Декемврийското хлапе хукна вече на море!

• 15 008
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Не обезболявам зъбките, ние си имаме вече 12 и сега излизат май долните кучешки...
Иначе за флуора, не давам но знам че в детските ясли и градина е включен в нужното количество, та затова. Само лятото пишат в градината които няма да ходят примерно по 3месеца, как и по колко да дават, но говоря за флуорираното мляко....
редовно ви чета, не ви забравям
Ние във понеделник рано заминаваме за Варна, по морето ще сме 20тина дена

# 151
Дани на 1г и половина няма изследвания има ваксина за ДТК май беше, на нас ни я направиха.

# 152
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
От една седмица я мъчи втория кучешки да пробие. Между другото излезно един резец без да го усетим, с което станах 13 излезнали. От 2-3 дни пищи по цяла нощ и когато се сети през деня. Не иска да яде, дриска повече и дупето и е подсечено

# 153
МАМИ,черпя ви в палачинки и кафе за/минала вече/ годишнина от сватбата!!!!Снощи се върнах от Слънчев Бряг и не се празнували още,но няма да пропуснем да се почерпим.Имам подарък от мама и свеки  златни обеци халки с цирконии,супер гонити са,е,сама ги избрах.
После ще ви чета!

# 154
Яхнията стана фантазияяяяя!!!! thumbsup thumbsup thumbsup
Още веднъж благодаря за рецептата, ще си я запиша в тефтера!!!
Аз сложих и картофчета  Wink

Отделила съм две порции за Дарата и Маята утре, а сега отивам и аз да се наплюскам, защото днес съм на една активия. Бях и на тренировка и сега съм зверскииии глаааадднааа smile3508

Дайте сега рецепта за домати с ориз, че се надъхах!

А мляко с ориз как правите?

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 22:43 от Смайли

# 155
Смайли, ще помагам за записвачката - още е у нас, макар че и ние оплескахме едни други дискове... след утре ще направя план как да стане записването... Успех на деловата среща! Янчеее, ако имаш нужда от помощ за Мая и Дара утре - аз точно по обяд съм в центъра и имам няколко свободни часа, свиркай!
ей, как го бях забравила този флуор, а съм принципно ЗА

# 156

Дайте сега рецепта за домати с ориз, че се надъхах!

А мляко с ориз как правите?
алооооооооооо да ти приличаме на Иван Звездев или Ути а
я вместо на масаци и гимнастики марш на курсове по готвене - тоз Румен ка се е сбъркал та те е взел таквоз неможещо домати с ориз да направи - мали малиииии

мляко с ориз правя така - половин чаша ориз сварявам в чаша и половина вода, като малко преди да попие цялата вода го махам от котлона и похлупвам да я поеме извън огъня - 10-на минути, псоле му прибавям 2 чаши мляко, 3-4 суп лъж захара, слагам го да кипне, рапределям на порции - и готово.
домати с ориз - това е гадно - ама айде
1 глава лук, морковче, малко чушка, 1 ч.чаша ориз, малко масълце или олио - слагам всичко в тавичка, заливам с 3 ч.чаши вода, като поеме ориза добавям чубрица, нарендени домати или дом пющре, копър и магданоз, запичам пак, малко сол накрая и готово
и мен няма ли да ме поканиш да ям ааааа Grinning Grinning

# 157
Айде най-накрая и аз да си върна лидерството! newsm44 Днес съм първаааа! smile3533 Освен ако пак няма открита някоя нова темичка и вие да сте вътре от пет часа!
 Banghead
Ей, много работа на тая работа, бе! bash Смайли , да мислиш като искаш, че работата и вкъщи си чака нас! Аз от амбиции си избрах по-отговорна длъжност, пък сега охкам в 22.30. Успех, успех! newsm10
Dezyg, аз моето шуши го мажа с Дентинокс гел и то почти всяка вечер. Та да знам, че не реве от зъби.  Гелчето е на билкова основа, с лайка и мента. Дори аз се мазах веднъж като ме боля зъб. Embarassed
А пък фолоур не й давам. Трябва ли? Значи ние пием Мулти санастолче с витаминки. Обаче слушам тука колежки даже и имуностимуланти давали, мола ви се! Аз пък не.  Thinking
За хомеото, и други майки ме посъветваха, защото аз влязох във форума заради това и си имам даже тема в Здравословните работи. Ходих да си запиша час, обаче ме посрещнаха едни мръщялници и ми станаха противни на мига. smile3515 А пък те са единствените в Добрич. Сега ще се пробвам при една, която вече не практикува. Защото как да се изповядваш на такива неприятни люде?!? smile3506 А казаха, че проблемът може да е в моето нервно напрежение, което се отразява на детенцето, т.е. интервюто ще трябва да е общо.  newsm78

# 158
Какво става днес, бе хора!  ruporuu Да не са спрели тока в цяла България!   Bulb Къде се изгубихте всички?! smile3518 Да си първата и единствената е хубаво, но не във всяка ситуация... no

# 159
тук сме ама цел ден  1stroller feeding newsm64 newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit  food002 newsm71 и вече  smile3507 smile3507 Rage Rage

# 160
Знам, знам, мила! spoko Аз нали ви споделих, че вчера следобяд си бях вкъщи, при бебешорката. Ами тя си заспа към 2 и нещо и ела да видиш почивка! Направо капнах от работа! ooooh!

# 161
Здравейте!
Ние ходихме на консултация. Марио е дръпнал с 4 см, но не е качил нито грам и си е пак 11 килца. Какъв рев падна докато го премерим и претеглим - оле мале  newsm45. От боцкането не усети нищо  Wink, но сега ще очаквам покачване на температурата, други мами ми казаха, че втория ден дечицата вдигали много висока температура, та съм малко притеснена. Сигурно и утре няма да ходя на работа.
Доктора ми направи забележка за памперса, каза че вече ще го "женя" а той още пика и ака .... Питаме дали говори и с това приключихме. На мен ми се искаше да го питам кога се оформя сводчето на стъпалото, но Марио с това пищене и ревене ме притесни и забравих smile3555.

# 162
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Сводчето се оформя около втората година. Това го питах още миналото лято.

# 163
Здравейте!
Върнах се от срещата, но още ми е триперливо и притеснено. Нищо още не се знае обаче. Поставих си аз моите условия, сега шефовете ще мислят. После трябвало и с финансовия директор да се срещна, а аз мислех, че още днес ще я свършим и тази работа, та малко се ядосах  Crossing Arms, но дано поне е за добро. Всъщност те искат да се върна още през юли дори и на половин работен ден. Аз съм доста неподготвена психически за това, но имам време да свикна.
Хиляди благодарности на Янче за помощта! Имам мнооогооо да черпя!
Маймунка, благодаря ти за предложението. Ще те имам в предвид следващия път  Wink

Криси,  и на тебе тенкс за рецептите, душа! Днес направих едно мляко с ориз. Май стана добре  Wink
Готвих и един спанак с ориз и кюфтетата бял сос ги оставих за утре. После ще пробвам и доматите  Wink Като ми хрумне още нещо, ще питам!!!
А за поканата - немаш грижи. Само врътни един телефон предварително и си уредена и с манджа и с пиене  Wink

# 164
Да попитам - вие всеки месец ли ходите наконсултация? Thinking Защото нашата лекарка каза вече на три месеца да я посещаваме. И каква ваксина се бие? Аз да взема да й се обадя най-добре. newsm78
А защо не пробвахте да го претеглите с теб и само ти после? Ние нашата така я теглихме, защото и тя много ми е чувствителна на тая тема.  newsm77

Общи условия

Активация на акаунт