Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се наричат капсулите за отслабване и къде мога да ги намеря?
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване?
Какви са ефектите от приема на капсули за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се наричат капсулите за отслабване и къде мога да ги намеря?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване?
Потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване включват сухота в устата, световъртеж, главоболие, повишен апетит, сърцебиене и напрежение в бъбреците. Препоръчително е да се консултират с лекар преди да започнете приема на тези добавки. Потребителите във форума съобщават за различни странични ефекти от приема на капсулки за отслабване, включително сухота в устата, повишен апетит, намален апетит, проблеми с кръвосъсирването, проблеми с паметта и дори гадене. Някои потребители споделят информация за въздействието на капсулите върху различни органи и системи в тялото. Те подчертават важността на информираността и консултацията с лекар преди приема на такива добавки.
-
Какви са ефектите от приема на капсули за отслабване?
-
Къде мога да закупя капсули за отслабване в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други хора с капсулите за отслабване?

.Не съм се мерила но от дънки 32 номер сега съм на 29.Странични ефекти:Когато пиех първите опаковки нямах апетит и имах сухота в устата и изпивах по 3л вода на ден нещо нетипично за мен като се има предвид че това количество вода преди го пиех за седмица.След може би четвъртата опаковка остана само жаждата а загубата на апетит си изчезна и с други думи си хапвах нормално.От около два месеца-опаковките вече не ги броя-си ям и то стабилно и пия вода около 1,5 л на ден и не съм свалила нито грам но не съм и качила нито грам.Смятам да направя почивка от 1 месец поне -от утре и ще пиша пак.Колежката свали 7 кг за един месец но после спря цигарите и капсулите и съответно качи дори повече-но не се знае от кое.Започна пак капсулите но ги спря на третия ден защото каза че не може да мигне цяла вечер от тях.Колкото до мен-чувствам се добре.не съм имала проблеми нито със съня нито с нещо друго.Успех на останалите китайки