Утре за съжаление няма да с включим към бебешката среща, най-вече заради леко болнавото ни състояние. Ние пак сме си сами двамцата с Ян няколко дни, добре се забавляваме
Днес пак ходихме на лекар, няма особено подобрение, изписаха ни капки за нос с 1000 съставки, които се забъркват по рецепта, основата е Гентамицин
Иначе малкото ми съкровище не се впечатлява особено от хремата и кашлюкането, готов е за нон стоп купон. През деня спи 3 пъти по 40 мин средно, нощем от 20.00 до 6-7 ч сутрин, естествено с няколко събуждания. Разходките ни с количка са по старата схема - половината време на ръце.
Аз нещо съм на автопилот, налага ми се тези дни и да работя до късно вечер, но всички неудобства са временни..
Ивелина, найд-добре се обади на педиатъра, мисля, че можеш да дадеш и Панадол.
Марианка, Телетъбис, Кузманка, Бон Есперанс, Весито, хей дайте го по-лежерно и весело. Излезте навън с приятели, това е моето лекарство, винаги с ефект
и пийнете по нещо.Весито, ти нямаше ли да ходиш до Прага?
Ирини, твоя Спаси - голям умник
пу-пуХайде целувки на всички мами и сънна нощ

. Голям зор вижда мъжът ми, докато ме събуди. А аз все се оправдавам, че само малко да се разсъня и ставам. И пак заспивам
А трябва да облека Мими, да направим прическата... Да нахраня и облека Веси и време за себе си почти не намирам. Спазвам си диетата и гледам да не пропускам често карането на колело. Това е всичко, което успявам да направя за себе си във връзка с прекрасното заглавие на темичката ни. Иначе се гримирам всеки ден, старая се да се обличам добре, суетна съм доста. Но няма време за повече. Почти всеки ден сме в Пловдив по лекари - за мен, за децата и така. Тази сутрин май се намрънках достатъчно.
/ Та това е. Бъд итърпелива и действай спокойно с термометъра, когато се налага. / спаси беше също като лаци - не ака, не ака и с термометъра изкарваше количества за 3 памперса!!!/
От неделната разходка усетих как ме заболя едното ухо, че бях с вдигната коса, а вятъра беше режещ. И се започна..... Снощи с огромно нежелание започнах антибиотик, но нямаше как, така кашлям, пък и всичко от ушите слезе веднага надолу, че нямам сливици. Ходя с маска и много се страхувам да не разболея и малката. Таткото ни си взе два дни да ни гледа
Честити 7 месеца на Наташа на мама Либра! Честити 6-ти месечинки на: Кристиян, Николай, Рая и Здравко! Да сте здрави, умни, красиви! 

. Не я оставям да седи, защото тогава много се разсейва, а я държа над него – сигурно просто съм улучила момента, но се възгордяхме от себе си (бебата и аз)
и пада голямо дърпане. От няколко дни е много по-буйна и пъргава – само се извива наляво-надясно, дърпа се и се усуква и ме е страх да не я изпусна някоя вечер, когато я завивам с хавлийката след баня.
- интернета.
И бързо оздравяване на детенце ти желая