Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 102 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Не намирам,за това питам-roomba 605 има ли средна четка? Два дни се обърках от гледане на роботи.Ще ми трябва само за един малко по-висок дългокосмест килим.Останалите са мн равни

# 121
  • Русе
Отвратителен късмет извадих с техниката Sad Иначе е прекрасно когато някой чисти место мен.

Какви марки роботи притежаваш сега?

Паметникът е Самсунг а тази с бъгавите батерии е Брава.

# 122
  • Пловдив
Ели и моята Брава е паметник пак.Смених батерията отново,сега пищи и не си разпознава зарядното.

# 123
Не намирам,за това питам-roomba 605 има ли средна четка? Два дни се обърках от гледане на роботи.Ще ми трябва само за един малко по-висок дългокосмест килим.Останалите са мн равни

Всички роботи на irobot са с две четки отдолу и една странична.

# 124
  • Пловдив

това категорично не е вярно.Нямам Румба,но погледнете картинки в гугъл изображения.Страничната четка е една,а средната четка в мнооого модели е една също.Не ги следя изобщо и дори не знам какво имате предвид като казване две средни.
https://www.google.bg/search?q=roomba&rlz=1C1AOHY_bgBG710BG7 … rc=9MjaCqrCKDWtNM:

# 125

това категорично не е вярно.Нямам Румба,но погледнете картинки в гугъл изображения.Страничната четка е една,а средната четка в мнооого модели е една също.Не ги следя изобщо и дори не знам какво имате предвид като казване две средни.
https://www.google.bg/search?q=roomba&rlz=1C1AOHY_bgBG710BG7 … rc=9MjaCqrCKDWtNM:

Кое точно не е вярно? Показвате снимка с две четки в средата и една странична! СреднаТА четка са ДВЕ средни четки. Това е единият вид четки -
Другите на по-ниските модели:

За сравнение модел на LG - 2 странични четки и една в средата

# 126
Е,от половин час имам вече roomba 605.Реших,че няма какво повече да я мисля,няколко дни гледах различни модели роботи и съвсем се обърках.Сега румбата се зарежда и дано нямам проблеми с нея!

# 127
здравейте, видях в една верига магазини промоция SAMSUNG VR-10J5011UA/GE. Някой има ли такава? Някакви мнения?

# 128
  • Пловдив
celine_alisha,нищо не показвам.Давам линк на дамата към гугъл изображения за да придобие представа какво е средна четка.Не е вярно ,че роботите са с 2 средни четки-това имах предвид.Ако гуменото валяче ,което е до средната четка се брои за четка,нека бъдат две.Но не всички роботи са такива.
Ако съм се изразила неправилно се извинявам.

# 129
  • Русе
Да, всички на IRobot са с две долни четки и една странична, независимо дали са две гумени 8 и 9-та серия или една космата и една гумена - до 7-ма серия.
Рени, това, което си показала, са си две четки отделни, не е една цяла. Това са четките на 8 и 9-та серия. celine_alisha много точно ги е показала.

# 130
Много искам да благодаря н адамите за уточняването за важността на средната четка.Почти бях купила друг само със странични четки-заради разни други екстри.Мога само да кажа,че Лили,както дъщеря ми кръсти роботчето,въпреки че е бюджетен и базов модел е просто чудесна! Вчера и днес работи мн усърдно и върши страхотна работа.Идея си нямах защо отлагах такава покупка толкова време.Изчисти прекрасно среднодългокосместия килим,забавно е да се наблюдава как прескача високи препядствия,как си намира точката за зареждане сама,как говори Laughing и на всичкото отгоре и котарака се разбира с нея/притесни се единствено,когато Лили отиде до неговата част на стаята с храната и водата му/ И освен това,аз лично,не намирам,че е шумна

# 131
Много искам да благодаря н адамите за уточняването за важността на средната четка.Почти бях купила друг само със странични четки-заради разни други екстри.Мога само да кажа,че Лили,както дъщеря ми кръсти роботчето,въпреки че е бюджетен и базов модел е просто чудесна! Вчера и днес работи мн усърдно и върши страхотна работа.Идея си нямах защо отлагах такава покупка толкова време.Изчисти прекрасно среднодългокосместия килим,забавно е да се наблюдава как прескача високи препядствия,как си намира точката за зареждане сама,как говори Laughing и на всичкото отгоре и котарака се разбира с нея/притесни се единствено,когато Лили отиде до неговата част на стаята с храната и водата му/ И освен това,аз лично,не намирам,че е шумна
Все пак какво си взе?
Лили от кое семейство е?

# 132
# 133
Благодаря, нямам проблем с поръчката и плащането, моля пиши как ти я доставят. У дома или ходиш до митница?

# 134
Аз не живея в БГ,съжалявам,ако не съм уточнила Peace.Взех си я направо от магазина до нас

Общи условия

Активация на акаунт