Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 102 226
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, дайте, моля ви, насоки за добро съотношение цена-качество на роботче само за прохосмучене. Искам за майка ми и за това да е евтино, но добро и не сложно,  че тя, милата, е на години.

# 61
  • Тополовград
И аз започвам сериозно да се оглеждам за 2 роботчета за коледен подарък на децата ми. Чудя се да чакам ли черния петък и какво да избера. След всеки ваш коментар решавам друго.

# 62
Здравейте,
Някой правил ли е поръчка от dbay store ?

# 63
# 64
Здравейте, дайте, моля ви, насоки за добро съотношение цена-качество на роботче само за прохосмучене. Искам за майка ми и за това да е евтино, но добро и не сложно,  че тя, милата, е на години.
И аз дебна за добра цена за робот за подарък на мойта майка, за сега съм се спрял на Xiaomi и Lg hombot vr 8602rr, по отзивите от тук са добри и надеждни. Аз ще чакам намаленията покрай Черния петък или някоя дневна сделка от Amazon. Ако намеря нещо изгодно ще го постна.

# 65
  • Бургас
Здравейте !

Бихте ли препоръчали сервиз, който да работи бързо и да извършва адекватно ремонти на роботи прахосмукачки.
След инцидент в къщи / писах преди няколко поста / , занесох го в България сервиз груп миналия понеделник. Все още не са започнали да работят по  моя уред, срока бил до 15 дни , отделно си представям колко ще отнеме ремонта..... ако изобщо може да стане.

Благодаря на всички, кт може да дадат съвет и насоки.

# 66
  • Пловдив
Не знам друг сервиз,но аз пращах Бравата директно във Варна.В Пловдив изобщо нея поглеждат ,а я препращат там.

# 67
  • София
Здравейте! Горе долу се опитах да проследя предишната и тази теми, т.к възнамерявам скоро да си закупя прахосмукачка робот. Чудя се между ILIFE S7 PRO и Roomba (до 1000 лв.) и XIAOMI. Доколкото разбирам само Румба може да се закупи от България, но сега видях този сайт https://brosbg.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-cleaner-product-12096 и се чудех някой дали е поръчвал от тук?

# 68
  • Бургас
Не знам друг сервиз,но аз пращах Бравата директно във Варна.В Пловдив изобщо нея поглеждат ,а я препращат там.

Благодаря ! Във Варна, но в България сервиз груп ли ?

# 69
Здравейте! Горе долу се опитах да проследя предишната и тази теми, т.к възнамерявам скоро да си закупя прахосмукачка робот. Чудя се между ILIFE S7 PRO и Roomba (до 1000 лв.) и XIAOMI. Доколкото разбирам само Румба може да се закупи от България, но сега видях този сайт https://brosbg.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-cleaner-product-12096 и се чудех някой дали е поръчвал от тук?

Да, аз си поръчах Шаомито от този сайт и съм доволна. Роботчето е страхотно, превърна се в най-любимата ми покупка. Много добре чисти, умно е и не е много шумно. Според мен от всичко, което съм изчела до момента е най-доброто като съотношение цена/качество. Според някои видеа из ютюб превъзхожда в доста отношения дори скъпите Румби Simple Smile Аз лично нямам база за сравнение с друг робот, но съм щастлива с избора си.

# 70
  • София

Да, аз си поръчах Шаомито от този сайт и съм доволна. Роботчето е страхотно, превърна се в най-любимата ми покупка. Много добре чисти, умно е и не е много шумно. Според мен от всичко, което съм изчела до момента е най-доброто като съотношение цена/качество. Според някои видеа из ютюб превъзхожда в доста отношения дори скъпите Румби Simple Smile Аз лично нямам база за сравнение с друг робот, но съм щастлива с избора си.

Благодаря за ценната информация! Смятате ли, че може да се справи с косми, дълги косми, от домашан любимец?

# 71
Аз с моя си проблем: направих запитване в сайта на Irobot за батерия, но вече трети ден нямам отговор. Thinking

# 72
# 73
  • Пловдив
Да.Но не разчитай много на тях.След 3 месеца разтакаване на машинката ,накрая мъжът ми откри проблема.Днес говорих с тях ,че пак не си разпознава зарядното ,зарядни няма онлайн,та чакам отговор от тях.Но Брава повече няма да купя.

# 74
  • Тополовград
presledvach

Ще Ви бъда много благодарна. Дано успеем да вземем нещо по евтино и много хубаво ха ха.

Общи условия

Активация на акаунт