Фотография с елементи на Фотошоп - III част

• 18 669
  • 491
  •   1
Отговори
# 285
lija , ти пък, не се сърди сега  че не всички са изкоментирали снимките. Аз мога веднага да ти кажа защо Grinning Всичките са хубави, правилно ескспонирани и добре композирани. Обаче като послание са снимки от семейният албум, а за тях обикновено трудно се дават коментари, защото като цяло насочеността им е за лично ползване.

Тео, тенк ю баба за почерпката Joy Всичко ти е на фокус и е рязко, което е направо нетипично за твоето апаратче Mr. Green Осветлението ми два малко прекалено отгоре и стандартно. Пробвай да поразчупиш нещата, с още някоя лампа? newsm78

А профита тук аз не видях newsm78 Кой точно визираш newsm78 Тук сме си на доста ниско ниво, ако трябва да сме честни. Отвори някой от фотофорумите и виж за какво става въпрос. Много уважавам руските и от около месец публикувам основно там. Интересни коментари се дават под снимките, ако поискаш такива Grinning Пробвайте се ако ви се занимава, дори и с българските. Ще са някакъв ориентир за това до къде сте стигнали  и как се оценяват нещата ви от хора, които се занимават от по- одавна Grinning На мен поне ми бяха много полезни, за да излезна от рамките на семейното албумче, въпреки че това и в момента е основното, което снимам, защото ми е най- приятно Grinning

# 286
Бързо да напиша и аз нещо,докато още може.

lija,вчера няколко пъти се опитвах да напиша нещо и за твоите снимки,но сега вече виждам,че другите са написали най-важното.Като цяло и на мен ми харесват снимките ти.Наистина са семейни снимки,което ги прави трудни за коментар.Ако искаш някоя конкретно да изкоментираме,само кажи smile3508  Grinning

Аз направих някакви напъни да снимам разни зеленчуци,ама доста безуспешно според мен.Нещо домашното осветление ми куца сериозно.Използвах фолио за отражател и един лист гланцирана хартия за фон.И това не помогна. Twisted Evil
Комбинирах светлина ,идваща от близък прозорец и лампа.Пак нищо особено.

Ако някой даде едно рамо,ще бъда много благодарна.  bouquet

На Тео ми харесва домата.Наистина апарата се е справил много добре,ако е същия. Grinning .Да си каже как го снима!

# 287
много ми допада темата с храните
смятам да експериментирам и да се включа

сега отивам да ви чета по-подробно, че напоследък нямам много време

# 288
Лулу,
дай някой от любимите ти руски форуми, моля  Praynig , че тях не съм ги резглеждала изобщо

В българския фото форум, съм пуснала малко неща,
но мисля да спра защото не съм получила нито веднъж консктруктивна критика
Хората или не коментират или са хвалебствени
Възклицания от рода на "супер", за снимка която определено не е супер не водят до никъде

Мен любим ми е http://www.dpchallenge.com/
Има страшни снимки, но за съжаление също не може човек да получи много коментари
Коментират много, когато снимката е изключително добра или изключително лоша
Посредствените не получават кой знае колко внимание

# 289
На Тео ми харесва домата.Наистина апарата се е справил много добре,ако е същия. Grinning .Да си каже как го снима!

Joy Joy Joy

Ох, ще ме уморите бе. Направо ме е срам да си призная, как го снимах тоя домат. ooooh!
Направих снимката на майтап, в/у керамичния плот на котлоните, като пуснах осветлението на аспиратора отгоре. Thinking И светкавицата пуснах, но после изчистих бликовете във ФШ. Mr. GreenНе съм правила никакви подготовки, просто така си излезе снимката. newsm78 Нащраках около 10-на снимки с тоя домат и една ябълка, и всички са с подобно качество. Явно апарата не ми е чак толкова зле, и сега няма да мога да се оправдавам с него.
Какво се хванахте за тия профита, шегувам се. Mr. Green

# 290
Тео, Grinning.Бе то е много ясно,че колкото повече го гласиш нещо съвсем по дилетантски,то толкова повече не става.Както е моя случай.Лампи,чупки,хартия и резултат:нула. Twisted Evil

А ти пък можеше да не си признаваш така без бой.Да беше казала:Взех на заем една техника от мой приятел-фотограф.... Joy

# 291
Тео, Grinning.Бе то е много ясно,че колкото повече го гласиш нещо съвсем по дилетантски,то толкова повече не става.Както е моя случай.Лампи,чупки,хартия и резултат:нула. Twisted Evil

А ти пък можеше да не си признаваш така без бой.Да беше казала:Взех на заем една техника от мой приятел-фотограф.... Joy

Вярно бе, гледай каква съм овца!!! ooooh!
Аз толкова се сащисах, че ми харесахте снимката, изобщо не очаквах. Crazy

# 292
Тео,
Можеше и по-небрежно от рода на :

"Ето тука, малко снимки на бързо, че тествам различни професионални апарати и обективи и се чудя кой да си взема"  hahaha hahaha hahaha

# 293
Тео,
Можеше и по-небрежно от рода на :

"Ето тука, малко снимки на бързо, че тествам различни професионални апарати и обективи и се чудя кой да си взема"  hahaha hahaha hahaha

Ще видите вие, като ви пусна и другите домати. Mr. Green Пак ме взехте на мезе. Crossing Arms

# 294
Simple Smile) Аз пък днес снимах подправки Simple Smile)), нали влизат в категория хранителни? newsm78
Ето една шепичка бахарче Simple Smile), малко поизмъчено с  HP-то Simple Smile)

# 295
Тео, питам  те колко пъти с какво снимаш- мълчиш като партизанин.
И аз все се оправдавам с апарата, ама напоследък вече съм напълно убедена, че проблема е в задапаратното  устройство(аз) Embarassed И сега като си сменя апарата и пак не мога да докарам свястна снимка, поне  ще знам със сигурност от какво е... хм срещу хубава сума парички, дето ще ги дам за доказателство Joy

# 296
Хм, хранителните снимки със сигурност ще са много интересни  Grinning
Който е на диета да му мисли  Joy  Joy  Joy

Ето две не-хранителни снимки за коментар  Laughing Бъдете безпощадни, момичета! Това са и първите ми не-семейни и не-пейзажни снимки  Laughing

http://gogata.multiply.com/photos/photo/1/34

http://gogata.multiply.com/photos/photo/1/35

# 297
Тео, питам  те колко пъти с какво снимаш- мълчиш като партизанин.

Мълча кат партизанин, 'щот не знам с какво снимам, питай Лулуто. Mr. Green Някаква сапунерка на Sony...ама аз само толкова им разбирам. Crazy

Продължавам със доматената серия. Mr. Green Joy

домат1

домат2

и десерта

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 20:26 от teo7777

# 298
Tео, ми то има буквички и цифрички на апаратчетото Mr. Green  Hug Hug
Първата с домата и лука на мен най- ми хареса, на тези нещо не им е наред, ама дано по-разбиращите да ти кажат какво:))

# 299
Tео, ми то има буквички и цифрички на апаратчетото Mr. Green 

Да има, ама няма кой да гледа, а и не ме вълнува чак толкова. Но ако ти специално се интересуваш, ще ги прочета, и ще ти ги напиша. Hug

Общи условия

Активация на акаунт