Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 192
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
С кака
С леля и калеко (или както му казвате на калеко Laughing)

# 271
  • Стара Загора
Яско с кака си

# 272
  • В голямото море...Живот

Най после успях.Ракел не се вижда много добре,но не смеех да се моотая много около тях...не съм добре.

# 273
Дани да не си имала гости?
Доре много са сладки....направо ми се прииска да ги гу6на Hug
Доре какво става с теб?Настинка или?

# 274
Имам синузит и сега се възпали,но и една кашлица...тип магарешка.Ша си изкашлям дробовете Tired,слагам капки,сму4а Дропцина,пия Ар....не знам какво си....и няма оправяне ooooh!

# 275
  • Стара Загора
Доре, ако не се чувстваш добре-кажи.Не се притеснявай.Може да отложим срещата!Важното е да оздравееш бързо!
Светле, снимките ми ги прати сестра ми по си ди по пощата.Някои са от лятото миналата година!
Бебетата са страхотни.Нямам думи smile3505
Зойче, Меди, Нова, къде се губите? newsm78

# 276
Доре и аз пих какво ли не преди великдена когато бях зле и ни6то не помогна....една позната ми каза един сироп ACTIFED и направо е 4удо...Евтин е 1.50?..Сиропа е детски но...го пием и тя и аз и помага...може да пробва6.. Peace
Дани Новаа е в Португалия май 4е...нали 6тяха да пътуват неделя...така 4е едва ли 6те се вклу4и

# 277
Дани,това е само синузит и кашлица...нищо страшно и опасно.Щом ходя на работа и правя договори зна4и съм добре Simple Smile
Светле,благодаря ти,още сега ще отида да си го взема.

# 278
аз си ви 4ета само дето не ми се пише,имам си едни проблеми напоследък,пред голяма дилема съм.Може би трябва да взема най важното решение в живота си и ми е адски трудно да реша,а и не зависи само от мен.Двамата с Филип трябва да го решим и сме много объркани.Дано да вземем правилното решение Praynig
Скоро трябва да се пуска нова тема,мислите ли за заглавие newsm78 и кой ще я пусне,като Дани си тръгне Thinking

# 279
Зоя каквато и да е дилемата....дано да вземете правилното ре6ение PraynigЖелая ти го от сърце Hug
А темата може всеки да я пусне..стига да има кой да пи6е в нея Joy
И темата може да е обикновенна     Португалия..3 или напоследък гледам другите мами пи6ат не6то на дадения език...но не ми харесва за6тото не всеки разбира ooooh!

# 280
Зой4е,освен мъдрост и далновидност нищо друго не мога да ти пожелая.И като го вземете решението не трябва да съжалявате за нищо...ина4е ще се объркате пове4е.
Светле,купих си го тоя сироп,да видим сега какво ще стане.
За темата.....Дани може да я пусне и преди да си тръгне.Само дето и на мен не ми идва нищо интересно на ум.И дайте малко по активно де:)

# 281
  • Стара Загора
Зойче, това е за теб специално :  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Надявам се да вземете правилното решение!
Дайте да решим заглавие за новата тема.
Ние преди да си спрем интернета, аз ще ви пиша.Няма да ви оставя така, я! Laughing
Давайте идеи за заглавие!

"Разговори между португалки Wink "
"Португалки на линия с 3-та тема"
"Вече сме редовни с тема-ние португалките"
"Красива Португалия"
Давайте идеи, че само това ми идва на акъла Crazy

Доре, дано да ти помогне този сироп.Като четох се замислих, че в България не съм открила хапчета за гърло (ефикасни) и ме хваща яд.Тук имаше едни белички, като квадратчета, не им помня името, но от тях ми минаваше гърлото веднага.А в БГ ще му мисля ooooh!

Какво ще кажете за племенникът ми?Голям сладур е, нали?!Как само си го хваля, ама вие като не казвате нищо Blush Mr. Green , така е.

Целувки за всички! И няма да се разпускате без мен!Ще пишете в темата, ей!Трябва да сте редовни и сплотени.Всички сме в кюпа Laughing

# 282
Дани за темата ве4е си казах мнението...май просто Португалия 3.....4е "португалки..." нали има6е подигравки в клукарника 4е португалки а много добре пи6ели бг и т.н..
Не 4е ми пука но....не е важно заглавието а какво има вътре Peace
Но това е мое мнение...ако ре6ите друго съм ...ЗА
Дани аз и в БГ само с стрепсилс лекувах гърло....но важното е да се хване в на4алото о6те като по4не да драска....Така бях нау4ила и Теди като малка...и понеже са приятни за сму4ене и тя си знае6е.....заболи ли я и си взима6е.....

# 283
На мен ми харесва "Португалки на линия....",но без с 3та тема,само 3 стига мисля.
Светле,кви са тия истории за КлЮкарника?Аз нали си 4ета само тук и в плод4етата Embarassed,нищо не съм разбрала.

# 284
Ама моля ти се мнение на много уважавания 100jan
Цитат
Имаме си втора тема-ние португалките !

Вижда се, че португалките владеят добре български. Как общуват с португалците, обаче?
Mr. Green Mr. Green
Това е темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176116.msg3591904#msg3591904

Общи условия

Активация на акаунт