Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 102 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Не съм пазарувала от Али досега, изкушавам се за 11 ноември и отсега ще помоля разбирачите да пускат офертите, за да може да се възмолсваме. Интересува ме главно Xiaomi. Освен това имам притеснение относно плащането, картата с която се плаща и получателя на един и същ човек ли трябва да са, как да избера надежден продавач и т.н?

# 106
  • Русе
Нищо сложно му няма на Али-то. Гледа се рейтингът както в Ибей, прочети коментарите на другите потребители. За картата не мога да помогна защото никога не ми се е налагало да ползвам чужда. Питай в темата.
И аз се оглеждам за нов но не знам още дали само се оглеждам или ще взема  Thinking

# 107
Ели, ако ти изпадме Ксиоми с намаление хич не се чуди! Струва си всяка стотинка, не знам как съм живяла без моя! Това да се прибереш всеки ден в чиста къща си е рай:) Ако се развали след 2-3 години, моментално ще си поръчам нов!

# 108
В Али-то само с карта ли може да се плати,опция при получаване на пратката няма ли?

# 109
Нищо сложно му няма на Али-то. Гледа се рейтингът както в Ибей, прочети коментарите на другите потребители. За картата не мога да помогна защото никога не ми се е налагало да ползвам чужда. Питай в темата.
И аз се оглеждам за нов но не знам още дали само се оглеждам или ще взема  Thinking

Аз ще платя с моя карта, но получател ще е приятелка, която има ЕОРИ номер и ако отиде на митница, по-лесно ще освободим пратката. Затова питам дали е възможно получател да е един, а платец друг.

# 110
В Али-то само с карта ли може да се плати,опция при получаване на пратката няма ли?

Не, не може,  само с карта. Не е задължително да е на твое име, аз редовно плащам с мъжовта ми:)

# 111
Да ви питам някои с такъв робот?
http://www.technopolis.bg/bg/Vacuum-cleaning-Robots/Robot-IROBOT … OMBA-681/p/815870

и нещо отзиви за него, и въпроса ми е смуче ли прах или е само като метла?  newsm78

# 112
Ели, ако ти изпадме Ксиоми с намаление хич не се чуди! Струва си всяка стотинка, не знам как съм живяла без моя! Това да се прибереш всеки ден в чиста къща си е рай:) Ако се развали след 2-3 години, моментално ще си поръчам нов!

Откъде купи твоят?

# 113
  • Пловдив
Оранжев морков,нормално е този робот да  е слабичък.Няма средна четка .За килим наистина е абсурдно.
За пореден път ще напиша,макар да виждам ,че не се чете.Робот с една странична четка и без средна четка просто е безсмислен за мен /нямам нито един килим/.Ако ще да има хиляда функции това изобщо не ме вълнува.Това че се пуска от айфона ми изобщо не ме впечатлява или това, че виждам схемата му на чистене.За мен са някакви гъдели ,за който изобщо нямам време с моята натовареност.
Единствената впечатляваща функция ,която съм видяла е камерата ,с която можеш да наблюдаваш дома си.Според мен е полезно ако човек има буен домашен любимец ,оставил е за кратко дете само или пък е на почивка.Но тази серия е прекалено скъпа все още за мен.

# 114
renydent,благодаря,че писа и ти. Сега гледах и този/с хепа филтър е,за нещо пишат,че понякога има проблеми в преминаването от ламинат на килим/ Къде да гледам за тази средна четка?https://www.bol.com/nl/p/zoef-robot-robotstofzuiger-emma-sr720z- … ct_specifications

# 115
  • Пловдив
Просто давам пример.
https://www.myrobotcenter.eu/en/lg-hom-bot-floor-care-vsr6600ob- … monstration-model
Разгледай картинките мисля ,че 4 или 5 картинка.Ще го видиш

# 116
dаам,разбрах.Благодаря! Такива ще търся сега

# 117

Откъде купи твоят?

От български сайт, има по назад линк.
Не знаех че има роботи без средна четка, те само със страничната не виждам как ще изчистят.

# 118
  • Русе
Имам вече един робот паметник и един дето му сменям батериите на 6 месеца, при това не много полезен, та затова се чудя дали пак да рискувам. Отвратителен късмет извадих с техниката Sad Иначе е прекрасно когато някой чисти место мен. Имаме и куче, така че се налага всеки ден да се събират косми. Обаче как пак да хвърля едни пари на вятър?! Мм каза че само прахосмучки купувам а накрая мета с метличка Sad

# 119
Отвратителен късмет извадих с техниката Sad Иначе е прекрасно когато някой чисти место мен.

Какви марки роботи притежаваш сега?

Общи условия

Активация на акаунт