Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на хората от италианците?
Какви са впечатленията на хората за италианските семейства?
Какви са впечатленията от живота в Италия и какви са впечатленията на хората от живота там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на хората от италианците?
-
Какви са впечатленията на хората за италианските семейства?
-
Какви са впечатленията от живота в Италия и какви са впечатленията на хората от живота там?
-
Какви са впечатленията от отношението към българките в Италия?
-
Какво е значението на термина "екстракомунтарен"?

.Дори днес един познат е видял един пълен автобус със българи 

След малко отивам в центъра на разходки. Засега италия я оставям в дъното на мислите си, малко да живна и аз, че май много зле ми влияе.
и реших да ползвам корите, на тях пък им изтекъл срока на годност. Ама даже и замразените кори ли се развалят???
Вие какво мислите? Жал ми е да ги хвърлям в боклука, 'щото тук не се намират изобщо...
А ги имам от 1 година.Сега са ми останали 2 последни и ще ги държа за Нова година за баница с късмети и баклава.После...ще ходя да диря паста фило-то на Буитони
Изобщо не съм си вадила генерални изводи за теб (!!!!!
Ако имате път към Тренто, да предупреждавате, да не карам колата, да не загазите...