Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя поръчка и какво включва доставката?
Какви са допълнителните разходи освен основната цена при поръчка и как се разпределят?
Как се избират продуктите и как се плаща за поръчката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя поръчка и какво включва доставката?
За да направите поръчка, изберете продуктите от уебсайта, добавете ги в количката си и следвайте стъпките за плащане. Доставката зависи от обема на поръчката и се разпределя между участниците. Обикновено се изчислява въз основа на броя и размера на пакетите, включително такси за превод и митнически такси.
-
Какви са допълнителните разходи освен основната цена при поръчка и как се разпределят?
-
Как се избират продуктите и как се плаща за поръчката?
-
Какво включва една поръчка и как се разпределят разходите?
-
Какво е доставка и как се разпределят разходите за нея?
.И най-вече да мине малко време,че нашия татко ме накара да обещая тържествено ,че няма да организирам повече ,но кой ли го слуша- липсва ми тръпката да поръчаш,да очакваш ,да получиш ,да разпределиш...и т.н.
Е сигурно няма да са под коледната елха,но ще ги има...Някой ни урочаса: отивам в мръсния склад да взема палета-и моето зорко око забеляза -разопакован
Въобще аз за Прайзщурц нищо лошо не мога да кажа,аз имах проблем само с нашите...За съжаление обаче всичките разправии -телефонни разговори, поръчка на микробус и т.н. ни съкрати заложение бюджет и по груба сметка останаха съвсем малко парички(около 8 лв.) които ако сте съгласни,ще ги напускам в смс-и за Българската Коледа

- сигурно ти си я проверявала дали всичко си е там
-mas: