Бял списък на хотели в страната

• 230 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium
Спа Хотел Ата, гр.Вършец. мноооооого добро  Peace
Втори глас в тази посока.  bouquet

Знаех си, че ще ти хареса Wink

# 661
Потвърждавам за хотел Русалка в Китен Peaceостанахме възхитени от него това лято.
А как е самия Китен, в смисъл има ли много тарпана , народ или е спокойно градче?Питам , защото ние обикновено си вземеме нашите остпуски през септември. Не е толква топло, а  и цените са по-ниски, та ако Китен е спокойно местенце, може да се насочим натам.

# 662
  • Düsseldorf
Използвам случая да призова да не оспамваме темата, че и без това набъбна много.
Спестете тук в темата всякакви дискусии от рода Спокойно ли е в Китен... Или си пишете на лични, все пак целта е да направим списък с хотели, а не да си чатим тук...

[/quote]
А как е самия Китен, в смисъл има ли много тарпана , народ или е спокойно градче?Питам , защото ние обикновено си вземеме нашите остпуски през септември. Не е толква топло, а  и цените са по-ниски, та ако Китен е спокойно местенце, може да се насочим натам.
[/quote]

# 663
  • София
Похвалвам хотел Медикус Спа във Вършец, така не съм си почивала никъде, много любезен персонал, съвсем прилични цени!

Похвалвам и къщи за гости "Дюлгерите" в Копривщица!

# 664
Похвалвам хотел Медикус Спа във Вършец, така не съм си почивала никъде, много любезен персонал, съвсем прилични цени!

Похвалвам и къщи за гости "Дюлгерите" в Копривщица!
Рима, благодаря за това включване, ти ми даде отговор на още един мой въпрос, за този Медикус. Пиша си го в ту ду листата за СПА дестинации.

Може ли на ЛС повечко да ми пишеш?

# 665
Присъединявам се с две ръце към мнението на Moon walk! Празнувахме рождения ден на наш приятел във Веселата къща в Долна Баня миналата година...е, няма такива гостоприемни хора просто! Останахме там 3 дни, опитахме почти всички ястия в кухнята (невероятно вкусно готвят Blush), направихме си страхотен купон. Препоръчвам го на всички и въпреки, че ни е доста далеч (над 200 км) сме запланували отново да отидем при първа възможност, но за повече време  Peace

# 666
хотел "смилен" в Родопите.Страхотно място с чудесна кухня.Препоръчвам.

# 667
" Смилен " близо ли е до града и има ли фитнес ,че от сайта разбрах само за туризъм и че е на 5 км ?

# 668
  • с/у ОколоМръсТното
Да похваля едно от най - приятните места, на които съм била и съм и в момента - http://resort.dolnabania.net/veska.php
страхотна къща, страхотна механа, изключително вкусно, просто снощи си облизахме пръстите, в подножието на Рила - невероятна тишина, на 100 м от открит и закрит басейн големи,

а къде точно се намира този басейн? С топла вода ли е?

# 669
Гранд Хотел Варна. Ходя там от двегодишна, не бях стъпвала в България от пет години и успяха отново да ме накарат да се чувствам абсолютно спокойна във всяко едно отношение, плюс че бях и сама с детето. Чисто, ежедневна смяна на бельо, камериерката се съобразяваше кога синът ми спи, кога сме навън, чак ми ставаше неудобно за жената, че висеше заради нас понякога. Синът ми беше глезотен от целия персонал, осигуриха ми часове спокойствие, доколкото е възможно. Храната (ние ходехме предимно в основния ресорант заради детето) беше перфектна - прясно, качествено, изобилно. Синът ми е адски злояд, но там имах достатъчно опции да го нахраня и него. Плажовете на мен винаги са ми харесвали, голямо удобство ми беше насипаното плажче под Рубин, където не се образуват вълни и малките деца играеха спокойно. Детските кътове, надуваемите за,ъци, фактът, че е оградено - за мен продължава да бъде идеалното място, отделно, че все още има зеленина и не гледам бетонни стени наоколо си.  Peace

# 670
  • Бургас
Еко къща, Жеравна http://www.ecohotel.jeravna.com/
Много топло отношение от домакините. Безплатно ползване на кухня и барбекю, кошове с играчки за малките. В къщата се влиза по пантофи, така че спокойно може да си ходиш бос. Разполага с 5 стаи, със собствен санитарен възел, парно, минибар и телевизор. Голям равен двор с места за почивка и много зеленина. Страшно чисто, по нищо не личи, че се ползва вече 10години. Самата къща е на 210г, реновирана. Прекрасно място за семейство с малки деца Peace

# 671
Препоръчайте ми добър хотел в гр.Ловеч с добра кухня.  bouquet

# 672
http://www.varosha2003.com/
Били сме преди две години и останахме много доволни. Във сяка стая има джакузи Simple Smile

# 673
Уф..тъкмо се зарадвах на "джакузи", а то било най-обикновена хидромасажна вана.. Crossing Arms

# 674
Благодаря,но аз също видях че е хидромасажна вана.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт