ВАРНА - СПЕШНО НУЖДА ОТ КРЪВ!!!

• 5 468
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
Да, за съжаление това е често срещана картинка. И аз съм изтъпявала от подобни гледки.
Може би просто всеки си казва, че точно на него не може да му се случи нещо лошо. Истината е, че никой не е застрахован. И аз си правех планове за седмицата, мислихме зимната почивка къде да бъде, ама - ядец.
Едно хубаво нещо - детето на моя близка приятелка започнало само да си слага колана, след като научило за нас. Simple Smile

# 106
  • Варна
onche_bonche,  Hug
Радвам се за добрите новини във вашето семейство и ви пожелавам бързо възстановяване!

# 107
onche_bonche, пожелавам ви бързо и успешно възстановяване!  bouquet
По въпроса с коланите-вчера се возих с един бизнесмен, в чийто намазан джип се опитах да си сложа колан, без да гледам специално закопчалката. След като въпросното нещо не влезе където трябва, погледнах-имаше предпазител!!!, за да не се закопчава! Shocked Попитах изумено защо е това, а той небрежно каза-Ама нали сме в града, няма нужда! Crazy Shocked Shocked Shocked
В същото време пространството около скоростния лост (както и околността зад бюрото му в офиса) бе осеяно от икони, а той самият се кръстеше честичко....  ooooh! Да знаете, че и такива хора има....

# 108
Всеки се пази както може. Един с колан, друг с молитви. Кусурджийки!

# 109
От сърце се радвам, че се възстановява Чавдар.
Дано по-бързо и двамата да ходите, да тичате дори и да се радвате на малката си дъщеричка и един на друг.
 Hug

# 110
Танче големи сте късметлии! Нашата кола фабрично беше без колани отзад. Дълго време Елито беше в столче, закопачана с коланите на столчето, но не и на колата. Притисках столчето с предната седалка и търсехме варианти да си сложим колани. А колата излезе, че е специфичен модел и не можахме да намерим. Заради коланите отзад сменихме колата. На много хора им се видя смешно, но когато човек е преживял тежка катастрофа си дава ясна сметка какво може да се случи и на децата му...Добрата новина е, че все повече хора използват столчета.

Още веднъж бързо да се възстановявате!

# 111
  • Варна
Чудесни новини! Оnche_bonche, желая ви бързо възстановяване.

# 112
  • София
Много се радвам,че се подобрява състоянието на съпруга ти.И мен преди няколко години ме спаси колана,иначе състоянието ми без него е било безнадеждно.
Слагайте  коланите!Наистина помагат и спасяват човешки живот!

Общи условия

Активация на акаунт