Отчет на набор 2003 - 3

• 15 037
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
  • с/у ОколоМръсТното
Памполина  Hug
Аз днес си взех прословутите календари. Моят синковец излязал кат' високопланински джентълмен (сиреч овчарин). Нито го сресали или поне с ръка да му бяха пригладили и оформили перчема... съблякли го по долна блузка, а аз съм го пратила с готината му мъжка жилетка и такива ми ти нещица...
И аз бях като гръмната цяла сутрин  ooooh!

После разбрах, че съседското дете, с което са в една група със синчето бая тежко е паднало и пострадало (3м. ще е на легло  Sad) и си викам, майната му на всичко. Важното е да сме живи и здрави  Peace

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 19:21 от Шани

# 316
Шани, аз се изхитрих и не поръчах градински календари, с мои снимки ще станат по-хубави, така реших.
Горкото детенце, как ще издържи да лежи 3 месеца вкъщи.... и аз да викна една майна на всичко и на даскалици ( че днес сутринта кафе и бонбони Мерси им носих ooooh!, повече няма да повторя Naughty)
Утре ще пътуваме към Сливен на гости при баба и дядо, две седмици релакс Sunglasses, пожелавам ви весели празници и много, много положителни емоции!

# 317
Аз съм доволна от календара  Peace
Госпожите са го пооправили , сресали ,дали са му новата дрежка дето я бях занесла.

Шани , дано детенцето дето говориш за него бързо се възстанови. Hug

# 318
Забравих нещо много важно Crazy
Честит рожден ден на всички малчовци в аванс!

# 319
Вчера мина и нашето коледно тържество в градината, подаръка много красив, много очарована и щастлива от русалката, която си пожела и я получи, дядо Коледа бил със Снежанка и с джуджета, много впечатлена от тържеството.
Весели празници на всички!  santa2

# 320
  • Бу-у-урга-а-ас
Вчера ни беше партито в Слон Балон. Четири от гостенчетата не дойдоха - 2 болни и две заминали за празниците. Получи се добре. Крис получи срахотни подаръци. Имаме хубави снимки. А иначе утре ще е истинския ден рожден.  Mr. Green

# 321
Здравейте и от мен,много се извинявам но не знаех че има темичка за набор 2003.
Аз се казвам Цвети и съм мама на две момченца .
Ники е роден на 01.07.2003г.роди се секцио 50см.3250кг.,сега е 100см.20кг. и е много палав.
На 1г.10м.започна да ходи на ясла,а сега е в дг.
Гошко се роди на 15.07.2005г.
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ОТ НАС,ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.
santa2
[/b][/color]
        :mx          Close-mas:mas:

# 322
За много години на всички наборчета!!!
Бъдете живи и здрави,много весели и щастливи!!!
Хайде,пък дай Боже да се съберем живот и здраве за абитуриентската:)))))

# 323
  • София
За много години!
Днес пратих Таня на сборна група...малко ми е свито, обаче нямаше как - не мога да почивам и тази седмица  Sad а бабите са далеч.
Таня посрещна новата година с нас, беше много весела и игра хоро. Включи се активно в зарята  Laughing Вие как изкарахте?

# 324
  • с/у ОколоМръсТното
ЧНГ на наборчетата!  Hug
Май Ели е време да отвори НОВА тема Wink

Поздрави   bouquet

# 325
Честита Нова Година момичета!
Пожелавам на всички да са здрави, обичани и щастливи Hug

И ние сме в сборна група, ама няма как Confused...трябва да работим Grinning

# 326
  • София
Здравейте и Честита нова година! Тази сутрин като заведохме Стела в градината се установи, че засега от групата й е само тя, а в други групи се виждаха поне по десетина деца - какво е това чудо... Не знам дали ще я смесят с други деца, защото в групата й имало варицела, та са под карантина... Май ще се мислят други варианти за утре, но нямаме много опции...
Празнувахме заедно нова година в Родопите в един хотел, но Стела едва издържа до 12.30 - иначе падна луда гонитба с други деца от ресторанта, танци, гледане на заря и т.н. но накрая много се изнерви и си легнахме двечките с нея рано-рано.
Поздрави!

# 327
  • София
 Нашият малчо четвърта година подред на празниците се "отчете" болен. На връх Нова година беше с температура.
 А мислех другата седмица да е на детска. Сега ще трябва да говоря с директорката дали трябва да подавам молба заради по-дългото отстътвие. Sad

# 328
  • При хората, които обичам
Новата година да започнем с нова тема, какво ще кажете?
Jutoo, моите категорично отказаха да ходят на сборна група и сега досаждат на баба си - чакат сняг в Родопите, пък той не ще да завали  Joy

# 329
  • София
Новата година да започнем с нова тема, какво ще кажете?
Jutoo, моите категорично отказаха да ходят на сборна група и сега досаждат на баба си - чакат сняг в Родопите, пък той не ще да завали  Joy
Еми тя и мойта отказа, обаче пък и бабите отказват да я гледат...та нямаше никакъв избор.

Общи условия

Активация на акаунт