Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 706
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте!!!
Ние сега ставаме  Laughing  Laughing Голям кеф. Вчера Теди беше нещо кисела цял ден, дано днес не е така. Незнам какво и беше станало, не е присъщо за нея. сега се занимава с купищата играчки в кошарата, и си пее  Laughing
Ели големи сладури сте с тая биричка, Теди е същата като види чашата и веднага протяга ръце към нея.  И ние сме с кошара с решетки, само че Теди само спи там през ноща и няколко пъти съм я намирала с крачетата навън, но не се е удряла още. През деня я слагам в другите от плат и не я мисля, много е удобна.
mmm_ в кошарите от плат има как да се наберат, Теди вече се хваща за пръчките и се надига нагоре като иска да види нещо.
juzefina моите съболезнования! 
Еви точно за това неща да давам оризова, че Теди и без това лесно се запича.
gogolina дано бързо се оправи положението, ужасно направо.
jeninik бързо да се оправяте  Hug
Гери с това гърне много ме заинтригува, като гледам Ели какъв сладур е на него, мисля и аз да пробвам. Може пък да се получи. За кашите на мен педито ми каза да давам безмлечна и Безглутенова, то избора май не е много голям. Бананова каша на Хумана ми казаха че е много добра, дано Ели я хапва. Аз за сега съм се насочила към ябълковата.
Лъвичке ама страхотни сте  Hug
Петя какво му е на нашето момче, бързо да се стяга  Hug
svetli и тук е слънчево, но на тия минусови температури не смея много да излизаме

АНИЧКА честит рожден ден!!! Всичко най най - хубаво ти желая, много здраве. Бъди щастлива и много обичана.

Хайде че ме викат за пюрето вече  Laughing
Хубав ден  Hug

# 286
  • Варна
Мили момичета, искам виртуално да ви почерпя за моя рожден ден  Hug.

Анту, благодаря, че си се сетила за мен   bouquet.
Ании_та, благодаря и на теб  Hug.
Ей, това адашките са опасна работа  Wink Hug Hug Hug.

Засега само толкова, че ме чака доста работа. Ще идват гости за РД на Вики. Тя милата толкова рида ситрунта баща и като и казал, че имам рд - тя тогава нямала, само аз съм имала. Страшни драми  Joy. Ако знаех какво ще стане, щях да я планирам за друг месец  Mr. Green.

# 287
А добър ден  Hug
Момичета благодаря ви за подкрепата, освен брата на моя кръстник се оказа че и капитана ни е познат оффффффф  Praynig дано днес се чуят добри новини  Praynig
Жузефина - Моите съболезнования, пожелавам ви сила и кураж!
Анту много лошо с тва захранване, но тиквата може да я пробваш примерно на Хипп, да си призная аз давам за сега само купешки пюрета и Мирката супер ги понася, е и тя проявява вкус но не е ли всеки така! Ако се притесняваш от алргии мисля че Семпер и Бебевита са за алергични деца, специално Семпер имат и еднокомпонентни за захранване, Гербер също. Малката я захраних с брокули на Гербер и за мое учудване много хареса този бълвоч.
Някой ме пита за бебешките бишкоти - марката е Пласмон, цялата опаковка съдържаща 4 по малки е между 8 и 9 лева, но в по малките магазинчета предлагат по-малките опаковки по 2 и нещо. Добри са защото много бързо се разтварят в устичката, Мира като отхапе по голямо парче го тика към зъбките и стрива парчето, абе де стрива де дъвче - бебешка работа  Joy
Честити месечинки!   bouquet
Алиииии вие сте много напре то гърнета то приказки, нашата на гърне не съм я слагала да не говорим на проходилка  #Crazy, а може би вече е време  newsm78. А приказките офффф - вика само едно дълго и протяжно оооооооооооооооох и като и е кеф и като не и е кеф.... зъбите рано ни избиха ама иначе като ви чета яко изоставаме  baby_neutral  Blush
Ани4ка -   bouquet да си жива, здрава и много силна   bouquet
е хайде весел и слънчев съботен ден  Party

# 288
Добро утро милички  Hug.Кети Кети браво на Маичка все така да расте  Flutter мъчно ни е за теб влючвай се по-често ако можеш макар и за малко  Heart Eyes.Честити месечинки на всички празнуващи бебоци   bigdance2.Аничка ЧРД желая ти много семейно щастие и послушни и добри деца пък защо не и някой ден едно момченце а  Wink? Винаги да си красива и прелестна като тези цветя

# 289
  • София
Честита Нова Година !
Честита месечинка на Валери, Георги и Тервел!!
АНИЧКА честит рожден ден!

Досто време не бях чела,та сега наваксах!
С новата година се показаха и първите ни зъбчета !!! Голяма мъка беше,ядеме и ревеме !! Второто днес прорязва ,първото на 2 ри  го видяхме /долните резци/ !
Ние сме 10 500 кг,73 см.Бяха ни излезнали пъпки на вратлето,лакътя и ръчичката,оказа се че нещо го е полазило,най-вероятно паяк.Само го оглеждам малкия ,като видя пъпка и истръпвам.Не съм вклучвала нищо ново в менюто му.Опитах месо-заешко ,но не му хареса.Баба му беше консервирала заешко ,но го овкусила,аз преди да му го дам го накиснах и стана на нищо.Ще заколи дядо нов/баба ги отглежда-имаме към 20 !!!! /  и ще му го сготвя аз,пък ще видим дали ще го яде.!

Здраве на всички бебоци !
П.П. Кажете нещо повече за яслите ??

# 290
Здравейте и от мен. Аничка /баничка/ Честит рожден ден. Бъди много здрава , усмихната и щастлива майка и съпруга.
 Малкия сега заспа , Георги излезна с баща му , защото има нова шейна и иска да я пробва . Страх ме е , че ще умре от студ , ама дете , какво да го правиш , мерак му е да кара шейната. Евгений много набляга на стъпването на крачета и иска постоянно да го държа прав  , хванат под мишниците и той да прави крачки и да обикаля из стайте. Направо останах без ръце , а в паяка си играе и не се сеща да прави крачки. Като порасне още малко се надявам проходилката да ме смени. Тези дни мисля да пробвам на му направя попара , дано да я хареса , защото си спомням , че на Георги първите му впечатления от попарата не бяха много добри , но после я хареса. Хай дао , че се събудихме.

# 291
Честит рожден ден Аничка, да се жива и здрава и всички много д ате слушкат.
Честити месечинки на всички порастващи бебоци.

# 292
  • Варна
Ч.Р.Д., Баничке  Hug   bouquet

# 293
Честит рожден ден, Аничка! Много любов, късмет, щастие, усмивки и щастлив детски смях!
Честити месечинки на Георги, Тервел и Валери!
Жузефина, моите съболезнования. Бъдете силни 
Лъвичке, не пази тези прекрасни усмивки само за себе си. Споделяй ги с нас  Wink
Гери, и днес се справихме за 5-6 минути. И пак без цапаници. До като не искаше да яде, днес останах с впечатлението, че е бездънна яма и колкото и да бутам, пак ще отваря устата. Чак се чудя дали й стига. Момичета, вие по колко пюре давате на обяд(сигурна съм, че сте споделяли, ама като не помня  Rolling Eyes ). И за кашата ще питам, че и тя предстои. Оризова – ясно, но коя марка?
Дими, изглежда добре сте прекарали. Хайде разказвай
Светли, и на мен ми се излиза. Да се постопли малко, че ще лудна в къщи
КетиHug Наистина ни липсваш. Дано другият път да се веснеш за по-дълго(като в доброто старо време  Wink )
Парлева, честити зъбета. Все по-лесно да излизат следващите  tooth
Трапезица, при нас същата работа. В проходилката ходи само назад и то с подскоци. И трябва да се водим. Дано скоро да се усети кво трябва да прави, че кръста ми...

# 294
Честит рожден ден Аничке  bouquetмного здраве,семейно щастие и детски усмивки  bouquet
Йойа,давам по цяло бурканче 180гр пюре,но преди два дни му бях правила картоф тиква и морков и изяде две бурканчета,незнам къде го събра.А за проходилката е с подскоци напред,както казва баща му марш на скок hahahaНали е син на военен от малък ги знае тези работи. hahahaДа ставам че има гладни деца.

# 295
Ч.Р.Д., Баничке    newsm51  Gift nbirthday newsm59

# 296
Айдеееее,да не видите нещо. Wink
Честит Рожден Ден,Аничке!!!Пожелавам ти много здраве и слънце по пътя към върховете!!!

# 297

Общи условия

Активация на акаунт