Валент, флоура и калция в млякото образуват неразграждащи се съединения, когато се приемат заедно и нито флуора, нито калция се усвояват от организма. Това е причината /но и тя е спорна/ да не се дава флуор заедно с мляко.
А тия нощни ревове при вас съвсем не е ясно защо са

Къде са ми рецептите за кюфтета бял сос и пиле яхния???

Давайте, защото Дара от три дни е на леща

Дара също се няпъва сама да пие от чаша, но цялата се олива като не дава да й я държа. Пие от шишенце със спортен накрайник и със сламка.
Момичета, утре имам важен разговор със шефовете ми. Привикаха ме да съм им разкажела какви са ми плановете

Стискайте ми палци все пак разговора да мине добре, да си издействам по-добри условия, да ми предложат нещо приемливо, защото иначе ще се наложи да си поседя още дълго в къщи

Криси, къде се загуби? Какво стана с прегледа ти? Оправя ли се?
Марси, хайде и вие се оправяйте, защото след концерта на Депеш съм намислила да дойдем двете с Дара за седмица. Румен ще прави тук ремонт. Поръчали сме си нови мебели за спалнята, паркета ще се цикли, латекс ще се маже и е по-добре ние двете да сме надалече

Мони, моят билет е за жълтата зона, вход 2. Сама съм за сега. Всичките ми приятели и познати са на други места. Кой ще подгрява? От колко часа всъщност е концерта???