За Египет-най-важни неща,които да не забравям и съвети.

• 135 227
  • 620
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много благодаря на Old Sport и другите за споделената информация. Ние ще сме на круиз по Нил от 12 април. Надявам се тези, които отиват преди нас също да споделят впечетления  Grinning

# 46
Много благодаря на Old Sport и другите за споделената информация. Ние ще сме на круиз по Нил от 12 април. Надявам се тези, които отиват преди нас също да споделят впечетления  Grinning

Ние ще сме след вас, така че ще чакаме впечатления  Grinning За сега са ни потвърдили само резервацията за самолетните билети...чакаме да се произнесат от хотелите, пък ни обясниха, че египтяните не бързат много много...

# 47
Да, и на мен ще ми е интересно.
Аз може да се включа оттам,за да докладвам за времето.За района на Хургада предвиждат от другата седмица 30 градуса през деня и 20 през нощта  Sunglasses  Laughing

# 48
Radiivanova, моля те освободи си място в кутията,ако искаш да ти пратя информацията.Получавам твоите съобщения,но няма как да ти пратя моите,защото кутията ти е пълна!

Съжалявам за това отклонение,но се налага ... ooooh!

# 49
я да се запиша, че октомври бяхме в Хургада - ама пак ми се ходи Heart Eyes

# 50
Bastet в кой хотел беше? Имаше ли корали под водата в близост до плажа?

# 51
Bastet в кой хотел беше? Имаше ли корали под водата в близост до плажа?

в Хилтън Ризорт, 5 - звезден , на ол инклузив.  Ами аз не мога да плувам - та затова се записах на екскурзия на корабче със стъклено дъно, което влиза на около 5 км навътре в морета , където има и рифове, и красиви морски риби , водата е много по-топла, и разбира се гледка към Хургада.
Всичко съм си яла в хотела  (аз съм вегетарианка и обичам ориенталска кухня) и ако не трябва да ям сурови зеленчуци и плодове (които у нас нямат внос дори - поне за мен бяха съвсем непознати някои от тях) и разни хумоси, кьопоолу-та, тахани и прочие вкусотии - не знам как бих издържала. Нищо ни нямаше от храната. Вода има и в хотелската стая всеки ден по 1.5 литра бутилка безплатна, т.е. включена в ол инклузив-а.

# 52
И аз съм страшно доволна от Хилтъните в Шарм Ел Шейх обаче. Можеш следващия път да отидеш и ти там  newsm10

# 53
И аз съм страшно доволна от Хилтъните в Шарм Ел Шейх обаче. Можеш следващия път да отидеш и ти там  newsm10

супер, мерси - ще то имам предвид! Hug

# 54
Забравих да споделя :
относно стомашно-чревните неразположения ние останахме много доволни от едно лекарство, което екскурзовода ни посъветва да си купим от аптеката в хотела - ANTINAL. Наистина е ефикасно. Може да прочетете за него и в интернет. 
Все пак се надявам да не ми се наложи пак да го употребявам през предстоящата ни почивка през април  Wink

Дали не може да се пие превантивно....  newsm78 

Аааа! И да попитам - някой ще бъде ли в Хургада от 5ти април?!

# 55
  • BG
utro77, ние се каним да посетим Египет (Хургада) от 5 април. Вие в кой хотел ще бъдете?

# 56
Здравейте, благодаря за полезната информация - и на мен ми предстои посещение не Египет и всички съвети са ми много полезни...
Записвам се да следя темата и се надявам дамите, когато се върнат, да споделят информацията за която сега питат  Simple Smile
Все още не сме уточнили датата - април или май... ще пиша допълнително   bouquet

# 57
Аз се опитвам да убедя съпруга ми да отидем май месец и затова ще следя с интерес.

# 58
Решила съм да посетим Хургада месец май. Ще сме със сина ни, който е на 10г. Предпочитам в близост до хотела да има коралов риф, на офертите които гледах има такива само в залива Макади. Ако някой е бил там и може да ме насочи към хубав 5 звезден хотел на ол инклузив ще съм му благодарна. Отиваме основно за шнорхелинг  и дайвинг.

# 59
Според мен май месец вече е прекалено топло в Египет.  Преди две години, когато ходихме, последните туристически групи бяха предвидни за края на април.
За хотел в близост до коралов риф не се сещам. Има специално организирани морски еднодневни екскурзии за дайвинг.

Общи условия

Активация на акаунт