Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 834
  • 464
  •   1
Отговори
# 330
Мими, какъв е смисъла да го изследваш, да видиш,че не е оригинален и от Ягодка да ти кажат,че ще ти върнат парите,ще се набуташ повече Peace
Може би от Я. са толкава `коректни` и винаги се съгласяват да връщат парите,защото знаят,че м/у стоката им има големи боклуци.

Това веднага ми стана ясно.Да не съм луда да дам 45 евро Mr. Green

# 331
  • София
Аз вече писах, че моят ми люти на очите, дори ако не е попаднал в окото. Иначе минава до 5 мин. и хидратира добре. Но аз го ползвам като дневен и е съвсем възможно чувството на комфорт да е предизвикано от нощния Шисейдо. Преди години ползвах такъв, купен от Виена, но за съжаление наистина не си спомням как е изглеждал. Но и да си спомнях, нали все пак въвеждат някакви подобрения и моят спомен не може да е гаранция за оригиналност.

Лошото е, че имам два околоочни от този вид, които бяха за подарък, и сега ще се наложи или да ги ползвам, или да ги хвърлям. Кой знае какво си слагам около очите, без да знам.

# 332
Като имам път към бюти зоун ще поискам тестерче на рича, а и там нали може и на място да се пробва, та ще погледна.
Мими, ти също ако можещ намери някое тестерче.

# 333
Току-що получих комплекта ,който Мина показва от Ибей http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=293627&am … ,0,0&format=0
Всичко изглежда перфектно без кутийки са , но има листовки за всички кремове /даже и на руски има превод/.Предстои ми тестване на  Superdefense Triple Action Moisturizer  и на Total Turnaround
Visible Skin Renewer
/досега ползвах този  от Ягодка/.
All About Eyes ще го ползвам вечер ,а за през деня си поръчах от Саса Christian Dior
 HydrAction Visible Defense Hydra Protective Eye Cream SPF20 

Палитрата с чарвила е невероятно сладичка подарих я на майка ,че тя е луда по червилата ,а аз заради малкия не слагам често.
Относно Рича ,който обсъждате аз този ,който съм вземала от Ягодка с опаковка имам спомен ,че си беше бял ,гъст и мазничък .

belka не мисля ,че всичко което се предлага в БГ от по-скъпата козметика е менте стари да ,но менетета не ми се вярва.

# 334
  • Boston, MA
Кремовете на снимката изглеждат по абсолютно същия начин, по който изглеждаше моят All About Eyes Rich - имах малка опаковка, получена като подарък в магазин от Щатите. За съжаление го свърших, не мога да ви покажа. Аз Клиник си купувам оттук, цените в магазина са по-ниски, отколкото в Ягодата.

Някой по-напред питаше, ползвам Hydra Bright (харесва ми, хубав овлажнител, мирише приятно), но не знам дали е същият като Revelation. 

# 335
  • София
Бубка, а жълтеникав ли беше на цвят? Praynig

# 336
  • Boston, MA
Не беше бял, не знам жълтеникав, но може би мръсно бял? Ще ида в магазина да му видя цвета, да не би да ви заблуждавам случайно.

Обаче, току-що получих ексфолииращата сол на Боргезе, която е почти ярко жълта на цвят, и леко разпаднала се. Опаковката е 198 гр. което не е нормална разфасовка за Боргезе (на сайта им има само 454 гр.). Май и аз приключих с намаленията.  Grinning

# 337
Илияна, за колко време дойде? Аз моя го чакам евентуално утре.

А за разликите в кремовете на мими - дали е възможно  да има някакво ново издание на крема, защото иначе не знам какво да си мисля?

# 338
Илияна, за колко време дойде? Аз моя го чакам евентуално утре.

А за разликите в кремовете на мими - дали е възможно  да има някакво ново издание на крема, защото иначе не знам какво да си мисля?
На 28,03 е пуснат .

# 339
Аз имам една малка опаковка на All about eyes, който си взех от тук. На мен също ми е странно, защото всички го наричате жълт, а моят хич не е такъв. По-скоро много светъл прасковен цвят. Като консистенция си е като нормален крем - нито много гъст, нито гелообразен. Не попива бързо.

# 340
Момичета, здравейте. Чета ви редовно и намирам много полезни мнения за продуктите, които купувам от Ягодката.
Не знам дали е обсъждано, но ще се радвам ако някоя от вас ме упъти кой от двата фон дьо тен-а е по-покривен и подходящ за смесена към мазна кожа -
Biotherm - Sense Hydra Radiance Foundation SPF15 или Clinique - Superbalanced MakeUp
Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 341
Аз имам една малка опаковка на All about eyes, който си взех от тук. На мен също ми е странно, защото всички го наричате жълт, а моят хич не е такъв. По-скоро много светъл прасковен цвят. Като консистенция си е като нормален крем - нито много гъст, нито гелообразен. Не попива бързо.

За мен също не е жълт, а по-скоро прасковен.

# 342

За мен също не е жълт, а по-скоро прасковен.

За Рич-а ли говорите/пишете/?

# 343

За Рич-а ли говорите/пишете/?

Az da

# 344
Много се извинявам  Embarassed Аз говоря за обикновената версия.

Общи условия

Активация на акаунт