ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 10 907
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
Ей,Vili4ka честито ти палтенце де.
Аз съм много трудна на тема дрехи и обувки.Първо трябва да ми хареса цвета,след това материята и чак тогава се решавам да пробвам нещо.Зимното ми яке го нася вече 5-та година и мъж ми ми вика"Да ти купим ново яке,кожено,или палтенце?" А пък аз не и не!
Ще покажеш ли снимки?

# 271
Виличка и аз съм така с покупките, действам спонтанно, ако нещо ми хареса, макар да не търся точно това Simple Smile Със здраве да си го носиш палтенцето Simple Smile
Петенце, не вярвам да слагат торбичка в гърнето, по-скоро е запомнил нещо друго Simple Smile Бояна си обува обувките без проблем, понякога разменени. Днес намери едни ботушки от миналата година и страшно се ядоса, че не можа да ги обуе  Simple Smile Но дълго опитва, не се отказа съвсем лесно.
galita, а на мен детски лекар ми беше казал, че прозрачните сополки не са опасни, ако са за ден-два. Ако са 3 дни и повече, били по-опасни от зелените. Може и да не е прав, незнам.
Лека нощ на всички и успешна нова седмица Simple Smile

# 272
Виличка,със здраве да си носиш палтето.
Вчера и аз се разходих по магазините с идеята да си купя нещо,но уви нищо не си харесах,а когато нямам парички всичко ми харесва.
Bon Toni,някой неща са неизбежни,но ние сме с вас! Hug
Пепита,дано не е нещо сериозно при вас.
Galita,не капризи при обличането,ами нещо повече даже.Първият път като облякохме грейката беше страшно "не ика Бети бека"(не иска Бети да се облича),шапка не дава да се сложи,шал досега не сме слагали,а ръкавиците не ги искаше,но като й "замръзнаха"ръцето сама си ги поиска.Иначе за другите дрехи няма толкова претенций само да не е с цип ,който идва високо ,че я дере на гушката.
за яденето, от 3-4мес.яде сама,интересно,че си цели устата без големи последствия,а м/у нейните кусвания гледам и аз да бутна по-някоя лъжичка в устата.Често се шегуваме,че тя все иска сама да яде,а батко й не би отказал да го нахрани някой.
за игрите,вече се заиграва с пластмасови чинийки,лъжички и т.н.,слага ги в детската кухня,"пави упа",много си играе с колички,особено с тези от Шел.И тя като Вярка,обича Фолклор,пее ду-ду-ду вдига ръцете и се кълчоти,забелязвам,че си пада и по Енрике...
Днес издържа 4часа без да пишка,от инат ли от що ли!? newsm78И след това се напика,ама пуска малко в гащите и тогава казва и си допиква в гърнето.ЕЕЕ,това си е напредък.

Лека нощ.

# 273
Момичета, много се извинявам, че пак не ми остава време да ви чета  Embarassed
Утре огранизираме пресконференция и сме луднали  ooooh!
Гледайте новините, може да ни видите с mishlentze  Peace
Ако някоя от вас има възможност и желание може да ме гледа в сутрешния блок на БТВ утре между 8.30 и 9часа.
Стискайте палци всичко да върви добре, защото предложенията ни касаят всички ви  Peace

# 274
Добро утро,майще си пия кафето сама.........

Виждам,че тази тема е към своя край и реших да се включа с предложение за ново заглавие.

Януарчетата ни красиви,ще посрещнат Дядо Коледа щастливи.

Най-красивия подарък,Дядо Коледа ще донесе на Януарското дете.

Още нещо ми се върти из акъла newsm78 -Януарсите деца пишат малки писъмца.......
Но нещо не мога да го довърша.

Днес пуснах Ади на ясла,спа долу-горе добре.
Нямаше сополи сутринта не се разкиха като стана и баща й каза да отива да яслата и тя само това чакаше.
Скочи от кашарата радостна. Grinning

# 275
Клео, Мишленце, УСПЕХ на пресконференцията!
За съжаление нямаше начин да те гледам.

# 276
Клео, Мишленце, успех и от мен! Гледйате да направите нещо и майките на породени деца да получават повече средства, че то е срамота направо! Twisted Evil
Вили, честито ти палтенце! И аз се бях засилила преди една седмица да си купувам палто, накрая пак яке си купих. Crazy Ама досега носех все палто, а това яке е направено малко по-оригинално и мога да го нося и с по-строги тоалети, та затова се навих. А мъжо хич не ме хареса.  Crazy  Crossing Arms
Деси, тая Вяра е страшен образ! Mr. Green Да ти е жива и здрава!  Hug А бебка как е?
Пепи, дано се оправя наистина Ади! Хубаво е, че ходи на ясла с желание!

'чете' книжки, пее песнички, танцува (на каквото й пуснем), рисуваме й едно човече: 'точка, точка запетая', сещате ли се - кара ни по 100 пъти на ден да го рисуваме и все със същия интерес  Mr. Green,
Оооо, това ни е любимата игра за в банята. Вземам пяна от косата му и започвам да рисувам по стъклената стена на дшкабината: точка, точка, запетая... и т.н., ей, голям кеф е това! Докато не нарисувам 3-4 човечета, не дава да го мия. Laughing И ако случайно забравя за играта, ми напомня, като почуква по стъклото и нарежда: "тоти, тоти!" Mr. Green

Днес Стефан не си е искал гърнето, но още не се е и изакал, така че има време. Mr. Green
Урочасах си детето! Tired Вчера бяхме на гости и как ме изложи, ви казвам! Embarassed Наака се нашия (явно на чуждо място като не знае къде е гърнето, не си и казва), защото пак яде какво ли не, и аз си казвам, хайде сега сме се разприказвали, сега ще го измия и ще сложа памперс от на Максим, че за Стефан не носех. Той в това време си играе в детската стая с дъщеричката на домакините. По едно време го чувам, че извика и помислих, че се е ударил, та отидох да го видя. И какво заварвам! ooooh! Застанал нашия в средата на стаята, събул си топлинките, разкопчал си дънковия гащеризон (копчетата не са много лесни) #Crazy, събул го, разкопчал си бодито, махнал си памперса и се опитва да си изчисти акото с ръка! Sick В стаята едни аромати... той един омацан... ужас! Crazy Аз ако бях бременна, щях да повърна. И като се доближавам до него, хоп - нова изненада - акото паднало от памперса и си седи на пода! Ей, добре, че не го настъпах! Rolling Eyes Малиии, умрях от срам, ей! Извинете, че така по закусено-обедно време ви ги разправям тия, ама... А това съвсем ме навежда на мисълта, че чоекът е узрял за гърнето, трябва просто малко настойчивост от моя страна. Нали? Thinking
Хайде до скоро!

# 277
  • София
Клео, Мишленце, успех! Ще си пусна да ви гледам довечера по нета!
Точно така, Анту! И аз чакам някакви знаци от Вики, че е готова, ама и тя си е 'тихосерец'  Laughing Joy Иначе маалко понапреднахме като понякога се изпишква в гърнето, друг път на тоалетната чиния (ех, ако можеше направо там бих я учила, с това гърне много гнусничка работа ми се струва, ама нали не е на дупето на малката).

# 278
Здравейте и от мен!
С голямо закъснение искам да ви благодаря за подкрепата  Hug
Също с голямо закъснение, но от сърце искам да честитя рожденните дни на VIVKA и Nellina!
Бъдете много здрави, усмихнати и обичани   bouquet   bouquet

BON TONI - сви ми се сърцето като прочетох за вашите неволи - пожелавам ви за напред да се радвате на добро здраве всички вкъщи!  Hug

tanitaia - ама разбира се, че го пазя телефона  Wink За 8 съм навита за среща - с децата мисля, че ще е по-интересно даже  Laughing

Vili4ka - честито палтенце - много свежо звучи - дай снимчица да видя дали съм си го представила вярно  Laughing
В на Бояна детската откриха още една яслена група, а срещу градината има и само ясла и миналата година като питах казаха, че могат веднага да я вземата (Става дума за 36 ясла и 29 ОДЗ - в Изток са обаче).

Анту - на тебе не ти е било до смях, но аз доста се посмях с разказа ти от вчерашното парти  Joy

Клео, Мишленце успех и от мен!

Ние сме добре общо взето - и мене голям мързел ме е налегнал, по скоро е някаква апатия - нищо не ми се прави  Tired Сега обмислям как и какво да си купя първо, за да си облекча живота - сушилня или миална машина...
Бояна миналата седмица си седя вкъщи, че кашляше малко и сополите течаха доооста и днес я остваихме пак на пра-баба и, но от утре пак е на ясла. На ясата знам, че правят гимнастика, слушат песнички, танцуват, играят с кубчета. А това дето намотава все едно прежда отпред мисля, че е от танца на "патето Яки" - оне на Бояна така видях един ден, че им го показват. Бояна в ъщи най-много обича да си реди кубчета (има лего 3-5г.) или пък седи на компа и гледа Шрек, а също има едни бебешки он-лайн игри и на тях е голям фен. Има си любимо стихотворение и то е "Пенчо бре чети" - аз го казвам, а тя след мене повтаря само Пенчо, Пенчо, Пенчо....няма папка  Laughing
От около седмица и нещо реши, че ще си има нейно си легло - пренеслла е всичките си чаршафи и одеала на дивана и вече спи само там - добре, че се разпъва и всяка вечер и го разпъваме, лягам до нея за няколко миутки и си заспива и там спи - случва се и да ме вика през нощта, но не идва тя при нас  Laughing
Хайде стга толкова, че се отплеснах - лек ден ви желая!

# 279
Момичета, интереса към пресконференцията беше огрооомен, така че гледайте довечера по всички централни емисии   bouquet
Дори в тв Варна ще се включим по телефона  Wink

# 280
  • София
Вивка, желая ти здраве и слънчево настроение!   
/макар с огромно закъснение Embarassed,но не мога  да пропусна/ Дано да помниш повода! Wink
Аз бях болна, но ходех и на работа и само като включа да ви чета и ме потрупат с работа и така цяла седмица ,чак днес наваксах.
Подкрепям мнението на Петенцето за две срещи/със и без деца/ като предпочитам да е следобедно, но ще се съобразя ако решите за друго време.А и ако някой не може на едната ,ще дойде на др.дата.Много ще се радвам да се видим.
Телма, какви са тези он-лайн бебешки игри? Раздай насам по малко.
Бон Тони, желая ви скоро да забравите неволите и да сте здрави.
Галита, коризалията как се дава и доволна ли си от еуфорбиум спрейчето? Припомнете ми ,моля с Анту как се правише това с "точка ,точка..."-забравила съм го.
Виличка,чакаме да видим как ти седи палтенцето.Да си го носиш със здраве.
Роси,относно игрите-моят син предимно разхвърля,размества интериора на стаите и рядко се заиграва сам. Когато се случи все пак е много сладък като си бута коли ,заляга и ровичка техничарчето по всички ел.уреди из къщи.От скоро мн.се впечатлява от книжки и страшно емоционално се потриса да разказва "Лучо" как изял "косетата" и се кокори и клати глава.За който не се сеща приказката е за Вълка и 7-те козлета. Grinning Познава всички животни и мн.харесва детски песнички.А като го питам какво са правили в яслата ми отговаря "хапе Гого " и сочи ръката си и "бий Любо"и сочи "гулата".
За гърнето седи ,но за него е губене на време ценно.Пишка ,ака,но всичко е случайност.Случва се да пишка и да стане продължавайки по пода.Ами няма време за игра-не стига. Тук е момента да успокоя Ани за  фекалната история и ние да не останем по-назад. На нас ни се случи да го сложа на гърне,а той станал да си вземе играчка от кошарата и там без да му пука ми дошло и се изакал върху белия ни китеник на пода/поне на паркета да беше/. И нищо не свършва до тук,защото се разходил с изцапаните чорапки наоколу. ooooh!Прах и ревах.Чак сега се смях като се сетих. А за срама... Embarassedголям срам брах в петък в детската.
Като ги обличали след сън заключвали външната врата на групата,за да не избягало някое дете,докато оправяли дрегите. Но някое дете/по случайност моето-така казват въпреки ,че как са видяли точно кой е не разбрах/издърпало ключа от вратата и ... ключа го няма. Търсили сестрата и лелката-в легла,стаята,офиса ,кофата с наакани памперси,в тоалетната-не го намерили.Добре,че са на 1 етаж,че отишла лелката за закуска през балкона.Почнали да идват родители да си взимат децата-сестрата викала през вратата да заобиколят и да си ги взимат през терасата. Embarassed Накрая един татко разбил вратата и после намерили ключовете зад 1 радиатор.Аз се появих точно когато сестрата тресейки се от нерви, разказваше на сотаджийката  и др.родители.Срам, ooooh!срам, но ми стана и неприятно ,че ги заключват.
Спирам,че като се разпиша...
Клео-браво-само така Grinning!

# 281
Neda ти ме разби Joy

Ама по-добре че ги заключват,че мен все ме е страх да не избягат.Отивам предната седмица да я вземам и отварям вратата на групата,гледам 3 деца-сестра или лелка няма.По едно време тя идва от терасата,пушили цигари на вън #Crazy

# 282

Общи условия

Активация на акаунт