ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 209
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
...Aз днес съвсем случайно имах път към Штъркел-а и се отбих да видя количките. ХАресах си ето това.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3971
На тази не се променя положението на дръжката  Rolling Eyes, мисля че не е много удобно това - т.е. бебето не може да е обърнато към майката при никакво положение  Thinking
Аз в началото на юни ще пазарувам - месец , месец и полувина преди бебето мисля ,най - рано  тогава трези по-едрите неща....А и количките имат гаранция , която не е добра идея да тече докато количката стои в къщи...

Да май не се обръща. Когато столчето за кола се поставя в количката само тогава може бебето да е срещу майкара. Но това не ми е проблем. Докато бебока е малък и си лежи ще го гледам през сенника. А така или имаче след 6-7 месечна възраст, след като бебчетата започнат да си сядат на тях им е по-интересно да зяпат напред.
А ти каква количка си си харесала, че не мога да намеря линка???
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3441
зелено сивия цвят ... Heart Eyes

# 136
Кетито, много е сладък твоя малък мъж Heart Eyes И какви очи...

Аз днес съвсем случайно имах път към Штъркел-а и се отбих да видя количките. Харесах си ето това.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3971
И аз харесвам тази, в оранжево и синьо обаче. Днес я видяхме в парка, мъжът ми каза, че не му допадат нещо колелата, много малки му се стрували. Нали преди бяхме с триколка, тя е като танк, така че го разбирам. Но аз все пак ще купувам по други критерии сега, та не знам Tired
На мойта приятелка е такава количката, много лекичка и маневрена ми се вижда, само сгъната не знам колко е голяма на живо.

От известно време пак ми се гади Rolling Eyes Що за странна работа?! Мислех, че е от напрежение, там болницата, ала бала, но сега вече съм окей в това отношение, пък гаденето не минава Thinking

# 137
Здравейте!
Аз днес съм много доволна, купихме си количка и кошница за колата за бебо. Ходихме до Пиги'с Хаус и после на Илиенци. Мъжът ми се влюби в Кенгуру Даяна - моделът е идентичен с този на Джордани, който аз си бях харесала, само че е в пъти по-евтин. В крайна сметка ми каза, че ако се навия на този модел, го купува веднага и аз не му мислих много. Купихме количката + кошницата, зимния кош не взех. Реших да помисля на спокойствие дали наистина ще ми трябва, защото и без него този модел става за новородено. Има си напълно легнало положение, чувалче и възможност да се обръща с лице към майката. Вярно че зимния кош е много готин, а и е само 100 лв, та може и да реша да го взема, още не знам.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:38 от Астарта

# 138
  • Варна
Аз започнах с моя списък, така се изморих, че си полегнах  Laughing. До юни ще го спретна  Joy.
Друго да ви питам- какво мислите за обиколниците? На мен хем ми се вижда безсмислено, хем ми е много сладко легълце с тях. Пък и като имаш две нива на матрака, сигурно ще трябват разлини размери  newsm78?
На мен ми подариха синя нощничка на жълти пчелички, с две дупки за кърмачки, много сладка  Joy.

# 139
Астарта, честито Hug Със здраве да я ползвате.

Инка, не е излишна вещ, защо. Малкото като стане по-подвижно, това го спасява малко или много да не си дрънчи главата в решетките Mr. Green

Ох, забравих да кажа, че и моята бебка реагира на заигравки от моя страна, но баща й сложи ли си ръката, веднага спира да се движи. А искам и той да усети, ама това е по-инатливо и от нас.

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 17:38 от Дуци

# 140
Astarta, честито!!!! Пожелавам ти да буташ здраво бебче в нея!  bouquet

И аз мисля, че обиколникът (или околовръстник му казват още) е много полезна вещ, също така мисля, че въпреки нивата не е неоходимо да се купуват различни размери, то и няма, де! Wink

Коколин, опасна съм аз Mr. Green, сега и цените ще сметна smile3533

Inka, с тази нощница ми възбуди любопитството - за първи път чувам! Снимай я и я покажи, ако не ти представлява трудност!

Абе хора, наистина ли му трябва пижама на новороденото???? Shocked

# 141
  • Варна
Astarta, честито!!!! Пожелавам ти да буташ здраво бебче в нея!  bouquet
Абе хора, наистина ли му трябва пижама на новороденото???? Shocked
не знам трябва ли му или не,ама аз имам такава  Crazy- мъжка, синя ,мекичка с едно джобче в страни  Mr. Green, много сладка, миниатюрна със сигурност  не е комплект за излизане де ...едно от нещата , които донесе свекито  ... Mr. Green

# 142
  • Варна
Сложих го в списъка  Laughing. Има различни размери, а и можеш да си ушиеш по размер, На горното ниво разстоянието е много малко. Сигурно ще хвана мама да ушие такива и да ми направи слинг, изобщо не ме бива  Embarassed.
Ще я снимам  Joy.

# 143
Здравейте мами,как сте днес?Преди малко по Нова тв даваха някакъв филм за раждане на бебе и след това  Shocked

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 18:11 от eminka_83

# 144
  • Варна
Тук са снимките на нощницата, незнам дали се вижда добре. Парола 198116
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230077');

# 145
Дуци, Катинче, мерси Hug. Аз съм все още в еуфория от придобивката, но за съжаление ще си я гледам в кашона следващите няколко месеца, защото Алекс веднага ще се намърда в нея, ако я сглобим Stop. В кошницата веднага влезе и започна една игра, едно люлеене, за една бройка да я счупи ooooh!. След като заспа я скрих. Кошницата е от 0 до 13 кг, но Алекс успява да си намърда дупето в нея, вярно че му е ужасно къса, но на ширина става.

За списъка и аз да се изкажа Grinning.
Подкрепям Тити за термобокса, както и за почти всичко останало, де Peace. Аз купувах от евтините термобоксове на Камера или Бертони, не помня. Водата я слагах кипяща в шишето, а след 1 час навън беше ледена. Освен това е много важно да се измери дали шишетата, които сте взели стават в него, защото в моя не ставаха шишета на Авент, само от по-тъничките на Камера и на Нук.
Ножичката и на мен ми е по-удобна от нокторезачката.
Аспиратор ползвахме, но не много дълго. След като се научи да си издухва нослето си отдъхнах. Стеримара на мен ми беше по-удобен от физиологичния разтвор, защото се впръсква в носа и не е нужно да се държи бебето легнало.
Обиколниците са много сладки, аз си взех, но за легло с три плътни стени и само една решетка не са никак удобни за слагане, защото няма къде да се вържат връзките и се свличат. Може и да има всъщност някаква хитрост при слагането им, но аз така и не я разбрах.
Стерилизатор нямах, от време на време използвах разтвора за стерилизиране на Чико или изварявах. Сега си взех обаче за микровълнова и съм доволна, защото стерилизира за 5 минути. Аз съм малко педант в това отношение и стерилизирах до към 1 година всичко - лъжички, чесалки за венци, шишета... Ще ми трябва и за помпата за кърма, понеже смятам да си съхрнявам кърма във фризера. За мен е необходима вещ.
Помпа за кърма си взех Авент, след като прочетох само добри отзиви за нея. Не си купувайте от т.нар. спринцовки. С тях не можех да изцедя и по 10 мл кърма, а имах в изобилие.

# 146
  • Sofia
Лелей вие вече сте напред с количките Shocked

Kokolin, и на мен ми харесва това Чико дуо. Ако намериш отзиви някъде пиши. Цената ми се струва много добра.

Днес четох тема точно за столчета за кола. Първо да ви кажа, че на мен ми се струва страшно важно бебето да е добре защитено, как така ще го возите без столче бе хора? Shocked Независимо дали е София, Варна или където и да е столчето може да спаси детето от нараняване, не бих спестила точно от това.

Та в темата обясняват каква е разликата в столчетата. Не става въпрос за марки в случая, а за това, че някой столчета са минали тестове за безопасност и отговарят на всички изисквания, т.е са тествани при удар и ако недай боже ударите колата (илу някой идиот се блъсне във вас) столчето е направено достатъчно устойчиво, че да запази бебето от наранявания, вибрациите и изобщо може да се окаже животоспасяващо.
Има много евтини столчета, които са просто пластмаса, нямат никакви тестове и сертификати и са за 'отбиване на номера". Така че най-добре като купувате столче вижте дали има нужните сертификати.

# 147

Обиколниците са много сладки, аз си взех, но за легло с три плътни стени и само една решетка не са никак удобни за слагане, защото няма къде да се вържат връзките и се свличат. Може и да има всъщност някаква хитрост при слагането им, но аз така и не я разбрах.
В момента съм ги промушила през пръчка, един път минава отзад, един път отпред, ориентираш ли се Crazy

# 148
  • Варна
Тук са снимките на нощницата, незнам дали се вижда добре. Парола 198116
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230077');

Супер е  Mr. Green Hug

Цитат
Има много евтини столчета, които са просто пластмаса, нямат никакви тестове и сертификати и са за 'отбиване на номера". Така че най-добре като купувате столче вижте дали има нужните сертификати.
Съгласна съм, но 250 лв. за столче за кола ми се вижда просто все едно купувам повече известна марка  от колкото безопасността..Има столчета от около 100 лв. които отговарят на изискванията , но просто не са от по-скъпа марка .. Тъй като работя в автосалон, където продаваме като аксесоари и маркови столчета за кола и от  650 лв   Crazy- със знака на марката автомобили , които не смятам че са по-сигурни, а просто носят емблемата на фирмата -предполага се че хората, които карат автомобили от 50-100 хил. лв не се интересуват от такива подробности - няколко стотин лева повече  , всичко е "маркетинг" ... всъщност всеки пазарува и според джоба си .. Mr. Green ..

# 149
Лелееее ... ама вие сте изписали половин тема  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт