанския амазон, обаче не откривам къде трябваше да го регистрирам за гаранцията?  newsm78

Каая, момичетата бяха дали линк на ЛГ.  Би ли ми казала за колко време я зареди първия път? Днес и аз получих моята, същият модел, но нямам инструкции. Знам, че доста е писано, но точно сега не мога да намеря информацията, която ми е необходима.
ПП  Намерих линка за регистрация на робота - на 23 стр. мнение 335 на Ренидент.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 18:48 от една_мама

# 590
Днес и аз си получих испанската LG, но като се опитах да я регистрирам на LG.bg не е наличен моя модел VR8602RR и не ми позволява да изпиша серийния номер. Моля за помощ  от тези които вече са успели да я регистрират, какъв модел записахте за да ви стане активно полето за сериен номер.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 23:56 от Зелен дом

# 591
Днес и аз си получих испанската LG, но като се опитах да я регистрирам на LG.bg не е наличен моя модел VR8602RR и не ми позволява да изпиша серийния номер. Моля за помощ  от тези които вече са успели да я регистрират, какъв модел записахте за да ви стане активно полето за сериен номер.

И аз пробвах да я регистрирам - няма как да стане на сайта на lg.com...
Току що говорих с тях - казаха ми че след като този продукт не се предлага в България, съответно и не може да се регистрира на сайта, както и ако има някакъв проблем не може да бъде обслужена тук гаранционно.Anguished

# 592
Здравейте,момичета!
Миете ли контейнера за боклук под течаща вода на вашите роботчета ,четох упътването никъде не е упоменато🤔 моя е ромба 886

Не трябва да се мие

# 593
Малко е офф за което се извинявам, но понеже знам че някои от вас имат Vax coldless си позволявам да попитам - чудя се между Vax slimvac i Vax Blade. Коя според вас е по добър избор?

# 594
  • Враца
Занесох си моята Бърта на ремонт в Технополис на 19.11.2017г, утре става точно един месец от както е там,
ходих два пъти,  не ми дават никаква информация, в София била, като е готова, щели да ми я изпратят,
какво да правя?  #Cussing out

# 595
Комисия за защита на потребителите. Така Мтел ми задържаха таблет 35 дни и накрая го замениха с нов.

# 596
Съгласна за комисията.Така занесохме телефон с факс и ги чаках 20 дни.След 20-тия започнах да им звъня и накрая им казах, че пиша на КЗП, защото имат право до 1 месец да ми задържат стока за ремонт.Подновиха го с чисто нов.

# 597
  • Русе
Дами, коя беше бг фирмата предлагаща Ксиоми-то? Имаше и сервиз?

# 598
  • Враца
Благодаря ви, дами!  bouquet
Трябва да напиша жалба или лично да се появя?

# 599
  • Варна
Занесох си моята Бърта на ремонт в Технополис на 19.11.2017г, утре става точно един месец от както е там,
ходих два пъти,  не ми дават никаква информация, в София била, като е готова, щели да ми я изпратят,
какво да правя?  #Cussing out
Здравейте. Когато изтече едномесечния срок от магазина ще Ви заменят продукта. Имах такъв случай преди два месеца. Към КЗП ако откажат да Ви заменят продукта или да Ви върнат парите - т.е. в краен случай. Мисля, че за търговеца е по-добре да се разберете помежду си, отколкото да замесвате КЗП, тъй като във втория случай ще има и глоба.
Иначе самата жалба може да подадете през интернет или на място. Срока е 1 месец да се произнесат.

Общи условия

Активация на акаунт